Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של SKODA OCTAVIA החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חיממתי את כפתור המחיקה לעוד אחד עם הצתה מאוחרת על מכונית שיצאה לפני יותר משנה, אבל OMG! איך מועכים רכב בצורה כזו בלי לפרק אותו לחתיכות? ולמה אין חתיכות בשר דבוקות לכל הפנים של הרכב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איזה פאק :shock: זה צולם בארץ?

לא.

תסתכל על המספרים של האוטו ברקע ועל פחי הזל

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אם זה קורה כשהרכב עומד, הכריות לא תיפתחנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Mess with the best - Die like the rest.

The Wrecking Ball ^^

Wrecking-Ball-Photographic-Print-C11913697.jpeg

או שפשוט הפילו את נרכב ממקום מאד גבוה, על התחת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו החליט לעשות NCAP בבית?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אי אפשר לדעת בוודאות לפי התמונות(כך נראה לי) האם זה קרה בנסיעה או לא.

אם מישהו זוכר את התאונה הקשה שבה נהרג בחור צעיר עם ה MR2 גם שם לא ניפתחו כריות האוויר. לא בכל תאונה, אפילו אם היא קשה, ניפתחות כריות האוויר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...