Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמוזר שצביקה(בעל מקצוע) אמר שמצריך ידע ולא מעט ואתה אומר שלא מצריך בכלל..

לפי הבעיה שהצגתי פה לפני כמה ימים אני יכול להבין שהבעיה היא בגיר או בקלאץ',מה ששכחתי לציין שהרבה זמן לפני שהתחילה הבעיה עם הרעש הנורא ההילוך ה5 החליק לניוטרל.

הפסיקו ללמד בבית הספר את מקצוע הבנת הנקרא ולא סיפרו לציבור הרחב? :roll:

אתה עדיין לא סגור אם הבעייה בגיר או בקלאץ', אבל כבר פירקת את הגיר ואתה בדרך לרכוש אחד משופץ.

גם זו דרך ללמוד...:?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

*****נמחק ציטוט מיותר. נראה אם את המשפט הזה תבין**************

אני ממש לא רץ לשפץ את הגיר.ההחלטה שלי שהבעיה בגיר היא מה שאמר לי "מוסך רון" ברגע שהוא נכנס לאוטו ושמע את הרעש.

פורסם

במחירים שציינת לך על המשופץ.

להחליף מיסבים ומחזירי שמן לגיר זה לא דבר מסובך אבל אם אתה לא יודע מה אתה עושה אתה עלול למצוא את עצמך עם ערימה של מוטות וגג"שים שאין לך מושג מה יושב איפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באחת מהפעמים שתיקנתי גיר, עלות התיקון התמצתה בסט אטמים, משהו כמו 60 ש"ח, ושמן גיר. ידית ההילוכים היתה נתקעת בנסיון שילוב לרוורס ונדרש כח רב כדי לשחרר אותה מהתקיעה. פתיחה של הגיר ובחינה של החלקים בפנים גילתה שאחת מהשיניים הזחיחות שעליהן רץ גג"ש הסרק של הרוורס היתה מנופחת קמעה. עבודה זהירה עם שופין, בחינה של שאר הסינכרונים והמיסבים, שהיו במצב חדש, וסגירה של הגיר, הביאו לתוצאה זולה ומצוינת שעבדה עוד שנים.

בפעם אחרת, כשנאלצתי להחליף חלק מהמיסבים, סינכרונים, ואת כל הקונטרה-גיר, הנזק הסתכם ב800 ש"ח.

אין בעייה לשפץ גיר, גם ללא כל נסיון קודם, בהנחה שיש לך ספר שמסביר את כל הצעדים הדרושים.

פורסם
באחת מהפעמים שתיקנתי גיר, עלות התיקון התמצתה בסט אטמים, משהו כמו 60 ש"ח, ושמן גיר. ידית ההילוכים היתה נתקעת בנסיון שילוב לרוורס ונדרש כח רב כדי לשחרר אותה מהתקיעה. פתיחה של הגיר ובחינה של החלקים בפנים גילתה שאחת מהשיניים הזחיחות שעליהן רץ גג"ש הסרק של הרוורס היתה מנופחת קמעה. עבודה זהירה עם שופין, בחינה של שאר הסינכרונים והמיסבים, שהיו במצב חדש, וסגירה של הגיר, הביאו לתוצאה זולה ומצוינת שעבדה עוד שנים.

בפעם אחרת, כשנאלצתי להחליף חלק מהמיסבים, סינכרונים, ואת כל הקונטרה-גיר, הנזק הסתכם ב800 ש"ח.

אין בעייה לשפץ גיר, גם ללא כל נסיון קודם, בהנחה שיש לך ספר שמסביר את כל הצעדים הדרושים.

העניין הוא לא לדעת להחליף,העניין הוא לדעת מה להחליף :)

פורסם
פירקתי את הגיר,הבעיה ככל הנראה בקלאץ' ובמייסב קלאץ' שפשוט נשבר וגם השיניים של הקלאץ' נשברו!

אני בתקווה שאני אצליח לזכור לאן לחבר את כל הברגים ובסוף הכל יעבוד כמו שצריך!

לא מצריך ידע בכלל, אבל לפני שנוגעים בגיר, כדאי להחליט

אבל איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בגיר או בקלאץ'?

עשוי לחסוך לך שקל או שניים. :roll:

נו, רוץ לקנות גיר משופץ ! למה אתה מחכה ?

פורסם

דניאל קודם כל תודה על ההסבר!

שנית,לאחר פירוק הקלאץ' היו חסרות 6 שיניים.

צירפתי תמונות של החלק שנשברו השניים.

מה הסיבה שיכולה לגרום לשיניים הללו להיטחן?

clutch.jpg

פורסם

החלק הזה הינו ה- Pressure plate. שכחת לציין שגם המיסב לחץ התאדה :?

פורסם

אביב,אני לא בטוח שהוא נעלם יכול להיות שלא ראיתי אותו מחר(היום למעשה כבר) אני אתחיל בהרכבה ואולי אמצא אותו.

נ.ב

יש לך מונה הודעות מגניב :)

פורסם

מה מצב דיסקת החיכוך, מייסב הלחץ ומוביל המייסב?

פורסם

דניאל,המייסב לחץ מת(הבאתי חדש)אבל הוא לא זז חלק לגמרי.כלומר שהמזלג זז הוא לא זז בצורה חופשית על השיניים, האם זה בסדר?

דיסקת במצב נורמלי.

מוביל מייסב=החלק עליו יושב המייסב?

• תוכן חדש...