Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פנה אל נשיא המדינה קצב כנראה שהוא פיצח את הסיסמא .

ציטוט "

מחקרים קודמים ניסו לבדוק את ההבדל בין המוח הנשי למוח הגברי, אך אף אחד מהם לא הצליח להוכיח בוודאות את השונות. המחקר הנוכחי ניסה להתגבר על הקשיים האלו, והחוקרים בדקו 15 גברים ו-15 נשים שביצעו את אותה המשימה, שהתרכזה ביכולת אורלית ובהתמצאות בשטח. בזמן ביצוע המשימה התבצעה בדיקת MRI לנבדקים.

מתוצאות המחקר עולה כי הנשים הראו פעילות מוחית גדולה יותר בזמן ביצוע המשימה ההוראלית, ואילו הפעילות המוחית של הגברים הייתה פעילה יותר בזמן ביצוע משימת ההתמצאות. כמו כן, נראה מבדיקות MRI שהנשים והגברים השתמשו באזורים שונים במוח כדי לפתור את המשימה."

http://refua.hevre.co.il/siteFiles/1/564/6609.asp

גדול!!! די, ניצחת, באמת יש לך קישור לכל דבר.:-D

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכולם על התגובות, אבל בכל מקרה זה מוזר קצת שהיא אפילו הזמינה אותי לבית שלה איזה יום, והיה ממש נחמד. חוץ מזה, כשאני מתקשר אליה היא ממש מתעניינת במה שאני אומר ושואלת המון דברים על עניינים שקשורים אלי, כמו צ'ילה, כלבים, מכוניות, ועוד. מה לעזאזל קורה שם? אחותי אמרה לי להפסיק לרדוף והיא כבר תבוא אלי. אם אני אראה אותה מחר אני אדרוש שהיא תקבע יום לצאת, או לפחות ללמוד ביחד. (כשאני אומר לדרוש אני לא מתכוון בתוקפניות, אלא בצורה מניפולטיבית)

אחותך יודעת מה היא אומרת כדאי לך להקשיב לה

זה שבחורה מזמינה אותך לא אומר כלום וזה שהיא מתעניינת במה שאתה אומר זה רק כדי לא להעליב אותך.

לסיכום, הרם רגליים ותחפש לך מישהי אחרת, איתה לא יצא לך משהו ותבין את הרמזים שלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר להציע משהו אחר, אולי לא רומנטי אבל בהחלט יסגור את הפינה הזו :

שלח לה SMS בזו הלשון : "אני רוצה להזמין אותך לבילוי עימי לארוחת ערב וריקודים, תגידי לי באיזה יום מתאים לך :)"

ככה יש לה זמן לחשוב על תשובה ולבדוק יומן.

אם היא תחזור אליך עם "בלה בלה בלה, יש לי ימים צפופים, אני צריכה לסרוג סוודר, אחרי הבחינות", אומר שהיא לא רוצה לצאת אלא רק חיזורים, תחזור אליך עם תשובה כמו "יום ג' הבא", אז שיחקת אותה.

כמובן שאם יש לך משהו באותו יום אז תזיז את עצמך ולא אותה שלא תצא שוטה.

פורסם

היום ראיתי אותה, אחרי שלושה ימים שלא התקשרתי. שוחחנו במשך שעה, ואחר כך אמרתי לה "את לא חזרת אלי כמעט אף פעם אחרי שאני מזמין אותך לצאת. למה?".

היא ענתה לי שהיא לא ממש מתלהבת מיציאות ושהיא בן אדם מאוד ביתי (גם אין לה רשיון נהיגה, שזה משהו שאני מחשיב אותו כמעט סוג של נכות), אז קבענו שאחרי תקופת המבחנים היא תבוא אלי הביתה ואני אבשל לה איזה משהו (אני מבשל אחלה)

פורסם

אחרי תקופת המבחנים ? עזוב, זה לא יקרה וכמה שיותר מהר תבין זאת, כך חייך יהיו טובים יותר.:mm_cool:

מכיר את ההרגשה/התנהלות כאשר כל משפט לא מחייב מהמין הנשי נראה בעינייך ישר ככן ברור למרות שזה ממש לא כך.:nono: אני למדתי זאת בצורה איטית ולא קלה. אבל אחרי שהבנתי זאת והתחלתי להתנהג בהתאם, פתאום החיים קלים יותר, שמחים יותר ומלאים קשרים בריאים. אין לך מה "להשקיע" בקשר ואתה יודע זאת אבל מנסה להיאחז במשהו כדי להגיד שטעית והיא אכן רוצה.

אם היא הייתה רוצה להיפגש ולבלות, היא כבר מזמן הייתה מוצאת את הזמן הזה.

דברים טובים קורים כאשר הכי לא מצפים להם.

ליאור

Veni Vidi Vici

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב אני מקפיץ שרשור ישן שלי, רק כדי לעדכן כמה דברים.

היא התקשרה אלי לפני כמה ימים, והיום באה אלי הביתה כדי שאני אלמד אותה כמה דברים במחשב שהיא צריכה לדעת למבחן בשבוע הבא. היה נחמד, דיברנו הרבה, צחקנו, ואפילו בישלתי ארוחת צהריים.

אחר כך קבענו שנמשיך לצאת, ושנדבר במהלך השבוע.

פורסם

אם אתה מרוצה אז יופי. רק שתקח בחשבון אם היא תגלגל את השם שלך בגוגל היא תמצא את השרשור הזה. ואני לא בטוח שהיא תאוהב את עובדה שאתה מדסקס על היחסים שלכם בפורום ציבורי(או שאולי כן.. לך תדע).anyway בהצלחה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שחרר חבוב!היא רואה בך ידיד,וזה בסדר.

אתה צריך לגרום לה לרצות להיות איתך.

הצעד הראשון -זה להוריד את ההתלהבות ולא להראות לה שאתה מעוניין כל כך.

הצעד השני-זה להגיד לה שאתה יוצא עם מישהי מדהימה ומה זה טוב לכם ביחד.ושאותה{הבחורה שאתה רוצה}

אתה רואה בתור ידידה.

הצעד השלישי לקבוע איתה ולהבריז,בקיצור ליצור אצלה ציפייה.

עשה את כל אלה,ותחזור להמשך הוראות.

קדימה צבור ביטחון,בהצלחה:wink:

נ.ב כנס לקישור שמרק נתן לך{אומנות הפיתוי}

• תוכן חדש...