Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי חודש. עם רדיו דיסק של פיוניר 8600. ורמקולים 4" אינטש מסכנים מקדימה.

כי לא היה לי מגבר לקומפוננט (רינבו שהיה לי אז. אמיר- אני עדיין מחכה לגובה איך הסט. )

וזה היה מספיק. אחרי שהתקנתי את המגבר. חשבתי איזה הבדל.

היום. נסעתי שבוע ללא מערכת. השתגעתי.

אחרי זה עברתי למערכת מסכנה מאחורה. והיה סביר. ועכשיו שיש רדיו דיסק ורמקולים מקדימה ושומעים טוב.

אני חושב מה אני יכול לשפר כדי להגיע לרמה שאני רגיל. ואוהב.

אבל מצד שני.

* חשבתי מה אני עושה עם גניבות!? ביטוח למערכת .. כסף

* צריכת דלק. (אני נוסע כ 1500-2500 קילומטר בחודש! תלוי בחודש) וההבדל הוא בין 1/10 ל 1/14. שזה המון כסף.

(אגב אני קניתי אוטו עם בג'ז גדול בגלל המערכת! ואני היום איפה שהוא מצטער. )

* אני מוביל המון ציוד עם הרכב. לפחות פעמיים בשבוע אני מפרק את המושבים.

(וכאשר תהיה מערכת זה יהיה בעיה. שבגללה אני רוצה לקנות עגלה סגורה.) עוד כסף.

ואני משתגע. כי מצד אחד אני רוצה לשמוע מצויין באוטו, בבית, בעבודה (הגברות). מצד שני. זה מזיק לשמיעה.

ואני כמעט ולא שומע היום! בגלל זה. (אני מתחרש! וזה ממש לא מצחיק)

דילמה קשה. ולכן כל אחד מחליט מה הוא מעדיף. ואיפה הפשרה. (ולא רק מבחינת כסף)

מבחינת מקום בבג'ז. / כסף/ ציוד בולט (בניות והתקנות יופי) / הצורה החיצונית של הרכב (ימשוך אנשים ) ועוד.

אני גם תקוע בהתלבטות. ואני שוקל מעוד את הנושא. לעשות התקנה כמו שרציתי. או לרדת ברמה. (אבל לא לזנות)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי , איתמר וכל השאר בעלי בדילמה .

עד לפני 3 חודשים גם אני הייתי בשאלה הזו ו.. ירדתי מזה

לאחר שמכרתי חלק מהציוד שהיה אצלי .

אני מצטער על זה כל כך ופשוט באמת אני מרגיש שזה היה פיספוס .

כרגע אני מתחיל שוב משהו מעניין כי אחרי הכל זה כל הכייף הפאן האישי שלי .

אז נכון יש את הבאלגן הזה בישראל - מה ששלך שלי ! אין מה לעשות עושים ביטוח . בשביל זה הוא קיים

ונכון החור בכיס - אבל ברוך השם אנחנו עובדים , אז אין סיבה שלא לקנות כי אחרי הכל גם על נסיעה לארה"ב אנחנו משלמים 3000-4000 דולר ..

אז לדעתי איתמר תעשה שוב פעם חושבים עם עצמך .

בברכה רוני .

פורסם

אמיר,כניראה הקיקר שהיה לך הרס לך את שמיע אם אתה לא "כול כך מבדיל"בין MT 11 ל22 ....יש פשוט הבדל ענק פשוט ענק שלא נידבר על פולס.....אם אתה לא שומע את זה אז חבל....

איתמר,עזוב ניראה לי ששתית יותר מידי וודקה בשישי ואתה בסרטים...כבר אמרתי לך מה שאני חושב אבל לא היתיחסת לזה בתגובות שלך...

פורסם

זה לא אם יש כזה הבדל גדול אדי,

זה אם ההבדל הזה בשבילי, שווה את הכסף.

