Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי GT

cool car old
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יצא לי ליראות במספר אתרים יונדאי אקסנט GT בבעלותי יונדאי אקסנט רגילה.

האקסנט בארץ לפי מיטב ידעתי מגיעה עם שני מנועים בלבד 1500 ו 1300 .

האם מישהו יודע עם איזה מנוע מצויידת הGT ? ומה הנתונים שיש לה? כוונתי לכוחות סוס .

תודה רבה המשך יום נעים :-P

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר שווקה יונדאי לנטרה ברמת אבזור GT.

מדובר בשם בלבד של גרסת אבזור, ולא בשום מאפייני GT אמיתיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

GT זה לא אפיון למנוע. זה לרכב.

ביונדאי לנטרה, הרכב היה זהה לחלוטין לגרסה הרגילה (מנוע, בלמים, בולמים, הגה וכו') וההבדל היחידי היה באבזור. משום מה בחרו ביונדאי לקרוא לה GT. כנראה סוג של הומור עצמי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

תודה רבה עכשיו הכול מובן לי .

למה כולם חושבים שיונדאי זה ממש חרא של אוטו? כי לפי מה שיצא לי לקרוא בפורום ממש חושבים שזה אוטו ממש זוועה.

לי יש אחת שאני מאוד מרוצה מימנה. ממש אוטו נהדר.

אתה גם חושב כמו כולם?

פורסם

"חרא של אוטו" זה לא ממש מינוח מקובל בפורום.

אני לא יודע מי זה כולם. אבל לדעתי בענין האקסנט, כמעט כל המכוניות בקטגוריה שלה עדיפות עליה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
האותיות DOHC
האותיות הללו מעידות שלרכב יש גל זיזים עליון כפול (Dual OverHead Camshaft). מצחיק אותי שהיום עדיין משוויצים בטכנולוגיה הזו כאילו היא מעידה על סוג של ספורטיביות.

רכבי ספורט עם גל זיזים עליון כפול היו כבר לפני כמעט מאה שנה, וכשהטכנולוגיה הגיעה לרכבים סדרתיים בשנות השישים (בפיאט) זה נחשב לשוס והעניק הילה של ספורטיביות לרכב.

אם היו כותבים 16V או אולי איזו וריאציה על VT, הייתי אומר - אוקיי. מנוע מודרני יחסית. אבל DOHC?

זה בערך כמו להחזיר את הכיתוב שהיה על סובארו בשנות השבעים "FRONT WHEEL DRIVE" כסמל לחדשנות. :lol:

פורסם

ה-DOHC מצויין עדיין משום מה על מספר רכבים.

זכור לי דיון די ממזמן על כך בפורום, בו כתבתי על כיתוב AIR CONDITION מקורי שראיתי על פיאט קופה באיטליה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

למיטב זיכרוני, באמת הייתה גירסה "כאילו ספורט" של היונדאי אקסנט לדור הראשון ששווק בארץ.

הגרסה הזו לא שווקה מעולם בישראל. המנוע היה 1,5 אבל עם גל זיזים כפול , 16 שסתומים (12 ברגילה) ו-99 כ"ס. מעולם לא נסעתי/קראתי מבחן דרכים על הרכב המדובר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ראיתי לפני כמה חודשים איזה רכב (אני חושב שסובארו, אבל לא סגור על זה) עם כיתוב של "Automatic" על התא מטען. די שעשעתי אותי העניין...

ד"א, מתי באמת נכנס הגיר אוטומט? לא מכיר יותר מדיי רכבים לפני שנת 80 עם גיר אוטומט. (לא מכיר בכללי יותר מדיי רכבים לפני שנת 90, אבל הבנתם את הכוונה).

אלעד

פורסם
"חרא של אוטו" זה לא ממש מינוח מקובל בפורום.

אני לא יודע מי זה כולם. אבל לדעתי בענין האקסנט, כמעט כל המכוניות בקטגוריה שלה עדיפות עליה.

אם בארץ היו מוכרים יונדאי פשוטות בגימורים נורמאלים ונפח מנועים גדול יותר מ1.5\1.6\1.3 היה ליונדאיי הרבה יותר כבוד במכוניות העממיות.

מניסיון אישי אסור להכליל את יונדאי-ביקרתי באולמות תצוגה והתרשמתי מאוד מהסונטה החדשה המפוארת,הטוסון גם עושה רושם טוב,והסנטה פה ברמה של ג'יפים יוקרתיים סטייל מרצדס,ב.מ.וו,ולקסוס.

השאיפה של יונדאיי העולמית להיות יצרן רכב מוביל עד 2010.לפי איך שזה נראה זה ייקרה.

הקוריאנים עושים ליפנים מה שהיפנים עשו לאמריקאים שהתחילו לשווק את התוצרת שלהם בכמויות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
GT זה לא אפיון למנוע. זה לרכב.

ביונדאי לנטרה, הרכב היה זהה לחלוטין לגרסה הרגילה (מנוע, בלמים, בולמים, הגה וכו') וההבדל היחידי היה באבזור. משום מה בחרו ביונדאי לקרוא לה GT. כנראה סוג של הומור עצמי.

הלנטרה GT מהדור הקודם היא 1.8 ליטר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
האותיות הללו מעידות שלרכב יש גל זיזים עליון כפול (Dual OverHead Camshaft). מצחיק אותי שהיום עדיין משוויצים בטכנולוגיה הזו כאילו היא מעידה על סוג של ספורטיביות.

אם היו כותבים 16V או אולי איזו וריאציה על VT, הייתי אומר - אוקיי. מנוע מודרני יחסית. אבל DOHC?

שלא לדבר על זה שבמשך השנים היו כל מיני מוטציות דביליות כמו DOHC 8V כך שלא תמיד ה DOHC מעיד על 16V.

מי שזוכר על הקופרות של שנת 98 (מנוע 2000 16V לא הטורבו) היה כתוב מאחורה POWER STEERING !!! גם כן משהוא להשויץ בו ברכב עם נטיות ספורטיביות :?

עריכה - דא"ג, גם לאופל מנטה יש גירסת GT שמעידה סה"כ על רמת גימור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...