Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מה שאתה חושב איתמר, אז תעשה את זה, את הכסף שישאר לך, תשקיע במשהו אחר שאתה אוהב.

חבל לך להתקין הכל, ובסוף להנות מהמערכת , אבל לחשוב שביזבזת הרבה יותר מידי כסף על זה, ופחות מזה היה מספק אותך בהחלט.

מצד שני, יכול להיות שכאשר תסיים את המערכת ותשמע אותה, תגיד לעצמך " מה אני מדבר בכלל! זה מדהים!, מזל שלא וויתרתי על זה!".

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

MR SUB, אכן חתרת לכיוון נכון, וגם אני בדעה ש: למי שאין להשקיע סכומי עתק שלא ישקיע. מספיק וזה אפילו מוגזם להשקיע עד ה-10K (בכוונה הגזמתי). אבל, מצד שני, יש כאלה שפשוט נכנסו לזה חזק, אוהבים את זה, חוסכים בשביל זה וחיים עם זה ביום יום וזה התחביב,נקרא לזה ככה, שלהם. אם הייתי באמת איזה גאידמק קטן, אז את האמת? הייתי נוסע עם איזה רכב אקוסטי ביותר ועם מערכת של בערך 40K-50K באוטו. למה? כי אני כל יום עם האוטו ואוהב את זה. פשוט ככה. כן, גם במדינה שלנו הייתי עושה את זה. ההתלבטות של איתמר נכונה, אבל אם ירד לו החשק ממערכת SQ אמיתית כמו שהוא רצה מההתחלה, אז אין טעם להשקיע במערכת כזאת כבר.

את שלי אמרתי. בהצלחה בבחירה איתמר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יהודה, לא ירדתי לסוף דעתך.

:-(

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגדול החלטה היא שלך , וכל חוות דעת כזאת או אחרת לא עמורה לקוון אותך להחלטה כי כל אחד מאיתנו באה ממקום שונה עם נקודת מבט שונה , וכו' .

לדעתי אם אתה חובב סאונד ולא ברמה של מטורפת שאתה מרגיש פאזה הפוכה מקילומטר . אין טעם , לפי מה שהבנתי ממך עד עכשיו תוכל להרכיב שתספק אותך ביחוד אחרי שנסעת הרבה עם רדיו דיסק שתרגיש הבדל ענק!

אני לא יכול להגיד תקציב מדוי' 5K 8K 1K אלא עם רכיבים סבירים שיענו על דרישותך . יש לך רכב קטן ואקוסטי ביחוד לאחר הבידוד סאב 10 קטן וחמוד מוגבר טוב אם זוג קומפוננטים נחדמים ויש המון בשוק היום , עם HU שהוא לא P9 (דרך אגב קנית גם את הפרוסור שלו,שבלעדיו הוא לא שווה כלום?) עם MP3 ועם "גלגלז" ולהיות מבסוט ואם הכסף שחסכת אני בטוח שתחשוב על דרך חכמה להשתמש בוא!

לילה טוב לוניה.

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

שומאכר וגיא,

אם לא היה לי את הכסף להשקיע בזה אז לא הייתי משקיע.

אני חושב שדווקא את השלב הזה עשיתי נכון. חסכתי קצת וקניתי משהו. חסכתי עוד קצת וקניתי משהו אחר. אין שום רכיב שאני מתחרט על קניתו.

אבל שוב, נראה לי שכוונתי קצת גבוה מדי. אם אני מסתכל על זה מנקודת מבט הגיונית - אין שום סיבה להשקיע כל-כך הרבה במערכת ברכב. אני לא מבלה שם שעות ושוב, זה בכלל לא נורא לנסוע גם עם מערכת גרועה.

(אני לא מאמין שאני באמת רושם דבר כזה :roll: .)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר הרעיון היה להסביר לך שאת התחושות שלך זה לא דבר פסיכולוגי אצלך אלא זה דבר שאתה לא יכול לשנות . זה חוק בסיסי בעולם . ולכן עליך להתחשב בו ולהחליט על השקעה X ואז לעצור ולא משנה כמה בא לך להשתדרג .