אני החלטתי שהמערכת ברמה טובה( כמובן שיש, ואפשר לשפר את כולה , לדברים הרבה הרבה יותר טובים)אבל כרגע, עם הכסף שיש לי, אני לא רוצה להשקיע עוד הרבה, השגתי את מה שרציתי, רציתי מערכת שתישמע לי טוב, וקיבלתי. אף פעם לא חתרתי למערכת SQ אמיתית, אבל כל הרכיבים שלי מכוונים שיתנו כמה שיותר איכות ולא רק עוצמה.

אולי שידרוג של טוויטר כן יהיה נחוץ, אבל אתה יודע יפה מאוד וכמו שכולם רשמו, זה משהו שלא ניגמר, ואז אני ארצה להחליף מיד באס, ואז מגבר, ואז את הפאנל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לאיתמר יש OCD, הפרעה טורדנית כפייתית - Obsessive-Compulsive Disorder

אני מבקש לקרוא עד הסוף ולנסות להבין אותו:

ב – OCD, יחידים מוטרדים ממחשבות עקשניות שאין פוסקות (אוסבססיות) המשקפות חרדה או פחדים מוגזמים; אובססיות אופייניות מתייחסות לדאגה מהידבקות בדיינאמאט, חששות הנוגעים להתנהגות בלתי הולמת או התנהגות אלימה. האובססיות עלולות להוביל את היחיד לבצע טקסים או התנהגויות טקסיות (קומפולסיה, כגון נטילת ידיים, חזרה על ביטויים או אגירת חפצים) המיועדים להפחית את החרדה הנגרמת מן האובססיה.

הפרעה טורדנית כפייתית, OCD, מאופיינית באובססיות וקומפולסיות בלתי נשלטות, אשר מידתן המוגזמת מזוהה על ידי הפרט הסובל מהן. אובססיות הן מחשבות או דחפים פולשניים או בלתי הולמים אשר גורמים חרדה לחולה. האובססיות הנפוצות הן:

* מחשבות הנוגעות לסאונד גרוע, למשל כאשר היחיד חושש מסאונד מלוכלך, במה או אימג' "מלוכלכים";

* מחשבות עקשניות, למשל האם כיביתי את הרדיו-דיסק, האם נעלתי את הרכב או הפעלתי את האזעקה ??

* צורך קיצוני בסדר וארגון

* דחפים או מחשבות תוקפניים, למשל דחף לצעוק "אש!" באולם קולנוע הומה.

קומפולסיות הן התנהגויות או טקסים עליהם חוזר הפרט, כאשר ביצוע טקסים אלה מנטרל את החרדה הנגרמת מהמחשבות האובססיביות, אף שההקלה אינה אלא זמנית. הקומפולסיות מוטמעות בשגרת היומיום של היחיד ואינן תמיד קשורות במישרין למחשבה האובססיבית, למשל אדם בעל מחשבות תוקפניות עשוי לספור מרצפות במדרכה בניסיון לשלוט על מחשבותיו.

להלן הקומפולסיות הנפוצות ביותר:

* סאונד: חולים המוטרדים מבמה ואימג' נוטים לעסוק בניקיון בלתי פוסק של הדש-בורד ברכב, רחיצות תכופות או ניקיון בלתי פוסק של הרכב.

* התנהגויות של בדיקה: בדיקת ביצוע פעולות שגרתיות כגון הרמת בלם יד או הרמת ידיות הדלתות עשרות או מאות פעמים

* חזרה: מלמול שם או מילה שוב ושוב(בדר"כ במה), חזרה על ביטוי או פעולה מסוימת ללא הפסק

* איטיות: ביצוע שיגרת היומיום באיטיות מוגזמת(הדבקת דיינמאט במשך חודש), הקדשת שעות רבות לארגון וסידור של חפצים.

* אגירה וצבירה: קושי להשליך חפצים חסרי שימוש כגון סאב רד-סאונד, "זבל סיני", רכיבים מקולקלים וכדומה. לעתים האגירה מגיעה למצב שבו חדרים שלמים בבית מתמלאים ברכיבים שנשמרים.

