Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה בנזין 2000?

vo364
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2 תיבות יותר מדי, ועוד 2 ברכבים של חברים אומללים. כשאתה מוצא את עצמך צועק על התיבה "נו להוריד הילוך! להוריד הילוך!", וזה כשהיא לא עוברת עוד תיקון במוסך (אחרי 20K ק"מ) אתה יודע שמשהו מאוד דפוק בתיבה הזו. עדיף ללכת על הידני, במיוחד בדגמים האלה בהם אקסמפלרים ידניים יותר נפוצים (בדיזל ממה שאני יודע).

מצטער,לא קונה.

נהגתי כבר על כ-6-7 תיבות כאלה במכוניות שונות.

ברוב התיבות הורדת ההילוך מתבצעת מצויין.

ב-2 מקרים נתקלתי בסרבנות יחסית - נדמה לי שזו תולדה של תוכנה ישנה (אחרי העדכון העניינים השתפרו).

אמינות ? לא יותר גרועה מתיבות "חכמות" אחרות.

אכן הייתה בעייה עם שסתומים דפוקים בסדרות הראשונות - לאחר החלפתם, רוב הצרות הכרוניות נעלמו (אני מדבר מנסיון על 2 תיבות כאלה).

פורסם

יש ברשותי קסארה מסוג זה ,מזה ארבע שנים,ואני מאוד מרוצה מהביצועים שלה !

במיוחד מתיבת ההילוכים ,ברגע שאתה מבצע בלימת חירום, מתבצעת הורדה הילוך ואם אתה לא מרפא מדוושת הבלם , מתבצעת הורדה נוספת שמאיצה את הבלימה- ממש כיף !

היא מאיצה באופן סביר ביותר,על אף התיבה האוטומטית, המושב אחלה ומחזיק אותך היטב,

ההיגוי מדוייק והאחיזה סבירה+, כמובן שהיא סובלת מתת היגוי אך סביר מאוד להנעה קדמית.

הדבר הכי מרגיז - מיקום המתגים של חלונות החשמל - מתחת לרדיו ! עד היום לא התרגלתי לשטות הזו, לא מתאים לרכב כזה!!

בקיצור , הגיע הזמן להחליף אך לא מוצא רכב אחר ברמה הזו שידליק אותי.

מישל

פורסם

גם אני ממליץ

נוח, מפנק, זריז , הגה מצוין, בקשר לגיר אני היתי נזהר קצת האמת, הגיר עדין, אוהב טיפול מסור , לפני הקנייה מומלץ להתחבר למחשב LEXIA לקריאת תקלות ליד המוכר, ולהראות לו במידה ויש בעיות וגם להוריד במחיר.

ה LEXIA מצוינת, ומפרטת לרוב את הבעיות.

• תוכן חדש...