Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאור העובדה הזאת והחתימה שלך אתה ממש חובב MILF.

איתמר.

מה קשור ? אני בן 23 והחברה שלי בת 26.

גיל לא משחק תפקיד.

יופי אופי וכסף כן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 דברים שאסור לרדוף אחריהם: אוטובוסים ובחורות!

אם תרדוף אחריהם, שניהם בורחים או ששניהם יעצרו בפתאומיות ואתה או תקבל וואחד זעזוע מוח, או תרסיס פלפל

ובנוסף אני מחזק את ידיו של דודו בנוגע לשורתו האחרונה בהודעה ומצטרף בבקשה

פורסם
הזמנתי אותה לצאת, והיא אומרת שהיא כן רוצה לצאת כשאני שואל, אבל היא תמיד עסוקה ביום עצמו.

זה הזמן לשחק את המשחק ולהתחיל עם בחורה אחרת [רצוי בלונדה] באופן מוחצן. תאמין או לא, ככה זה עובד.

dirty old man

need love too

פורסם

גיל לא משחק תפקיד.

יופי אופי וכסף כן.

רחמנא ליצלן, לאן הגענו...

אם זה הקריטריון שלך לבחירת בנות זוג (או שלהן לבחור בך) אני מאוד מרחם עלייך...

לפותח השרשור - על המשפט הצבאי הידוע "אין לא יכול, יש לא רוצה" שמעת?

אם היא הייתה רוצה לצאת איתך - היא הייתה מוצאת יום.

בתור אחד שיצא עם נשים ממש אבל ממש עסוקות, כאלו שאין להן זמן אפילו לשבת ולאכול במהלך היום אז הן עושות את זה תוך כדי הליכה ממקום למקום...

WHEN THERE IS A WIL THERE IS A WAY

תזכור את זה.

הכל מתחיל ונגמר ברצון.

אולי סתם לא נעים לה להגיד "לא".

ומגיע לך יותר מזה, בתכל'ס, מגיע לך מישהי שתעריך את העובדה שאתה רוצה לצאת איתה ותרצה לצאת איתך באותה מידה שאתה רוצה לצאת איתה... הדדיות שכזו, אתה יודע.

אתה לא רוצה מישהי שאתה צריך "לרדוף" אחריה, לא בגלל שהיא לא שווה את זה, אלא בגלל שאתה שווה יותר מזה.

מי שלא מוכנה להקדיש ערב אחד כדי להכיר אותך היום - לא סביר שתקדיש גם אח"כ מה שצריך בשביל לפתח קשר איתך.

אולי אני סתם מקשקש, אבל זה מה שנראה כרגע על סמך מעט המידע שנתת.

תשב רגע, תחשוב על זה, אל תהיה לחוץ עליה. היא באמת מה שאתה רוצה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אבל בכל מקרה זה מוזר קצת שהיא אפילו הזמינה אותי לבית שלה איזה יום, והיה ממש נחמד. חוץ מזה, כשאני מתקשר אליה היא ממש מתעניינת במה שאני אומר ושואלת המון דברים על עניינים שקשורים אלי, כמו צ'ילה, כלבים, מכוניות, ועוד. מה לעזאזל קורה שם? אחותי אמרה לי להפסיק לרדוף והיא כבר תבוא אלי. אם אני אראה אותה מחר אני אדרוש שהיא תקבע יום לצאת, או לפחות ללמוד ביחד. (כשאני אומר לדרוש אני לא מתכוון בתוקפניות, אלא בצורה מניפולטיבית)

פורסם
תשמע יש כאלו שמשחקות, אתה מתאר בדיוק את המקרה שהיה לי לפני איזה חודשיים.

אחרי אינספור התייעצויות עם ידידות הן אמרו לי שהיא בטח רוצה שאני אמשיך לרדוף אחריה כי זה פשוט נעים להרגיש שמישהו רוצה אותך. אבל אחרי כמה נסיונות ובדיוק כמו אצלך מכל מיני סיבות לא הצלחנו להיפגש תכלס הבנתי שהיא משחקת.