אבחון פסיכיאטרי של OCD מחייב כי הפרט מקדיש נתח זמן משמעותי מיומו - לפחות שעה אחת ביום - לאובססיות ו/או לקומפולסיות , וכי הן פוגעות בשגרות החיים הרגילות שלו (למשל אדם אשר אינו מסוגל לבצע פניות שמאלה בעת נהיגה), בתפקודו בעבודה, בפעילויותיו החברתיות או במערכות היחסים שלו עם אחרים. ה OCD עלולה לפגוע ביכולת הפרט להתרכז, ופעמים רבות גוררת הימנעות ממצבים מסוימים, למשל, יחיד בעל אובססיה הקשורה לניקיון בסאונד עשוי להימנע מרכבי SPL.

הופעת ה – OCD היא הדרגתית ולרוב מתחילה בגיל ההתבגרות או בבגרות המוקדמת.

איציק.

פורסם

לדעתי צריך לשנות את השם של הפורום לפורום "פסיכולוגיה ווקלית" :idea:

אבל מעבר לציניות הדיון פה הוא בהחלט לעניין ואני חושב שכל מי שהשקיע סכום שהוא משמעותי עבורו (וזה לא משנה אם זה 1000 שקל או 20 אלף שקל) מכיר את ההתלבטות הזו.

לדעתי , אם כבר יש לך את הרכיבים או את הרוב המכריע שלהם , תתקין. תתטעם מהתוצאה הסופית.

במידה ואחרי זה תרגיש שאתה לא מתלהב או שזה לא עושה לך את זה , תמכור , אולי תפסיד סכום מסויים אבל אני חושב שזה שווה את זה.

בעניין מה שכתבת על מערכת יקרה מבחינת גניבות וכו - אני חושב שיש לזה פיתרון סביר , וזה להתקין מערכת שפשוט לא תראה מבחינה חיצונית . זה אומנם יכול להגביל ולהקשות ואולי אף לפגוע בשלמות הסאונד , אבל זה בהחלט שווה את זה. אפשר להתקין בצורה מוצנעת וזה מאוד מאוד מקטין את הסיכוי לפריצה לרכב.

אני לא חושב ששווה לוותר על מערכת מצויינת , למרות הירידה בהתלהבות , במיוחד לאור העובדה שאתה לא רחוק ממנה. לכן אני חושב שתתקין , תנסה תטעם ואז תמשיך הלאה במדיה ותראה הרי בסך הכל זה תחביב. מה שכן הייתי מציע שאת השלב של ההתקנה תעשה בצורה חכמה ומהירה , לא למשוך יותר מידי זמן , ולא להשקיע עוד משאבים מרובים (זמן , כסף ) .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמע איתמר אני מבין אותך לחלוטין, המערכת שהיית לי ברכב הקודם כמעט וסיפקה אותי היה דרוש שינויים מינוריים ואז הייתי 100% מרוצה, בשבוע הראשון של אוגוסט החלפתי רכב (קודם קניתי אח"כ מכרתי) ופירקתי את המערכת. מאז חצי שנה בדיוק אני נוסע עם רמקול 3.5" אחד מצד שמאל מקדימה ו זוג 6.5 קואקסיאלים בני 7 מאחורה, וזה בזמן שכל היום מתרוצצות לי בראש מחשבות שאותותו אני מתקין ויפה, סקאן ספיק, פוקל, K2p JL פרסטיג' (לא כולם יחד) עם איטום ובניות וכולי. להגיד מה שיש לי עכשיו שזה מספק כמובן שלא אבל שאני נכנס לרכב עם זוג 6*9 טובים ו פולס מקדימה אני אומר תן לי את זה ואני מרוצה, בינתיים חוץ מרכיב אחד הכל נמכר מהמערכת הישנה והכסף + התוספת לשידרוג שוכבים לבד בדד בלי נגיעה ,אז אני בדיוק בדילמה שלך האם להמשיך ולקנות הכל ולהרכיב או שפשוט לקנות משהו הרבה יותר פשוט ולהינות בכמעט אותה המידה, בינתיים אני סובל אבל משום מה הרגש של לקנות הכל ולהרכיב ירד:roll: מה שאני בא להגיד שאתה לא היחיד ושזה קורה להמון אנשים, אני מתכוון לחשק לתחביב לא ל OCD

פורסם

איתמר..