והדבר הנוסף הוא שלא תחשוב שלא תרצה להשתדרג , כי זה גם חוק . אתה חייב כול הזמן להלחם בעצמך ברצון להשתדרג

מקווה שעכשיו הובנתי יותר

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חחחח , תסתכל על עצמך לאיזה רמה ירדת... (הכל בנימה מצחקקת).

בכל אופן איתמר, אתה נשמע כאילו אתה מבוסס בדיעה שלך, ואתה מחפש פשוט מישהו שיגיד לך לא, לא, תתקין ולא תצטער.

אבל לא בטוח שיגיע מישהו כזה, ואתה נשמע די מבוסס.

אז...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ולזה התכוונתי שאין טעם להשקיע במערכת כזאת כבר-תשקיע פחות ממה שהשקעת עד היום במערכת שלך. תכוון עכשיו לתקציב מסויים או רכיבים מסויימים שאתה אומר שהם הטופ מבחינתך כרגע , ואז תחליף את הרכיבים שיש לך כרגע באותם רכיבים שהחלטת שהם הטופ מבחינתך ויספקו אותך מעל ומעבר בהתאם לציפיות שלך, כמו שאמרת, שהצפי הוא למערכת יותר רגילה מאשר מערכת SQ מטורפת. את השיקולים האלה אתה צריך לעשות לבד, אנחנו יכולים להגיד לך לכאן או לכאן, כי יש כאלה שרוצים לשמוע את המערכת שלך בגלל כל הפרוייקטים שלך ויגידו לך לך על זה, ויש שיגידו לך לא שווה ההשקעה במערכת SQ מטורפת. שיקולים שלך-מעשים שלך. אני מציע לך ללכת לפי מה שאתה חושב כרגע, ולפי מה שתחשוב גם בעתיד, אולי באמת שוב תשתגע ותרצה מערכת SQ ואז תגיד חבל. ושוב תחזור על אותו הסרט של לאסוף רכיבים לאט לאט.

ושוב, בהצלחה בבחירה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דעתי היא שאם אתה לא שלם עם משהו רציני כמו זה, תחכה, או שתוותר. אני הייתי מחכה, אתה נשמע לי כמו מישהו רציני שפשוט נכנס יותר מידי להרהורים עצמיים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתם צודקים במה שאתם אומרים.

אני בנאדם רציני שאוהב לקבל את ההחלטות שלו לבד. עם זאת לשמוע דעות לא עולה כסף :wink:.

לדעתי אני מאוד שקול ולא עושה מעשים פזיזים. למכור את המערכת (או חלקים ממנה) לא נראים לי מעשים פזיזים. כמו שכתבתי במשפט הראשון בת'רד הזה אני מהרהר בדבר כבר הרבה זמן ונראה לי שקיבלתי את ההחלטה.

בכל מקרה אני שמח שמתקיים כאן דיון פורה ואשמח לשמוע עוד דעות (וסליחה על השימוש המוגזם בשורש א.נ.י).

איתמר.

פורסם

אתן לך עוד דיעה

אם כבר קנית את הכול אל תמכור . אם אתה צריך להוסיף או לשדרג חלקים ע"מ שיתאימו למה שיש לך , אז עם המצב רוח שלך עדיף שתמכור ותוריד רמה .

חשוב מאוד שתהיה מרוצה וללכת למכור מה שיש עם הלחץ והמיקח ואח"כ לחשוב אבל למה מכרתי לא כדאי , ומאידך אם תצטרך לקנות עוד זה כבר יהיה כבר תוספת אי נוחות מהמחיר שעלולה להרוס את הנאתך מהמערכת .

בברכה והצלחה בכול מה שתבחר יהודה

בברכה יהודה

פורסם

גם לי היתה סוג של התלבטות כזו, אומנם לא בסכומים גדולים.

