Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול לגבי החגורות בטיחות ברכב שלי ,

כשאני מושך בכוח את שתי החגורות הקדמיות ,אז הם לא נתפסות ,אבל כשאני עושה את זה בחגורות מאחור אז הן נתפסות .

כיצד אפשר לתקן את החגורות? (נתפסות =נעצרות)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חניות שמתקינות זכוכיות ותיקוני חלונות ,ואיבזור פנימי והפלסטיקה ,עזרו לי מנסיון בבעיה דומה, נראה לי קצת מוזר ששני החגורת מקדימה לא נעצרות, עשו איזה שיפוץ בתוך האוטו?

פורסם

לא התעסקו בחגורות הללו מאז שקניתי את הרכב, מישהו יודע כמה בערך יעלה לתקן את החגורות?

פרטים בה"פ .

פורסם

מקום המתקן חגורות בטיחות הנו "שם-טוב יחזקאל" שברח' חומה ומגדל 28 ת"א, טל' 03-6883991.

אולי בגלל שיש במכוניתך מותחנים לחגורות הקדמיות בזמן תאונה אז אין את מצב הנעילה המכנית.

האם בעבר הייתה נעילה מכנית כזאת?. נסה קודם לבדוק במכונית אחרת כמו שלך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מה זה מותחנים?

ואני לא מכיר מישהו שיש לו סובארו דגם כמו שלי (אמריקאי. )

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK. האם הרכב עבר תאונה אי פעם? (ואם לא אצלך, האם אתה היד הראשונה?)

מותחנים אלו מנגנונים שתפקידם למשוך את החגורות בזמן תאונה כדי לקבע אותך לכסא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרכב לא יד ראשונה ולפי מה שידוע לי הוא לא עבר תאונה.

פרטים בה"פ .

פורסם

חגורות בטיחות ברכבים אמריקאים אינן נמתחות/נתפסות בכח הזרוע(נסו לבצע זאת בואנדורה למשל).

בכדי לבצע מתיחה שכזו יש צורך במתיחה חזקה מאד כדוגמת עצירה פתאומית.

יתכן שאין כל תקלה בחגורות רכבך, אך בכדי לאשש זאת קח את עצת קודמי ונסה זאת תוך כדי נסיעה ובלימה חזקה בשטח פנוי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
חגורות בטיחות ברכבים אמריקאים אינן נמתחות/נתפסות בכח הזרוע(נסו לבצע זאת בואנדורה למשל).

בכדי לבצע מתיחה שכזו יש צורך במתיחה חזקה מאד כדוגמת עצירה פתאומית.

יתכן שאין כל תקלה בחגורות רכבך, אך בכדי לאשש זאת קח את עצת קודמי ונסה זאת תוך כדי נסיעה ובלימה חזקה בשטח פנוי.

נושם לרווחה :lol:

In torque we trust

פורסם

דבר נוסף ששכחתי לציין , מתי שאני מושך את החגורה, כאילו להשתמש בה, לא לבדוק אם היא נעצרת מכח המשיכה, ואח"כ משחרר אותה היא לא מתגלגלת למקום שלה, אני צריך למשוך את החגורה מהצד הקרוב לדופן הרכב, ובעצם אני מגלגל אותה ידנית למקומה , יש לזה חשיבות כלשהיא?

פרטים בה"פ .

פורסם
דבר נוסף ששכחתי לציין , מתי שאני מושך את החגורה, כאילו להשתמש בה, לא לבדוק אם היא נעצרת מכח המשיכה, ואח"כ משחרר אותה היא לא מתגלגלת למקום שלה, אני צריך למשוך את החגורה מהצד הקרוב לדופן הרכב, ובעצם אני מגלגל אותה ידנית למקומה , יש לזה חשיבות כלשהיא?

התופעה הזו בדר"כ נובעת מלכלוך שמצטבר בלולאה העליונה ועל החגורה עצמה. ניקוי הלולאה והחגורה אמור לפתור את זה. כמובן שאני לא שולל בעיה במנגנון שלך. יש כאמור לוודא את נושא הנעילה.

פורסם

בהמשך לנושא החגורות, אחרי כמה שנים יש להחליף את החגורות? אחרי כמה שנים צריך לבדוק את כריות האויר?

מה עושים עם אבזם חגורה תקוע שלא מאפר את כניסת הלשונית עד הסוף.

פורסם

עוד בנושא חגורות בטיחות:

לחבר יש ברכב חגורה שלא חוזרת עצמאית למקומה הטבעי, לדעתו צריך להחליף את החגורה.

למיטב הבנתי יש קפיץ שמותח את החגורה, אם הקפיץ עבר למצב הפלסטי ע"י מתיחת יתר, או יש לכלוך על המנגנון החגורה לא תשוב עצמאית למקומה, וזה לא קשור לתקינות החגורה במקרה תאונה.

מה דעתכם?

פורסם

גם בנושא חגורות בטיחות לא כדאי לזלזל, אשמח לקרוא שיש גם כאן בפורום אנשים שמבינים בנושא.

• תוכן חדש...