אני נורא מצטער בשבילך ידידי שבכלל הגעת למצב בו אתה חושב על לוותר על המערכת שלך ככה..

לדעתי זה או להשגשים חלום ולהגיד לעצמך הצלחת.. או לוותר ממש לפני קו הסיום :idea: וכל יום רק לחשוב מה היה יכול להיות ואילו תיכנונים מדהימים היו לי.

לדעתי האישית מכירה של הרכיבים יכולים לקרוע לך את הלב ולגרום להפסד רב מאוד במחירתם כמוצר יד 2

במקומך (למרות שאני לא הכי סגור על דבריי) הייתי מתקין את הרמקולים את המגברים ומוותר על ה- HU ומביא משו פחות אודיופילי פסיכי..משו שקורא MP3 ורדיו וכמובן מסיים את האיטום אבל מבלי צפיות ל- 100% הצלחה/השקטה (תלמד לחיות אם זה רכב זאת סביבה רועשת ובעזרת השם ביום טוב בעוד מספר חודשים/שנים תקנה רכב אקוסטי "אמיתי" ותעביר אליו את כל המערכת ותהנה אפילו יותר :wink:)

כי סה"כ המערכת שלך חייבת לספק אותך מבחינת כל הצרכים הנחוצים מבחינתך! ולקנות HU שקורא רק מקורי או צרוב אבל לא MP3 זה לסרס לעצמך את ההנעה/האפשרויות :idea:

בדיוק בגלל זה אני גם אף פעם לא יחשוב לדוגמא על לוותר על מזגן לטובת מערכת שדורשת 1,000,000 אמפר (אליקו זה בשבילך ידידי)

גם לי לא מזמן עברה בראש מחשבה מעצבנת/מעצבת על זה שאני כנראה ב- 5 שנים הקרובות לא יסיים את המערכת שלי..:cry: וקשה להיתמודד עם זה.. למרות שכבר בוזבזו לפחות 12K על המערכת שלי ועדיין כדי להגיעה לסיומה (ויש לי אין ספור תוכניות במחשב) אני צריך עוד 12-15K ואני כולה בן 19 (בקרוב) העומד להיתגייס עוד פחות מחודשיים וההורים שלי ממש לא ילדיי רוטשילד..

צריך להתגבר על התחביב/חיידק ולדעת לקבל את מה שרוצים אבל גם להשים לעצמך גבולות..כי פשוט חבל שלא כולנו בעלי צ'קים פתוחים כמו של גיידמאק.

בהצלחה..

מנואל :-)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איציק, אתה מבוזבז בהייטק. בחיי.

עופר, לא נראה לי שיש דרך להתקין מערכת שלושה (ארבעה) חלקים שלא תראה חיצונית. מה גם שלדעתי לקנות רכיבים טובים ולמקם אותם בלי זוויות טובות משול לקליפת השום.

אני בטוח שאם אני אתקין את המערכת אני אהיה מבסוט ממנה. הקטע הוא שאני לא אשן טוב בלילה. מקומות כמו ראשל"צ, ת"א, הרצליה, חיפה באר שבע ובעצם כל מקום מרכזי אחר יהיו מחוץ לטריטוריה של הרכב הזה, רק מפני חשש לפריצה.

ביטוח ממש לא נכנס למשוואה. גם אם אני אמצא חברת ביטוח שתסכים לבטח את המערכת, אפילו רק כדי לכסות את הסכום ששילמתי על הרכיבים, הפרמייה תהיה אסטרונומית + השתתפות עצמית גבוהה מאוד. לא שווה בכלל.