יש לי מערכת של 5K בערך, וכשאני נוסע ברכב של חבר שלי שיש לו פאנל פיוניר וקומפוננט פשוט, אני אומר לעצמי, איזה יופי שומעים אצלו, למה אני צריך יותר מזה ?

ואז אני עולה על האוטו שלי ולא מבין על מה חשבתי כשאמרתי את זה

ככה שאני כן מסכים שיש להשקיע במערכת, עם זאת אני סבור שמערכת בסיסית יכולה להיות מספקת ביותר עבור רובנו, ובמיוחד בשבילך איתמר, שאתה אומר שאתה לא כל היום על הרכב

אני כיום בצבא, חוזר הביתה פעם בשבוע-שבועיים, ואין לי טעם להמשיך ולהשקיע במערכת, אבל אני יודע שמה שיש לי די מספק אותו בשעה - שעתיים שיש לי עם הרכב בשבוע

מקווה שתהיה מרוצה מהמערכת ועם זאת שלם עם ההשקעה שלך

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איתמר.

לדעתי זהו מרדף שלא נגמר והוא די חסר טעם.

אנשים מחפשים איכות שמע גבוהה מיכולת השמיעה שלהם.

יש אנשים שמסתפקים בנגן MP3 ג'נרי מבית סיני, זול ואמין ב-200 ש"ח.

ויש את האנשים שקונים i-pod בעל אותו נפח ב-2000 ש"ח.

לדעתי האישית?הכל עניין שיווקי. הבדלים באיכויות קיימים. אבל אתה לא תשים לב אליהם עד שלא תשמע את האיכותי יותר.

ואני באמת ובתמים חושב שההבדלים באיכות לא שווים הפרשים כאלו של מחיר.

האמת היא שאני עוד חודשיים מתגייס. והרכב שברשותי הוא רכב ישן שלא שווה יותר מדי. ולא מצאתי לנכון להשקיע במערכת רצינית. לכן רכשתי רדיו דיסק ממוצא סיני ב-400 ש"ח. זוג רמקולים אחוריים ב-150 ש"ח וזוג רמקולים קדמיים לא זוכר בכמה..

מערכת הכי פשוטה שבעולם סגרתי בבערך 650 ש"ח. והיא מספקת אותי מעל ומעבר.

איכות השמע מספקת אותי(לא רודף אחרי זה יותר מדי), המערכת קוראת את כל הפורמטים שרציתי(mp3,wav,wma) קליטת הרדיו מצוינת. ואני לא צריך מעבר לזה.

לדעתי האישית?תמכור את כל הרכיבים. תציב לעצמך רף מסויים שאותו אתה לא עובר וממנו תבנה מערכת.

את הכסף שישאר תנצל למטרות אחרות.

זו דעתי.

פורסם

איתמר ידידי,

לפי דעתי אני חושב שאתה לא צריך למכור את המערכת שלך שהשקעת כל כך הרבה בה! קנית ? תהנה ממנה כמה שתוכל כי יש אימרה שאומרת שכשהגעת לפיסגה אתה כבר לא יכול לרדת.(או יותר נכון לא רוצה לרדת) ולפי דעתי הגעת לפיסגה ש"כיוונת" אליה וחבל לכוון יותר גבוה כי אתה יודע שזה לא משמעותי יותר לגביך. אז עוד הפעם, תהנה ממה שיש לך אלא אם יש לך משהו הרבה יותר קריטי בשבילך כמו מכונית טובה יותר או משהו בסיגנון שאתה רוצה להשקיע בו.

התבגרת, הפנמת שאין טעם להשקיע כל כך הרבה, אז זהו זה.

(חברה רק לא להרוג אותי! זאת הדעה שלי. :) )

איתמר שיהיה לך בהצלחה בהחלטה והיא רק שלך והמסקנה שאתה צריך לשאוף אליה היא שאתה תהיה בלב שלם עם ההחלטה שלך ורק אז אתה תהיה מבסוט בכל החלטה אשר תעשה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...