אז מחקתי אותה מהראש (ברור שהיא לא יצאה מהראש לגמרי), בהדרגה אני אשכח אותה ונעבור לבחורה הבאה.

בכל זאת, אם היא רוצה היא תמצא דרך ליצור איתי קשר.

100% true

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מסכים עם שאר החבר'ה, אני אומנם צעיר ממך בכמה שנים אבל הגעתי למסקנה שכללי המשחק שלי הם כאלה:

1. ככל שתכיר יותר בחורות כך הסיכוי שתכיר מישהי שמתאימה לך גבוהה יותר (להציב לעצמך יעדים ולעמוד בהם! אל תתפשר!), ככל שתנסה ליזום קשר רומנטי עם יותר בחורות שמוצאות חן בעינייך כך הסיכוי שהקשר יצליח גבוהה יותר.

2. בחורות נמשכות לדברים מסויימים (יש הבדלים בין בחורות ויש הבדלים בין תרבויות) תגרום לבחורות להימשך אלייך באמצעות כריזמה, ידידותיות, תתנהג בגבריות ובאדישות כשצריך, אל תהיה "סמרטוט" של בחורה, ואל תרדוף אחרי בחורות תגרום להן לחשוב שאתה הפרס והן אמורות להשיג אותך (אל תגיד את זה בקול רם זה נשמע פטתי אלא תעביר את המסר בדרכים מתוחכמות).

יש לי עוד הרבה דברים להגיד בנושא אבל ברגע שאתה מיישם חלק וכשאתה מזייף את הדמות שיצרת לעצמך (בעל בטחון, משכיל, מצליח עם בחורות ולא נמצא עם בחורה מסויימת בגלל שלא הצלחת להשיג את אהבת חייך) אתה תרגיש פידבקים הרבה יותר חיוביים מבחורות והמהלכים שלך יניבו פירות.

אם תצטרך משהו אני פה בפרטי,

שיהיה בהצלחה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

עזוב אותך מרוב העיצות שקיבלת. פשוט הגעת לשלב שאם לא תנקוט בגישה ישירה לא תגיע לשום מקום.

שיחה קצרה ב 4 עיניים ושאלה ישירה - האם את מעוניינת להמשיך את הקשר (ולשדרגו) או פשוט נגיד שלום יפה.

ואל תסתפק בתשובה מתחמקת

להפסיד כבר אין לך מה, ממילא לא התקדמת לשום כיוון כבר זמן רב.

אם אם התשובה שלה היא לא, עדיף שתדע את זה מוקדם יותר מאשר מאוחר

פורסם
אני כבר הייתי נותן לה בראש 8)

למה בראש? :shock: חסר מקומות....

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

יציאה מהימים היפים של התיכון:

"שלוף לה אותו, תראה לה כמה הוא גדול, היא תבין לבד שכדאי לה".

:) בהצלחה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מרק יש לך במקרה קישור ל-MAP SENSOR של המוח של הבנות? אולי כך יהיה קל יותר להבין אותן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

פנה אל נשיא המדינה קצב כנראה שהוא פיצח את הסיסמא .

ציטוט "

מחקרים קודמים ניסו לבדוק את ההבדל בין המוח הנשי למוח הגברי, אך אף אחד מהם לא הצליח להוכיח בוודאות את השונות. המחקר הנוכחי ניסה להתגבר על הקשיים האלו, והחוקרים בדקו 15 גברים ו-15 נשים שביצעו את אותה המשימה, שהתרכזה ביכולת אורלית ובהתמצאות בשטח. בזמן ביצוע המשימה התבצעה בדיקת MRI לנבדקים.

מתוצאות המחקר עולה כי הנשים הראו פעילות מוחית גדולה יותר בזמן ביצוע המשימה ההוראלית, ואילו הפעילות המוחית של הגברים הייתה פעילה יותר בזמן ביצוע משימת ההתמצאות. כמו כן, נראה מבדיקות MRI שהנשים והגברים השתמשו באזורים שונים במוח כדי לפתור את המשימה."

http://refua.hevre.co.il/siteFiles/1/564/6609.asp

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...