מה גם שאם זה ייגנב - אין שום סיכוי בעולם שאני אצליח וארצה לבנות אותה מחדש.

כל זה מעביר אותי למחשבה שאני לא באמת צריך מערכת כזאת ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

הדעה שלי בנושא:

כל אדם שמבצע שדרוג/מדרוג עושה זאת מסיבה אחת בלבד לדעתי:

*לא מרוצה מהסאונד של הרכיבים שניסה להתאים לעצמו.

השדרוג יכול להיות בצורת מדרוג רכיבים, או שדרוג רכיבים בעלויות גבוהות (או נמוכות)

יש כאלו (למזלי אני ביניהם) שמוצאים את עצמם מרוצים עד השמיים מרכיבים של אלפי שקלים בודדים, ויש כאלו שמוצאים

את עצמם מרוצים רק כשמדובר ברכיבים בעלויות של עשרות אלפים.

אגב, אלו אותם אנשים שלעיתים אף מאלו לא יהיו מרוצים...

נשאלת כעת השאלה, היכן אתה נמצא?

זאת לא תדע עד אשר התקנת ושמעת.

מאוד יכול להיות שכל הרכיבים ה"מעולים" שצברת, לא שווים לך כלום, כי זה לא הטעם שלך.

הערה: המילה *מעולים* נמצאת במרכאות רק כי אנחנו לא יודעים אם הם מעולים לך כעת או לא.

פורסם

איתמר :

תמיד ה high end עולה המון ואם תרד מעט ברמה ההבדל במחיר יהיה מאוד גבול ( ראה ערך מעבר מ STI ל WRX רגילה )

זה אחד .

שנית : אני כרגע בונה את המע' הראשונה שלי ,ואני עושה את החשבון של "ביצועים" בתמורה לכסף שאני משקיע , הסיכון שאני לוקח בהתקנה (מבחינת פריצות לרכב, איבוד פאנל, וכו' ) .

תעשה את השיקול שלך ,לכול אחד אמות מידה שונות ,אך מנגד שמור על שפיות .

ד"א מבין מה שרשרת בהודה הראשונה , אני בוחר בהתבגרת .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

וואו! חבל שרק עכשיו קראתי את הת'רד אז עברתי עליו רק ברפרוף - אבל את הדיעה שלי אני אציג גם כן.

איתמר,

האהבה האמיתית שלי היא התעסקות בכל דבר מכני או אלקטרוני במקביל עם חומרי גלם שבסופו של דבר יוצרים תהליך שנקרא - יצירה.

אני איש היי-טק במקצועי ולדעתי אני דיי טוב בזה - אבל זה לא הדבר האהוב עליי אם כי אני כן אוהב, אפילו אוהב מאוד את התחום.

אני חולה על תחום האודיו לרכב ורכב בכלל - אבל אני יודע טוב מאוד שאם אני אהפוך את זה למקצוע אני אהרוס את התחביב ולכן אני גם מתרחק מזה כמו מאש.

לאחרונה אני ניצב בדילמה גדולה מאוד - אני עומד לקחת רכב בליסינג ואין לי שום כוונה להתקין בו מערכת. רוב הזמן הטויוטה שלי תהיה אצל ארוסתי (אשתי לעתיד) ואני פשוט לא יודע אם אני אוכל לסבול לאורך זמן חוסר של מערכת טובה עם כיוונים סבירים שינעימו לי את הזמן בכביש - לא משנה כמה טוב הרכב יהיה.

לפני כמה חודשים טובים הגעתי למפגש וכשבחרתי במגבר הקלריון הפשוט להרים את הסט הקדמי שלי עופר שאל אותי מתי אני אהיה רציני - התשובה שעניתי לעופר היא שאין לי כוונה כבר להיות רציני עד כדי כך משום שאני לא אהיה מסוגל לישון בשקט בלילות בידיעה שיש לי משהו ברכב שהערך שלו בשבילי הוא קצת יותר מסנטימנטלי.

