Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את הגיר סוף סוף בסקודה פילסיה.

אני רוצה או להשיג מפירוק או לשלוח לשיפוץ את הגיר שלי.

אבל איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בגיר או בקלאץ'?

איזה חלקים משפצים בשיפוץ גיר?

כמה בערך עולה שיפוץ גיר?

מישהו יודע אם הגיר בסקודה Favorite או ב Skoda Pick up הוא אותו דבר כמו בפליסיה?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרוב השיפוץ מסתכם בהחלפת מיסבים ומחזירי שמן. לעיתים יש צורך להחליף גם סינכרונים. אם נגרם נזק לגלגלי השיניים עצמם (נדיר מאוד), עלות השיפוץ כבר אינה משתלמת.

פורסם
לרוב השיפוץ מסתכם בהחלפת מיסבים ומחזירי שמן. לעיתים יש צורך להחליף גם סינכרונים. אם נגרם נזק לגלגלי השיניים עצמם (נדיר מאוד), עלות השיפוץ כבר אינה משתלמת.

לא משחיזים שום דבר?

אפשר לקנות את החלקים ולהרכיב לבד או שהעניין מצריך ידע?

פורסם
לא משחיזים שום דבר?

התאמת החלקים בגיר חייבת להיות מושלמת, לכן נושא ההשחזה לא בא בחשבון, נושא

השיפוץ , מצריך ידע רב, וכמובן ניסיון, ללא ידע וניסיון מוקדם, הניסיון לעשות זאת בשיטת

עשה זאת בעצמך, משולה לכוונה להכנס בקיר.

נושא החלפים, הוא בעייתי יותר, בגלל המקצועיות בשיפוץ גירים, לדעתי הבלתי מבוססת, לא ניתן להשיג מלבד מחזירי שמן, שום חלק הנדרש לשחיפוץ תיבת בלוכים, בחנות סננדרטית, לחלקי חילוף לרכב, כמו גלגלי שינים, סינכרונים, הילוך ישיר וכדומה.

את ההתלבטות בין שיפוץ גיר, לבין קניית משופץ/ משומש, השיקול הוא עיניין של עלות בלבד.

וזאת בתשובה לשאלתך בפרטי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
התאמת החלקים בגיר חייבת להיות מושלמת, לכן נושא ההשחזה לא בא בחשבון, נושא

השיפוץ , מצריך ידע רב, וכמובן ניסיון, ללא ידע וניסיון מוקדם, הניסיון לעשות זאת בשיטת

עשה זאת בעצמך, משולה לכוונה להכנס בקיר.

נושא החלפים, הוא בעייתי יותר, בגלל המקצועיות בשיפוץ גירים, לדעתי הבלתי מבוססת, לא ניתן להשיג מלבד מחזירי שמן, שום חלק הנדרש לשחיפוץ תיבת בלוכים, בחנות סננדרטית, לחלקי חילוף לרכב, כמו גלגלי שינים, סינכרונים, הילוך ישיר וכדומה.

את ההתלבטות בין שיפוץ גיר, לבין קניית משופץ/ משומש, השיקול הוא עיניין של עלות בלבד.

וזאת בתשובה לשאלתך בפרטי.

בברכה

צביקה

אם השיפוץ כולל רק מיסבים ,מחזירי שמן וסינכרונים

מה עלות השיפוץ בערך?

תודה.

פורסם
לא משחיזים שום דבר?

לא מצריך ידע בכלל, אבל לפני שנוגעים בגיר, כדאי להחליט

איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בגיר או בקלאץ'?

עשוי לחסוך לך שקל או שניים. :roll:

פורסם
לא מצריך ידע בכלל, אבל לפני שנוגעים בגיר, כדאי להחליט

עשוי לחסוך לך שקל או שניים. :roll:

מה שמוזר שצביקה(בעל מקצוע) אמר שמצריך ידע ולא מעט ואתה אומר שלא מצריך בכלל..

לפי הבעיה שהצגתי פה לפני כמה ימים אני יכול להבין שהבעיה היא בגיר או בקלאץ',מה ששכחתי לציין שהרבה זמן לפני שהתחילה הבעיה עם הרעש הנורא ההילוך ה5 החליק לניוטרל.

ועוד שאלה שמאוד מאוד מאוד מאוד חשובה האם הגיר בFAVORITE ובPICK UP הוא זהה לזה של הFELICIA?

פורסם

לא מומלץ לרכוש מפירוק,אלה לשפץ את הקיים.

בשיפוץ גיר,מוחלף כל דבר אפשרי בתוך הגיר בעצם.

ממליץ לך ללכת למקום שמתמקצע רק בגירים,מקום בעל שם,אחרת....אחרי השיפוץ עלולות לצוץ בעיות חדשות.

פורסם
לא מומלץ לרכוש מפירוק,אלה לשפץ את הקיים.

בשיפוץ גיר,מוחלף כל דבר אפשרי בתוך הגיר בעצם.

ממליץ לך ללכת למקום שמתמקצע רק בגירים,מקום בעל שם,אחרת....אחרי השיפוץ עלולות לצוץ בעיות חדשות.

מה שמעניין אותי מאוד זה כמה עולה לשפץ גיר?

פורסם
לדעתי סדר גודל של 3000-5000 תלוי איפה עושים ובאיכות העבודה.

לרגע חשבתי שטעית ב0 אחד ...

OMG נראה לי אני אצטרך לחפש אלטרנטיבה אחרת כי המחיר שציינת שווה יותר מ4 פיליסיות.

פורסם

שיפצתי גיר ברכב שלי

המחיר מסתכם בכמעט 3000 אלף אבל אני מדבר איתך על גיר גמור שאפילו בלי קשר אליו החליפו לו תושבות והכל.

פורסם
להלן תוצאות סקר מחירים:

גיר משופץ מהמכון שהמליץ,רפי לין, 1800₪.

לא רציתי להמליץ לך עליהם כי חשבתי שהמחיר יקר בהרבה. לפי המחירים שאתה מציין כנראה הגיר זול בהרבה ממה שחשבתי. בכל מקרה מאירמן הם חברה מעולה ועושים עבודה טובה מאד. שווה בהחלט.

• תוכן חדש...