Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרצתי חיפוש, אך לא מצאתי את התשובה המבוקשת.

אני כרגע נהג חדש , ואני מעוניין לנהוג על רכב שיש לו ביטוח צד ג' חובה ומקיף, אך לא לנהג חדש.

האם אני יכול לנהוג ברכב, ובמקרה של תאונה אני מכוסה גם?

או שברגע שאין ביטוח לנהג חדש, אז זה אומר שכאילו אין לרכב (מבחיחנתי ) ביטוח בכלל ואני לא יכול לנהוג בו?

פשוט יש כמה רכבים שאני יכול לנהוג עליהם באופן קבוע, והם מבוטחים אך ללא ביטוחי נהג צעיר, ודי חבל לעשות על כל רכב בנפרד ביטוח.

תודה מראש

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ילד,

כשאתה הולך ללונה פארק, כתוב שהכניסה למתקן מותרת לילדים מגיל 10 ומעלה, ואתה עוד לא בן 10.

ייתנו לך להיכנס למתקן ?

פורסם

כדי לחדד את דבריו של שמר, מבחינת המשטרה אתה יכול לנהוג על רכב כזה - ואתה צריך רק ביטוח חובה.

מצד שני, במידה ותעשה תאונה - לא יהיה ביטוח שיכסה אותך, ולכן כל ההוצאות יהיו מכיסך.

בכלל בכלל לא מומלץ שכן תאונה קטנה יכולה להסתיים בנזק של אלפי שקלים מבחינתך, וחלילה במקרה של פגיעות גוף אתה תיפול לבאר בלי תחתית.

אם אין לך ביטוח, אל תנהג - זה לא שווה את זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מצטרף לשאלה על ביטוח

כשיש רכב עם ביטוח מקיף לנהג יחיד, והרכב נמצא בטיפול במוסך והמכונאי לוקח אותו לנסיעת מבחן

מה קורה אם חלילה מתרחשת תאונה ?

הביטוח ישלם ? הביטוח יתנער ? למוסכים יש ביטוח שמכסה את נסיעות המבחן שלהם בכל סוג רכב ?

פורסם

אוקי, ביטוח נהג צעיר יהיה מחר לאוטו של אימא, עליו אני יוכל לנהוג.

על רכבים אחרים שמבוטחים אני לא אוכל לנהוג, למרות שבעקרון אני אוכל, אבל לפי מה שציינתם למעלה, במקרה של תאונה עם נפגעים אני לא מבטוח.

אני לא רוצה לקחת סיכון ולעשות טעות, אבל די חבל שאני לא יכול לנהוג במכוניות שמבוטחות, אך ללא ביטוח של נהג חדש! זה ממש מגביל כל הקטע הזה.

נהג מעל גיל 24 יכול לנהוג בכל רכב שבא לו, בתנאי שהוא מבוטח, אך נהג צעיר מוגבל רק למספר רכבים המבוטחים כנהג צעיר.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למוסכים יש ביטוח של העובדים שלהם שמכסה את הנהג על כל רכב במסגרת העבודה.

בד"כ יש ביטוח על רכב שמכסה נהגים שונים, במוסך זה ההיפך - ביטוח נהג שמכסה רכבים שונים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ניב, כמו שנאמר כאן: את השוטר שיעצור אותך מעניין שיש לרכב ביטוח חובה כלשהוא.

אבל, מבחינת חברת הביטוח אתה נוסע בלי ביטוח, כלומר - במידה והמרסדס בנתיב לפנייך תבלום כי הנהג ראה חתולה ואתה לא תספיק לעצור ותיכנס בו, התיקונים עלייך, ואלא אם כן יש לך כליה מיותרת, או אולי ריאה - לא הייתי ממליץ.

ואל תגיד: "לי זה לא יקרה"

כל שנה 450 איש אומרים את זה ותראה מה קורה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שאמרתי , אני לא רוצה לקחת סיכון, לא על עצמי ולא על העוברים בדרך.

שדיברתי עם דוד שלי ושאלתי עם אני יכול לנהוג בקליאו שלו, הוא אמר שכן ושיש ביטוח על כל הנהגים, אבל לא ניראה לי שהוא עשה ביטוח לנהג צעיר, ובגלל זה גם פתחתי את הת'רד.

אני לא מאמין שהוא עשה ביטוח צעיר כי זה סתם כסף מיותר, ועכשיו הבנתי שבלי הביטוח אני לא יכול לנהוג באוטו שלו.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

דוד שלך כניראה מתבלבל.

הוא מתכוון שיש לו ביטוח לכל הנהגים ולא רק לנהג יחיד כמו שיש לאחרים.

זה בהחלט לא אומר שיש לו ביטוח לנהג צעיר ולנהג חדש.

פורסם

שלום לכולם

שאלה מאוד חשובה ודחופה - האם יש כזה דבר "ביטוח צעיר" ?

כי ידידה שלי היא בת 19 וחצי, והיא מוכנה לתת לי לנהוג באוטו עם המלווה שלי, אך היא אומרת שיש לה "ביטוח צעיר" ולא ביטוח לנהג חדש.

האם יש כזה דבר ?

מה ההבדלים?

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כנראה שלא הבנת את השאלה.

שאלתי עם יש כזה דבר "ביטוח צעיר" , וממה הוא שונה מביטוח ל"נהג חדש" .

או שבכלל אין כזה דבר וביטוח של נהג חדש כולל גם אנשים בני 19, או אנשים מתחת לגיל 24 שיש להם וותק של שנתיים נסיון.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תראה, נהג צעיר הוא קיטלוג של חברות הביטוח.

אתה מבטח את עצמך מגיל 17 עד גיל 19 כנהג חדש, שבו התעריף גבוה, אולם בגיל 19 אתה הופך להיות בעיני הביטוח לנהג צעיר ולא נהג חדש משום שאתה שנתיים על הכביש וכביכול יש לך יותר נסיון - לכן, הסבירות שתעשה תאונה נמוכה כביכול ואתה "נהנה" מתעריף נמוך יותר מביטוח לנהג חדש אבל גבוה יותר מביטוח לנהג "בוגר" (שזה מעל 24).

במידה וברכב קיים ביטוח לנהג צעיר (שוב, מגיל 19 ומעלה) ואתה נהג חדש (גילאים 17-19) הביטוח לא יחול עליך, אתה צריך ביטוח לנהג חדש.

מקווה שהבנת - בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

BLAIVE

מה שאתה אומר נכון, במידה והוצאת רישיון בידיוק בתחילת גיל 17.

ביטוח לנהג חדש הוא ביטוח כל עוד רשום לך ברישיון - נהג חדש, מה שאומר שנתיים מרגע הוצאת הרישיון.

אם מישהו הוציא רישיון בגיל 40 הוא עדיין יהיה נהג חדש לשנתיים ויצטרך ביטוח לנהג חדש.

נהג צעיר הוא כל נהג עד גיל 24.

שני ביטוחים שונים עם תעריפים גבוהים יותר מהביטוח הרגיל, כאשר החדש עוד יותר גבוה.

• תוכן חדש...