Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת שידור WRC בערוץ 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה נכון - זה מעולה.

סוף סוף קצת תוכן בערוץ 1.

שווה את האגרה...

:lol:

אתם מרגישים שיש שינוי גם מבחינת במדיה - העניינים מתחממים ואף אחד לא רוצה להשאר בחוץ. אפילו לא ערוץ 1.

אלון

פורסם

הביטוי "ימות המשיח" הוא אנדרסטייטמנט. :shock:

להערכתי, קרה כאן דבר מה הרבה יותר טריוויאלי. אף אחד מהערוצים עם הכסף (2, 10, YES, HOT) לא מתעניין בזכויות השידור של WRC. ערוץ 1 ידוע ככזה שרוכש תכנים בזול לפי ק"ג, ללא שום הגיון תוכניתי\מערכתי\רייטינגי\איכותי. הזכויות לשידור ה- WRC היו זמינות, ובזול, והערוץ קנה אותן (בוודאי נכללו בעיסקה גם זכויות השידור של אליפות הטאקי לשנת 1993).

רוב הזמן ההתנהלות של ערוץ 1 מיתרגמת לקטסטרופה. לעתים רחוקות יוצא יהלום.:-)

אני בטוח שאיש בערוץ 1 לא באמת התכוון שלמעשיו תהיה תוצאה כה מוצלחת.

פורסם
מיקי,

אתה מכיר את התוכן ?

האם זה במתכונת "הספורט הישראלי" - מעט תמונות ושפע של פרשנויות

או משהו מבחוץ ??

עפר

דיבורים... דיבורים... דיבורים...

לא משהו לחובבי הראלי האמיתיים אלא יותר לקהל הרחב שאינו מבין דבר בעולם הראלי.

אתם יודעים מה - גם על זה אני מברך.

אבל, כדאי לערוץ 1 לשנות קצת את הפורמט למשהו יותר מקצועי.

ההשתתפות של יובל בהחלט מבורכת - יותר ויותר עוסקים בתחום הראלי מתחילים להחשף לציבור.

אלון

פורסם

זכיות השידור הם של איש עסקים פרטי,

שקנה את זכויות השידור של ראלי פריז דקר ו-WRC .

כל הכבוד לערץ 1 שבנה לטובת הענין רצועת שידור, וישדר כל שבוע

מרוץ בסבב העולמי.

פורסם

קודם כל זה לא כל שבוע כי אין מרוץ כל שבוע. מעבר לכך - ממי נקנה השידור? האם זה השידור של יורוספורט עם תרגום לעברית?

זה אמנם נחמד אבל זה כמו שידור חוזר - הרי ביום שבת הראלי עדיין נמשך, כך שישדרו את סיכום הראלי רק שבוע לאחר מכן, ואחרי השידור של יורוספורט.

בכל מקרה, אני מקווה שיהיה איכותי. לפחות זה משהו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רצועת השידור היא שבועית. מה התוכן שיהיה כל שבוע כבר תלוי בעורכי התוכנית.

הם אמרו שבשבוע הבא יעסקו במירוצי השלג שיהיו אח"כ בשבדיה ונורבגיה.

התוכנית אתמול היתה דומה למתכונת של הדאקאר של מנחה שיושב באולפן ומדבר עם יובל מלמד שמסביר להדיוטות מה זה WRC כשברקע רצות תמונות מתוך הסיבוב הראשון של העונה.

הקטעים ברקע לא היו סדורים בתחילה נראו קטעי יום מיום שישי ורק אחריהם קטעי נהיגת לילה מיום חמישי.

אומנם בין לבין הוזכר מי הגיע באיזה מיקום בסוף המירוץ אבל לא היה שום נסיון להציג תוכנית שמשלשלת את רצף האירועים סטייג' אחר סטייג'.

בניגוד לתוכניות שהיו בזמנו בערוץ AXN שלקחו את ההפקה הרשמית של ה WRC ושידרו אותה עם תרגום לעברית פה יש רצועה מקורית שאפשר לפתח לכל מיני כיוונים. וכולי תקווה שיצרו משהו מעניין גם למי שבאמת מתעניינים בענף ולא סתם למשוך מזפזפים למיניהם.

פורסם

במקרה צפיתי. היה טוב וחשיפה של הספורט מחוץ לקהל היעד תרחיב את הקהל ומבורכת.

רק הערה אחת ליובל, פרסומת סמויה לסובארו (אם היית הוגן היית מזכיר שלא רק סובארו מוכרת ראלי רפליקה אלא גם מיצובישי) והצגה של סולברג כפעמיים אלוף עולם לא מסתדרת עם המציאות.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

לא היה נחמד מאוד - היה מעולה!

החצי שעה הזאת בערוץ הראשון, בלי תפאורות ותקציבי ענק כדוגמת המופע המוטורי בערוץ 10, הייתה מהנה, מעניינת וחשובה הרבה יותר. האנשים שהוזמנו היו מקצועיים ודיברו לעניין, המנחה היה בסדר גמור וכתוכנית מוטורית היא הייתה פשוט טובה. נכון, הקשר בין התמונות הרצות ברקע למה שמדברים באולפן קצת מאולץ, וניכר שההשקעה נמוכה (פשוט לקחו תוכנית מחו"ל אחד לאחד והחלישו את הסאונד רוב הזמן), אבל היי - זה היה מעניין, וזה העיקר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא היה נחמד מאוד - היה מעולה!

החצי שעה הזאת בערוץ הראשון, בלי תפאורות ותקציבי ענק כדוגמת המופע המוטורי בערוץ 10, הייתה מהנה, מעניינת וחשובה הרבה יותר. האנשים שהוזמנו היו מקצועיים ודיברו לעניין, המנחה היה בסדר גמור וכתוכנית מוטורית היא הייתה פשוט טובה. נכון, הקשר בין התמונות הרצות ברקע למה שמדברים באולפן קצת מאולץ, וניכר שההשקעה נמוכה (פשוט לקחו תוכנית מחו"ל אחד לאחד והחלישו את הסאונד רוב הזמן), אבל היי - זה היה מעניין, וזה העיקר.

רוני

"אנשים שהוזמנו"

ראם סמואל - מסלולים.

יובל מלמד - ספארקו (סובארו).

אני חושב שבחרו בצמד אנשים כריזמתים שמתאימים בהחלט לתפקיד וזה דבר מאוד חשוב.

לגבי התוכן של השיחות באולפן ביחס לצילומים על המרקע של הראלי , לא היתה ממש קונטציה מובהקת,

אז נכון שרואים ראלי ברקע, אבל באולפן הם מדברים על איך להפוך לנהג ראלי מכלום ועל ההתקדמות בספורט מוטורי,

צריך רק להבין למי שתהה לגבי תוכן התוכנית, שיש בה פחות ניתוח של הראלי עצמו ויותר שיח מוטורי. (לא שזה רע!)

נמשיך להתבונן ונקווה שיצוצו עוד תוכניות דומות.

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה,

אבל יכול להיות ששמעתי את ראם מקשקש על כך "שעברו תחתו עשרות אלפי תלמידים"?

או שפשוט לא שמעתי טוב והוא אמר אלפי תלמידים?

(שגם זה מוגזם אבל עוד איך שהוא הגיוני...)

פורסם

אני שמעתי "אלפי תלמידים", אבל מה זה משנה?

אירית

• תוכן חדש...