Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אומרים פיז'ו 106 ביפנית?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"בדיוק על זה רציתי לדבר איתך!!!" (במבטא של שגריר הטאליבאן)

אתמול יצא לי לשוחח עם חבר פורום שלומד איתי, הוא אמר לי שהוא בירר דרך סוכן של לובינסקי לגבי 106GTI/סקסו חדשות.

הסוכן אמר לו שאפשר להזמין בהזמנה מיוחדת את המכוניות האלו והתמחור יהיה דומה ל-206XS (דהיינו כמו יחס כמו באירופה).

את האמת...לא בדקתי את זה אישית כי פשוט זה לא רלבנטי מבחינתי, אבל זה מעניין.

בגדול, אני לא רואה את הבעיה להביא 106GTI או סקסו ספורטיבית, זה לא מצריך מלאי חלפים שונה משל 106GTI משנה מוקדמת ואם יש שינויים בעיצוב הם מינוריים ובטח שלא מצדיקים מניעת מכירת רכב כזה בארץ.

כמו כן דגמים כאלו בגירסאות רגילות כן משווקים עדיין, כך שזה לא כל כך בעייתי.

אני מתקשה מאד להאמין שיאפשרו זאת

ב-8/99 ניסיתי כל מה שרק ניתן כדי להזמין דרך לובינסקי 106 GTI וכשאני אומר הכל אני מתכוון לה-כ-ל !

בסופו של דבר הזמנתי 206 XS אנמית (90 כ"ס), שנמכרה אחרי שנה וחצי בדיוק.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אתמול יצא לי לשוחח עם חבר פורום שלומד איתי, הוא אמר לי שהוא בירר דרך סוכן של לובינסקי לגבי 106GTI/סקסו חדשות.

הסוכן אמר לו שאפשר להזמין בהזמנה מיוחדת את המכוניות האלו והתמחור יהיה דומה ל-206XS (דהיינו כמו יחס כמו באירופה).

בגדול, אני לא רואה את הבעיה להביא 106GTI או סקסו ספורטיבית, זה לא מצריך מלאי חלפים שונה משל 106GTI משנה מוקדמת ואם יש שינויים בעיצוב הם מינוריים ובטח שלא מצדיקים מניעת מכירת רכב כזה בארץ.

הבעיה של הישראלים,היא שתמיד קופצים מאוחר מידיי.

כשיובאה ה-MX5 ב95' בקושי עלו 20 על הכביש,כאשר הופסק היבוא ב-98' לאחר מחירות דלות (צורך של מאזדה להחזיק חלפים ולתדרך מוסכים)פתאום כולם קפצו.

איפה ה-MX5?,איזו יצירה,"מאזדה האלה חושבים רק על כסף קל" וכו...

אם ה-R106 היתה נמכרת היום כחדשה בארץ,לא היו מייחסים לה חשיבות.

היו אומרים:"עדיף משהו מתקדם יותר","צורה מתחילת ה-90","למי אני אמכור" וכו...

זו ההיעלמות של דגם מסוים והיותו נדיר שגורמים לו להיות מכונית פולחן:

לנצ'יה אינטגרלה פחות טובה מ-STI,אבל נדירה הרבה יותר ובגלל זה מושכת עיניים ומוערצת בארץ כאילו היתה למבורגיני.

אוודי קוואטרו,פחות טובה מ-911,אבל אם תגיע למפגש תמשוך עיניים (וקונים)יותר מאשר אנג'לינה ג'ולי(כבודה במקומה מונח,ולא,אי אפשר לקנות אותה :wink: ).

פורסם

הבעיה של הישראלים,היא שתמיד קופצים מאוחר מידיי.

כשיובאה ה-MX5 ב95' בקושי עלו 20 על הכביש,כאשר הופסק היבוא ב-98' לאחר מחירות דלות (צורך של מאזדה להחזיק חלפים ולתדרך מוסכים)פתאום כולם קפצו.

איפה ה-MX5?,איזו יצירה,"מאזדה האלה חושבים רק על כסף קל" וכו...

