Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר כשאני מניע את האוטו ומחמם אותו איזה 5 דקות ככה , יוצאות לו טיפות שחורות של איזהשהו נוזל , זה בסדר או שזה בעיה ? הטיפות ממש עפות משם במהירות ואחרי דקה או שתיים יש כבר כתם שחור על הרצפה בגודל של 2 כפות יד

האוטו אלפא 33 אינג'קטור , אגזוז הוא אגזוז לחץ

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

הנושא דובר רבות בפורום, מדובר בטיפות מים מעורבבות עם הפיח שיש לך באגזוז. המים נוצרים בתוך האגזוז שלך במהלך הלילה בשל התעבותם על המתכת באגזוז שלך . תהליך טבעי ולא מזיק.

בגלל שיש לך אגזוז פתוח, הקיבולת גדולה יותר בגלל הסופית. וכאשר אתה מניע את הרכב, הגזים שיוצאים מעיפים את המים שהצטברו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

×
×
  • תוכן חדש...