Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי GT

cool car old
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאיפה של יונדאיי העולמית להיות יצרן רכב מוביל עד 2010.לפי איך שזה נראה זה ייקרה.

זה בדיחה או מה?

רכב מוביל עד 2010 הצחקתם אותי אפילו לא רכב בינוני

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאיפה של יונדאיי העולמית להיות יצרן רכב מוביל עד 2010.לפי איך שזה נראה זה ייקרה.

זה בדיחה או מה?

רכב מוביל עד 2010 הצחקתם אותי אפילו לא רכב בינוני

אני מניח שנסעת על רוב הרכבים של יונדאי?

בוא נחדש לך משו,אני לא חושב שאלנטרה 1.6 פחות טובה מאימפרזה 1.5 .

כך שזה מתחיל להתקזז לאט לאט.

כמו כן,לדעתי עיצוב הפנים שלהם הוא דוחה.

אבל הרכבים מוצקים,לא מתפרקים,וכדומה'.

פורסם
ה-DOHC מצויין עדיין משום מה על מספר רכבים.

זכור לי דיון די ממזמן על כך בפורום, בו כתבתי על כיתוב AIR CONDITION מקורי שראיתי על פיאט קופה באיטליה.

גם בארץ יש לא מעודכנים שלא טרחו להוריד את הביזיון הזה מהישבן של הקופה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

דרך אגב, ראיתי כמה וכמה כאלה מדגם GT פה בארצנו הקטנטונת, אין לי מושג בקשר לנפח המנוע או כל דבר אחר שקשור לאוטו הזה אבל ללא ספק ראיתי גירסת GT, בד"כ בצבע אדום.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם אוטו (אני בעלים של אחד כזה).

מאובזר בצורה סבירה (יחסית לשנת 95) לא יותר - לדעתי ה1800 מיותר.

אה ושלי ירוק טורקיז נזלת או משהו כזה.

פורסם
מדבקות הסופר הוצמדו למחליפת הלאנסר שיוצרה החל מ 89',אך מאחר והיבואן פיקפק בסיכויי הצלחת המכונית החדשה לחלוטין,בשל ההיתייקרות הטיבעית,הוחלט להמשיך ביבוא הלאנסר הקודמת,שאכן היו לה 12 שסתומים(וגם שיפור בהספק-87 כ"ס במקום 75 בדגם הישן יותר).

אל תשכח גם את מיצובישי צ'אמפ שיוצרה בתאילנד והובאה לכאן באמצע שנות התשעים. היבואן חשב שבכך שהוא יביא לכאן דגם משנות השמונים, הוא יעלה את המכירות (מה שעבד עם מזדה 323 סדאן שיוצרה במיוחד לישראל עד שנת 1997)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה שעבד עם מזדה 323 סדאן שיוצרה במיוחד לישראל עד שנת 1997

ממש לא נכון, הסדאן לא יוצרה במיוחד לשוק הישראלי.

הדגם שווק במידה רחבה בצפון אמריקה ובמזרח הרחוק ורק ביפן נקרא גם לאנטיס, בשאר העולם הדגם נקרא Familia או Protege.

פורסם

אני מדבר על מזדה 323 הדור שלפני הלאנטיס.

ואגב, כל ה-323 4 דלתות ניקראו ביפן Familia עד שהוחלפה ע"י 3 שנקראה Axela. (ביפן יש חוק שאוסר לקרוא לדגם של אוטו במספר).

והלאנטיס זה שם יפני לדגם 323F (ה"חללית", כמו שיש לך בסמלון). ה-323F דור לפני נקראה Familia Astina.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מדבר על מזדה 323 הדור שלפני הלאנטיס. גם המאזדה 323 סדאן BG לא שווקה במיוחד לשיראל.

ואגב, כל ה-323 4 דלתות ניקראו ביפן Familia עד שהוחלפה ע"י 3 שנקראה Axela. (ביפן יש חוק שאוסר לקרוא לדגם של אוטו במספר).

והלאנטיס זה שם יפני לדגם 323F בזה אתה צודק, טעות שלי (ה"חללית", כמו שיש לך בסמלון). ה-323F דור לפני נקראה Familia Astina.

אגב, הדגם שלי נקרא גם הוא Astina באוסטרליה ובדרום אפריקה.

פורסם

איזה אבזור מקבלים בלנטרה GT?

ידוע לי שהמנוע הוא 1.8 עם 125 כוחות סוס.

שמעתי שמקבלים ABS ו2 כריות אוויר כסטנדרט או שאני מדמיין?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...