אם ה-R106 היתה נמכרת היום כחדשה בארץ,לא היו מייחסים לה חשיבות.

היו אומרים:"עדיף משהו מתקדם יותר","צורה מתחילת ה-90","למי אני אמכור" וכו...

זו ההיעלמות של דגם מסוים והיותו נדיר שגורמים לו להיות מכונית פולחן:

לנצ'יה אינטגרלה פחות טובה מ-STI,אבל נדירה הרבה יותר ובגלל זה מושכת עיניים ומוערצת בארץ כאילו היתה למבורגיני.

אוודי קוואטרו,פחות טובה מ-911,אבל אם תגיע למפגש תמשוך עיניים (וקונים)יותר מאשר אנג'לינה ג'ולי(כבודה במקומה מונח,ולא,אי אפשר לקנות אותה :wink: ).

ואני רק רוצה להוסיף, שהיום אחרי שהחזירו אותה ארצה לא הסתערו ההמונים על אולמות התצוגה של מאזדה.

יש שטוענים כי האשמה היא בגיר.

אני טוען שיש פה בארץ יותר מדיי שמדברים הרבה אבל לא עומדים מאחורי הדברים שלהם.

פורסם
ואני רק רוצה להוסיף, שהיום אחרי שהחזירו אותה ארצה לא הסתערו ההמונים על אולמות התצוגה של מאזדה.

יש שטוענים כי האשמה היא בגיר.

המונים , על מיאטה?

אתה רציני מדובר ברכב לאוכלוסיה שהיא בכלל לא המונים

אחרי הכל את הרכבים הללו קונים אנשים שיש להם כסף וכיולים להרשות לעצמם

רכב שכזה שהוא רכב פאן.

יש מספיק מיאטות חדשות אני חושב שהרכב דיי מצליח ביחס למתחרות שלו.

ובנוגע לכל אלו שמדברים , הם לא אמרו בהכרך שהם יקנו את האוטו , אחרי הכל לא

לכולם יש תקציב

פורסם

אזבו אותחם משתויות של106 עם היו מיצרים 205GTI דגם 2003 אז העולם היה מיתאפח ואנשים היו מזמינים קרתיסים ליפן\סין!!!!!

ואני בתוח ש75%לפחות יסקימו איתי

POWERD BY C....

פורסם

כן נזכרים מאוחר או לא נזכרים מאוחר, בשנת 2000 וזה בדוק פיז'ו 106 היתה אחת המכוניות המשומשות המבוקשות ביותר בארץ. לחבר שלי היתה אז 106 קיד מודל 93 לא הכי שמורה בואו נגיד, עם מכה רצינית בדלת הנהג ולמרות זאת כל פעם שהייתי נוסע איתו כמעט בכל רמזור היו מנדנדים לו אם הוא מוכר...בסוף הוא מכר אותה באיזה 2000 שקל מעל המחירון, ועוד במצב שלה, שזה די בלתי נתפס. אז לבוא ולהגיד שלובינסקי לא מביאים את המכונית כי הם חוששים שהיא לא תמכור? נראה לי שיש פה משהו אחר, שווה בדיקה העניין.

פורסם

זו נראית לך הבעיה?

המיאטה מצליחה מאוד ביחס לפלח השוק בו היא מתחרה.

הלוואי והיו לי את אותם 160K ש"ח לקנות לי MX5 ידנית חדשה עם ניילונים. חלום.

(התפכחתי מהחלום והורדתי את הניילונים מקיא-ריו-ליסינג לפני שבועיים... :( )

אני מקווה שבעוד 5 שנים אני אוכל להרשות לעצמי לקנות כזו משומשת במצב טוב.

:?

גלעד, זו שאלה טובה.

הראלי 16V הרשמית-למחצה (אני לא מצאתי תיעוד שלה במקורות PSA) היא גירסה

חצי-ערומה של ה-GTI. הטוב בין שני העולמות.

MCS 2008

• תוכן חדש...