Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתנעה בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הרכב שלי לאחרונה לא מתניע( יש סטרטר)בנסיעה הראשונה בבוקר כל כמה ימים (בהתחלה זה היה פעם בחודש)

רק לאחר רבע שעה של נסיונות יש התנעה מוצלחת.במשך היום לאחר מכן יש התנעה מהירה ללא שום בעיה.

מדובר בסיויק 94 אוטומטית

פורסם

בוקר טוב

יש לרכב משבת(אימובילייזר או קודנית?)

אם כן-יכול להיות שהוא סובל מנתק עקב חיבורים כושלים ולאחר זמן מה-כשהחום בתא המנוע מעט עולה-העסק חוזר לעצמו.

פורסם

יש אימובילייזר אופטי אל חוטי שאמור לעשות שני ניתוקים האחד של הסטרטר ושל ההתנעה.

את הניתוק של ההתנעה אין בעיה איתו וקשה לי להאמין שישנה בעיה עם הניתוק השני,זה קורה רק פעם בכמה ימים וכמו כן המנוע אינו מתחמם בסה"כ יש רק סטרטר בהתחלה.

פורסם

קשה לאבחן את התקלה מכאן. יכולות להיות הרבה סיבות.

כדאי להתחיל מבדיקת הניתוק של האימובילייזר. לבצע עקיפה ולראות אם הבעיה חוזרת על עצמה.

באופן כללי כאשר לא מצליחים להניע צריך לבדוק האם יש הצתה. אם כן יש לבדוק בעיות אחרון (לחץ דלק למשל).

אם הבעיה חוזרת על עצמה הרבה כדאי להשאיר את הרכב במוסך מיום קודם ושהוא ינסה להניע בבוקר.

פורסם

כשהאוטו לא מניע, לנסות עם פול גז, אם עוזר, יתכן והכשל בחיישן טמפ' ,

רצוי לבצע כפי שאביב רשם, להכניס את האוטו למוסך/דיאגנוזיסט, ושינסה להניע את הרכב בבוקר רק לאחר שסקנר שמחובר לאוטו מראה את הנתונים ומראה נתונים מהותיים תקינים.

יתכנו בעיות "רגילות" שאינן מצריכות חיבור סקנר, אך אין כמו בדיקת סקנר לאימות נתונים ראוי, ואז להמשיך הלאה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתי במוסך וניקו לי את בית המצערת -טורים עלו וירדו כשאני על P .המכונאי אמר שזה יכול לפתור את הבעיה גם של ההתנעה ,האם זה נכון?

• תוכן חדש...