Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה בנזין 2000?

vo364
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש.

מנוע 2000 סמ"ק כמו של ה-206GTI/406 עם 138 כ"ס.

לארץ היא הגיעה רק עם תיבה אוט' ואני כמעט בטוח שרק הגירסה האחרונה (פנסים מעוגלים מלפנים).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

לפי מה שראיתי בדפי נתונים על הרכב באתר parkers לרכ זה בעל מנוע 2000 יש מנוע hdi ודווקא לא כמו ב פג'ו 406 כי שם לפי parkers יש מנוע 2000 רגיל.

לפי הנתונים מנוע ה hdi חסכוני אפילו יותר מ ה1.6 אוטומט.

http://parkers.co.uk/cars/specs/Data.aspx?model=144

האם ה HDI אלה מנועי דיזל? והאם הם באמת כל כך חסכוניים?

אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אני אודה לו.

פורסם
יצא לי לראות באיזור ת"א קסארה vts ירוקה.

2 ליטר, ידנית כמובן, לפי ידיעתי מדובר באקזמפלר היחידי בארץ.

ה-VTS לא ממש ירוקה, אלא יותר צהובה. כמו זו:

vts-6m.jpg

שים לב שהיא 3 דלתות, ולא 5.

לגבי הדגם הנפוץ יותר :

מדובר ברכב ששווק בארץ כ-EXCLUSIVE, ומצוייד במנוע ה-138 כ"ס וגיר AL4 אוט'.

לדעתי - אחלה קנייה כמכונית משומשת.

פורסם

2 תיבות יותר מדי, ועוד 2 ברכבים של חברים אומללים. כשאתה מוצא את עצמך צועק על התיבה "נו להוריד הילוך! להוריד הילוך!", וזה כשהיא לא עוברת עוד תיקון במוסך (אחרי 20K ק"מ) אתה יודע שמשהו מאוד דפוק בתיבה הזו. עדיף ללכת על הידני, במיוחד בדגמים האלה בהם אקסמפלרים ידניים יותר נפוצים (בדיזל ממה שאני יודע).

פורסם
שלום רב לכולם.

האם יש בארצינו קסארה מנוע 2000 שהיא אינה דיזל?

יש לא מעט כאלה.

מדובר בקסארה-II (צורה חדשה\אחרונה) מדגם אקסקלוסיב.

את ההבדל תראה מייד בחישוקים (סגסוגת קלה) ובכיתוב על פס הקישוט על הדלתות הקדמיות מצד ימין ושמאל "EXCLUSIVE".

מדובר במכונית מצויינת, זריזה ונעימה. המחירון בקרשים, כמו הרבה סיטרואנים אחרות. החיסרון של תיבת ההילוכים האוטומטית AL4 מתגמד ונעלם בזכות המנוע החזק. אני ממליץ.

איציק.

3302485.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...