בנוסף לכך - מגברים סבירים היום - לא נופלים בהרבה ממגברים מעולים ומגברים מעולים לא נופלים כמעט בכלל ממגברים שגורמים לנו להרטיב.

הגעתי למסקנה שזה דבר אינדיבידואלי - כל אחד לפי יכולתו וכל אחד לפי רצונותיו.

אתה צריך להגיע למצב בו אתה שלם עם הרכיבים שאתה קונה למערכת שלך ובנוסף לכך יושן בשקט בלילות.

החלום שלי הוא מערכת שלושה חלקים נחמדה מקדימה - שכל אחד מהם מוגבר בנפרד

HU סביר

וסאב חביב

החלום הזה עומד להתגשם - אחרי שאני מגשים את החלום הזה אני מתכוון לשמור עליו ככה ככל שאוכל - וזהו זה.

אבל זה רק אני.

ברור שאם היה לי את הממון להרכיב את מערכת חלומותיי הייתי עושה את זה - אבל זה היה בא רק אחרי התחשבות בדברים החשובים בחיים - קניית בית, ילדים, חסכונות ובילויים מעבר ללחיצת הכפתור SRC באלפיין שלי.

אני לא חושב שאתה הטיפוס שיוכל לסבור "חוסר" של מערכת סבירה - אבל לדעת לשים את הגבול האישי שלך זה הדבר הכי חשוב.

אני עישתי את זה - בהתחלה זה קצת כאב, עכשיו אני שלם עם עצמי ומבין שלכל דבר יש את הנסיבות שלו ואת סדר העדיפויות שלו.

תחשוב על מה אתה יכול לוותר ועל מה לא - תגיע למינימום שאתה לא מוכן לוותר עליו ותתחיל משם.

ולגבי הקטע שאמרת על הקראש עם הבחורה - זה לא כל כך נכון - אם היא נענית לך זה גם אחד מההישגים היותר נעימים שלך וזה בד"כ גם משגל של הלייף תסלחו לי על השפה... כמובן - מנסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה לעשות גם לי יש מה לומר בנושא...

איתמר.

אני חושב שלהשקיע הרבה כסף היום במערכת זה לא דבר כידאי. אני מדבר כמובן על מערכת לרכב. בבית לדעתי זה מה שהכי שווה השקעה.

אני לא יודע מה הרכיבים שקנית אז קצת קשה לי לענות על הכל.

אני חושב שמגבר טוב+זוג רמקולים טובים (לא מדברים על כסף או נתונים) + סאב קטן יהיה סבבה.

ולמה?

כי אני חושב שמה שמעניין אותך (לפי מה שאני זוכר אתה נוסע נסיעות יחסית ארוכות בכביש חיפה ת"א) ,

זה שיהיה לך נעים באוזן.

כאשר אתה עם מערכת מטורפת שעולה הרבה כסף אתה :

א.מפחד שתיגנב.

ב.בעיקר מחפש מה לא טוב בה ואיך לשפר.

ג.בדיוק מה שכתבת בהתחלה על בחורה. אומרים הרי שהדבר הכי נורא זה לפגוש את האליל שלך . בדיוק אותו דבר.

אני חושב שמערכת שנשמעת" טוב +" , שאם אתה מתכוון לנגן בה MP3 לא תחשוף את הבעיתיות והחולשות של הפורמט הזה הרבה יותר חשובה כרגע מאשר מערכת SQ .

אחרי האיטום שעשית מערכת טובה+ תשמע סבבה אצלך, הרי כמו שאמרת(וסוף סוף מישהו קם ואומר את זה) רכב הוא לא אזור לשמיעה אמיתי.

