Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי GT

cool car old
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר - אני הכי אוהב את אלו שמוכרים רכב וכותבים "פול אוטומט"! :-D

לזה לפחות יש הסבר היסטורי. לך תסביר את האנשים שמוכרים לך פיאט אונו 93 עם "אזעקה מפוארת" כפרט היחיד חוץ ממספר הטלפון.

ואם כבר התחלנו, אז מה בדבר כל ה"מאזדה לאנטיס מפוארת" שנמכרות היום? ו"הונדה סיוויק משופרת" שהחליפו בה ג'אנטים ושמו מדבקות של נו פיר? או "סובארו DL שנת 86 יד ראשונה כמו חדשה!" שגרה כל חייה בשכונת מצוקה עם 3 תאונות שאסי, 4 סנטימטר מרובע ללא מכות פח, ומדבקות של "העם עם הגולן", "שלום חבר" ו"חגור גם מאחור" מכסות את השמשה האחורית כך שלא ניתן לראות דבר.

לא חסרים דברים מוזרים בתרבות הרכב הישראלית. למשל לא מזמן ראיתי סוזוקי באלנו שמחוברת לבגאז' שלה כנף שלא הייתה מביישת מטוס קרב. והסתובב אצלינו פעם בעיר רכב שכולו משתלה אחת גדולה. למי שלא הבין, רכב שמכוסה בעציצים. מבחוץ. סטיתי קצת מהנושא, אז אני אשמור את הזכרונות הביזאריים שלי כנתנייתי לפעם אחרת.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שיש משהו יותר משעשע (או עצוב, תלוי איך מסתכלים על זה)...

בבואי לחפש מיאטה מודעה שבה הכותב כתב בפירוש שיש לו המון תוספות על רהרכב שמייקרות את ערכו:

צ'יינג'ר + רדיו דיסק, ג'אנטים "16, גיר מיוחד (!) 6 הילוכים, גג נפתח (במיאטה! מי היה מאמין!?), הגה כח, מזגן...

והבדיחה - כל זה מגיע כסטנדרט.

הא, וכשעשינו סיבוב - הוא לא היה מודע לעובדה שיש לה הנעה אחורית בכלל.

או שחשוב למלא מים, כי הוא נסע בלי מים בכלל.

ואז הלכנו לאיזה "אוטו דיפו" והוא עמד מול המדף ושאל אותי (בשיא הרצינות) "איזה מים לקנות? 15 / 40 הזה - זה טוב? או עדיף 10 / 30 ?"

יש גם כאלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השרשור הזה, עם כל השמות והתגים הזכיר לי את מדבקות ה"Super" שנרכשו בכמויות ע"י יבואן מיצובישי אי שם באמצע שנות ה-90 העליזות ע"מ למלא אחר דרישת העדר ללאנסרים. המדבקה הודבקה על לאנסר "רגילות" מהשנה הקודמת, התנוסס לו בגאווה ליד המילה LANCER באחוריה של מחליפת הסובארו DL, והעדר קנה.. (ההבדל היה, למיטב זכרוני 16 שסתומים בסופר, שהיתה הלנסר מהשנה החדשה, במקום 12 בישנה לה הוענקו כוחות על במדבקה בלבד)

פורסם
השרשור הזה, עם כל השמות והתגים הזכיר לי את מדבקות ה"Super" שנרכשו בכמויות ע"י יבואן מיצובישי אי שם באמצע שנות ה-90 העליזות ע"מ למלא אחר דרישת העדר ללאנסרים. המדבקה הודבקה על לאנסר "רגילות" מהשנה הקודמת, התנוסס לו בגאווה ליד המילה LANCER באחוריה של מחליפת הסובארו DL, והעדר קנה.. (ההבדל היה, למיטב זכרוני 16 שסתומים בסופר, שהיתה הלנסר מהשנה החדשה, במקום 12 בישנה לה הוענקו כוחות על במדבקה בלבד)

איזה סלט עשית..

מדבקות הסופר הוצמדו למחליפת הלאנסר שיוצרה החל מ 89',אך מאחר והיבואן פיקפק בסיכויי הצלחת המכונית החדשה לחלוטין,בשל ההיתייקרות הטיבעית,הוחלט להמשיך ביבוא הלאנסר הקודמת,שאכן היו לה 12 שסתומים(וגם שיפור בהספק-87 כ"ס במקום 75 בדגם הישן יותר).

ובניגוד למה שחושבים,העדר לא בדיוק קנה,ודוקא הסופר לאנסר נימכרה הרבה יותר טוב,ובשל המלאי הגדול עימו היתה "תקועה" כלמוביל,הם נאלצו למכור את המכוניות בהנחה ניכרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

87 כ"ס.

חבל שלא יובאו בזמנו הגירסאות המוזרקות של הלאנסר(105 כ"ס) וה GTI בעלת 125 כ"ס.

פורסם
אם כבר - אני הכי אוהב את אלו שמוכרים רכב וכותבים "פול אוטומט"! :-D

זה עוד כלום לעומת ה-"חצי טורבו" :)

שאלה:

השם "פרפקט" שהוצמד לאלמרה דור שני, זה ככה בא במקור, או שהדביקו את זה בארץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואז הלכנו לאיזה "אוטו דיפו" והוא עמד מול המדף ושאל אותי (בשיא הרצינות) "איזה מים לקנות? 15 / 40 הזה - זה טוב? או עדיף 10 / 30 ?"

גם לי אין מושג מה זה.. |:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
לך תסביר את האנשים שמוכרים לך פיאט אונו 93 עם "אזעקה מפוארת" כפרט היחיד חוץ ממספר הטלפון.

ואם כבר התחלנו, אז מה בדבר כל ה"מאזדה לאנטיס מפוארת" שנמכרות היום?

נזכרתי בדיונים דומים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=828882&postcount=5

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130788&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%AA

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גם לי אין מושג מה זה.. |:

... שמן מנוע? :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
87 כ"ס.

חבל שלא יובאו בזמנו הגירסאות המוזרקות של הלאנסר(105 כ"ס) וה GTI בעלת 125 כ"ס.

לי היה בעבר Luncer 92 ידנית

והיה רשום ברשיון רכב 72 כ"ס

פורסם
לי היה בעבר Luncer 92 ידנית

והיה רשום ברשיון רכב 72 כ"ס

כנראה היתה 1.3,שממנה נימכרו מעט יחסית.

פורסם
סורי, שלא רשמתי את בהודעה הראשונה אבל היא היתה 1.5 עם קרבורטור

אז היו לה 87 כ"ס,ומנוע 12 שסתומים.