Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,תראו לפעמים שאני נוגע באוטו,במיוחד אחרי נסיעה עליו אז אני מקבל זרם סטטי מהפח של האוטו,זה נורמלי?

פורסם

אצלי זה תלוי בנעליים..

נעלי ספורט תמיד יביאו לזרם מהפח

נעלי עור כמעט שלעולם לא. (חוץ ממתי שהמדחס נגרר מתחת לרכב)

מניח שזה קשור בהולכה / בידוד מהגוף לכביש.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אכן תופעה מוכרת במזג אויר קריר ויבש.

אני סובל ממנה בטירוף ולא רק בנוגע לרכב אלא כמעט מכל חלק מתכתי! כל דבר שאני נוגע בו אני חוטף שוק חשמלי שיכול לעורר פיל בתרדמת!:shock:

בכל מקרה לפחות בכל הנוגע לרכב יש פס סטטי שמוכרים בכל חנות ציוד לרכב (מעין פס גומי ובתוכו חוט ברזל), שמחברים למרכב התחתון של הרכב כך שיגע בקצהו השני בכביש. לרוב זה מנטרל את הנושא של החשמל הסטטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...