לסיכום : מכשיר טוב ולא מושך עיניים , מגבר טוב (הייתי הולך על משהו כמו הליקב שנוח להרכיב חבוי כי הוא דק דק דק , רמקולים טובים (גם 1500 זה סכום לרמקול טוב ), וסאב קטן שישב בפינה אולי יהיו עליו גם דברים ואז לא ידעו שהוא שם וזהו.

אתה לא צריך שישמעו אותך בחוץ . מה ששומעים בפנים הכי חשוב.

פורסם

איתמר,

לא לכל דבר בחיים יש מחיר,שאתה אוהב סאונד אתה אוהב אותו לא בגלל שזה יקר, לא בגלל שזה "הכי טוב" אתה אוהב אותו כי אתה נהנה להגיד "אה... הסקסופון פה והפסנתר שם" האהבה שלי לפחות לא מונעת משיקולי "יש לי" ואני בטוח שגם שלך לא.

להגיד השקעתי כל כך הרבה והייתי יכול לעשות עם הכסף משהו אחר זו חשיבה שאומנם מאוד מחוברת למציאות אבל השאלה היא: האם אני מנסה להגיע לפסגה? או שאני נשאר בתחתית ההר, הרי כמו שאדם שקונה מרצדס חדשה יכול להגיד,למה לא קניתי מזדה?, בסופו של דבר הכל מונע מהצרכים שאתה רוצה לספק. ניתן להגיד שאתה מנסה לספק צורך שהוא סוג של הגשמה עצמית, כשאתה מגיע אליו אתה מפחד, האם בעצם זו הפסגה שלי? האם אני טועה בדרך?

אני מניח שאחרי "הכאפה המצלצלת" שקיבלת מהאיטום של הדיינמאט אמרת " רגע רגע הלכתי בדרך הנכונה למטרה שלי ולא השגתי את המטרה" כמובן שצרריך לזכור שהדרך שהלכת לא מתאימה למטרה :-( (חומרים לא נכונים). בנוסף, אין לך שום פידבק, אתה לא נהנה מהאיטום ולא אומרים לך שעשית דבר טוב, וזה משליך על כלל הדברים שקנית. התחושה הזאת נקראת דיסוננס קוגנטיבי- סתירה בין המציאות למצופה ,וכרגע היא מניעה אותך וגורמת לך להגיד הכל לא שווה את זה.

לנו "שווה להשקיע",לא אומר כלום, אנחנו קונים רמקולים פוקל מורל הרץ וכו' באלפי שקלים ושמישהו אומר רמקולים פיוניר אנחנו קוטלים אותו ובעצם שוללים את מה שאנחנו יודעים בעצמנו, היינו יכולים לחסוך המון כסף וזמן ולעשות כמוהו, אנחנו מחפשים הצדקה למעשים שלנו וכשאנחנו לא מוצאים אותה אנחנו שוללים על הסף .

לנו אין שיקול עלות מול תועלת, אנחנו עובדים, חוסכים במשך שנים, ושופכים על רמקול.

ההצדקה שלנו היא שאנחנו נהנים ושמחמם לנו את הלב להגיד לעצמנו, המערכת הזאת היא מה שרציתי.

שים את הכסף שלך איפה שהלב אומר לך

לנושא הגניבה, אי אפשר לחיות בפחד.

מה מחר לא תצא לרחוב כי אפשר למות? אם נופלים ממשיכים ללכת, אם גונבים בונים משהו אחר

רשימה ביבליאוגרפית בפרטי

נ.ב

גם יכול להיות שברכיבים שלך של מורל ואז אתה יודע שבמילא אין מה לבנות בשבילם:lol: (בצחוק בצחוק תרגעו)

פורסם

:shock: :shock: :shock: אבנר!!!!

אני המום!!!

מזה? איזה ניתוח מעמיק, הוצאת לי כל מילה מהפה שאפילו לא חשבתי להוציא!

מזה! לא הכרתי את הצד הזה שבך...:oops:

חחח( נא לא למחוק, זה באמת מצחיק)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...