Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש לי קצת צרות עם סובי הנובחת הם מתחילות ככה , היה חור באזוז שלא תיקנתי אותו, והשבוע העלנו את האוטו על ליפט והלחימו את החור ועוד כמה נקודות, הכל בסדר , אחרי כמה ימים שוב התגלה רעש מוזר כמו חור באגזוז ,חזרתי לאגזוזן הוא הראה לי שיש חור בדוד אבל מהכיוון ההפוך כלומר אם מסתכלים על האגזוז מהסוף של האוטו לא רואים את החור, החור הוא בדופן שיותר קרובה לכיוון המנוע והסבטוחה שם . הוא אמר שלא כדאי לסתום חור כזה בהלחמה וצריך להחליף את הדוד .

העיניין הוא כזה, שבעבר הרחוק מי שהיה האוטו שלו עשה שתי חורים בדוד של האגזוז הפעם כן מהכיוון של האחורה של האוטו סתומרת בדופן הנגדית לחור הקודם , האוטו משמיע רעש עצבני ביותר אבל לא זה מה שמפריע לי התרגלתי לרעש והוא דווקא נחמד ומאיים לפעמים , הבעיה היא שבזמן האחרון מאז שהוא סתם את החור שהיה והתגלה החור שנפתח בדוד, הבעיה היא מוזרה כשאני מאיט למשל אני על הילוך שלישי ומאט למשל ל50 קמ"ש ובא שוב להאיץ אני לוחץ על הדוושה אז מתחילות רעידות וקירטועים מוזרים באוטו, למשך כמה שניות 2-3 שניות ואז הוא כאילו מקבל את הכוח במכה אחת, והאוטו קופץ וטס במהירות . אני יודע שזה נשמע הזויי אבל אני לא יודע מה לעשות כבר ,בדקתי את העניין ולחצתי קצת, יצאתי לנסיעה של לחיצות קצת ,האוטו התחמם ועבד כמו שצריך כשהוא חם לא היו את הרעידות המוזרות השאלה היא כזאת .. הרעידות והקירטעים יכולים להיות מהאגזוז ? או שזה בכלל קשור למשו בהצתה או במערכת הדלק ? אולי הדלק היה מהול מים בכלל ? כי אמרו לי שזה תופעה שיכולה לקרות שיש מים במיכל דלק . בקיצור אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שמשהו הבין אותי ויוכל לעזור לי .

תודדהה רבה לכל העוזרים

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

על ניקוי קרבורטור כבר שמעת?

ערוך חיפוש בנושא ותגלה דברים מופלאים ,שיעזרו לך להחליט מה לעשות,

בהצלחה בחיפוש.

הצלחתך, הצלחתי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמעתי על ניקויי השאלה שלי היא כזאת אם זה קשור לניקויי קרבורטור ומערכת הדלק או שבכלל הבעיה היא באגזוז ואז צריך להחליף דוד אני לא יודע למה זה קשור בכלל כל הקרטועים האלה

פורסם

יש להחליף דוד בכל מקרה, ואין לכך קשר לקירטועים.

ממליץ לך ,לא להזניח את הנושא החיפוש, בנושא קרבורטורים.

בברכה

צביקה

פורסם

הצלחתך, הצלחתי.

צביקה

talking about understatement :)

צביקה, אתה משורר.

ולבחור עם החור באגזוז, ממליץ לתקן בחום - סעפת סדוקה לא עוברת טסט בא"י

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בלי כל קשר אני אתקן את האגזוז רק בשביל הידע הכללי שלי אתם חושב שהבעיה היא לא מהאגזוז אלה מהקרבורטור הלא נקי ? כדי שאני אדע מאפה הבעיה אני לא אחד שמזניח אני אתקן ואטפל בקרבורטור רק רציתי לדעת מאפה הבעיה כי זה היה נראה לי מוזר כי ז התחיל ממתי שהוא סתם את החור הראשון עד אז היה הכל בסדר .

פורסם

תיתכן אפשרות של אגזוז סתום, רק לאחר החלפתו, תדע בבירור, האם הקרטועים נובעים מדוד פליטה סתום, או במעברים סתומים בקרבורטור.

חזור לעדכן לאחר החלפת דוד הפליטה לחדש.

"אין ניסים ברכבים ללא טיפולים" !

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...