Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יגאל!

אני לא מכיר את הספציפית של הלנד רובר אבל מניסיונות של שימוש ביחידות טרמוסטט אחרות של כל דבר מקרייזלר ניאון, מאזדה RX7 FC, מיצובישי אקליפס, ושלל אופנועי ימאהה, קוואסקי והונדה, לא הצלחתי למצוא יחידה שהזוויות שלה תואמות אחת לאחת את הזוויות של יחידת הטרמוסטט המקורית אחרי השינויים שאני ביצעתי בה.

יתרון נוסף - היא לא מפלסטיק 8).

מוטי

פורסם

לא הבנתי למה אתה צריך דווקא זוית כזו?

מדובר ביחידה שיושבת ומשני צידיה צינורות גומי. לא יותר פשוט להתאים איזה בית תרמוסטט+תרמוסטט שתמצא ולבחור צינורות גומי מתאימים לזוית הרצויה?

פורסם

אתה צודק במאה אחוז, רק שרוב בתי הטרמוסטט שניסיתי להתאים לפני כן יושבים בכל מיני זוויות אחרות מזו שאתה צריך שהיא מרפק שמאלי שהכניסה והיציאה שלו הן על אותו מישור (להבדיל מעליות וירידות שעלולות לייצר כיס אויר).

מוטי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני חייב לציין שהיה לי מקרה שבו כל הפקקים שהולבשו כולל פקקים של 1.1 בר לא עזרו והבעיה נפתרה רק לאחר החלפת רדיאטור . הבעיה היתה בצואר מכסה הרדיאטור ואת זה אי אפשר מן הסתם לבדוק עם המכשיר האמור .

השיטה שאני נקטטי היא לחבר משאבת לחץ דרך צינורית קטנה יחסית שנמצאת ליד הקרבורטור, החדרת לחץ למערכת ובחינה באיזה לחץ הפקק פורק, במקרה שלי כל הפקקים ללא יוצא מן הכלל פרקו ב 5 P.S.I דבר שהוביל אותי למסקנה שהבעיה היא בצואר מכסה הרדיאטור .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

חשמחיה שלום רב!

ראיתי את הדיון שפתחת בנושא, בפורום לבעלי מקצוע.

ועדיין לא הבנתי ולא ירדתי לסוף דעתך, למה כוונתך בצינורית קטנה הנמצאת ליד הקרבורטור, לאיזה צינורית כוונתך, ובאיזה רכב מדוהר, אודה לך מראש אם תוכל לגבות את תשובתך, בתמונות.

אני מניח שאין כוונתך, ליציאת וואקום שיוצאת מסעפת היניקה, או ליציאת מים בסעפת היניקה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

אכן קצת באיחור, מדובר על סובארו לגאסי והצינורות הם צינורות מים של בערך 8 ממ שמעבירים מים לאיזור הקרבורטור כדי להפסיק את פעולת הצ'וק כאשר המנוע מתחמם .

בברכה יובל .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני לא מאמין שהשרושר הזה מוקףץ 3 שנים אחרי...........

בנושא המקורי - בזמנו שמתי פקק של 1.1 באר במקום 0.9 שהיה לי.

עלה סביב 25 ש"ח בחנות חלפים רגילה.

פקק 1.3 באר לא השגתי והתעצלתי להזמין מחול.

לגבי נזק למערכת - זהו לחץ נמוך מדי לגרימת נזקים.

האם זה עוזר?

קשה להגיד.

כי עשיתי כמה שינויים כדי לשפר יכולת קירור..........

דבר שעזר בצורה משמעותית ונראית לעיין זה התקנת מאווררים חזקים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...