Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נחשוב, מי יותר סביר שיצא לעקיפה, כאשר יש תנועה ממולו:

נהג של מיצובישי חבוטה, או נהג של אוטו עם 500 כ"ס ודרכון שמאפשר לו להתחמק מדוח"ות ?

אל תסיק מסקנות פזיזות.

קשה לי להאמין שאני אומר את זה... אבל תן למשטרה לעשות את העבודה שלה ולמצוא את האשמים.

משתתף בצער המשפחות,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג רגוע-

תגיד לי אתה מחובר למציאות ? רק אתמול נחתת בארץ?

חסר סיוויקים וקורולות שיוצאים לעקיפות מטורפות שגם הייאבוסות לא יצליחו להשלים?

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אתם מנסים לנתח לפי נתונים לא קשורים בכלל.

לאיזה רכב יש יותר סוסים לא נותן שום הגיון איזה רכב יצא לעקיפה.

מה שכן כולכם לא שמתם לב לפרט החשוב ביותר - המיצובישי נפגעה מקדימה וגם מאחור.

שיש תאונה כזאת, הרכב שיצא לעקיפה כנראה לא יפגע מאחור, וזאת משום שלא אמורה להיות מאחוריו תנועה - התנועה בנתיב זה היא לכיוון השני.

לרכב שהיה בנתיב הנכון יש סיכון עצום לפגיעעה מאחור, וזאת כיוון שהנהג שמאחוריו לא יצפה שהרכב יעצר בבת אחת וכיוון שמשקל ה במוו גדול יותר כנראה שהמיצובישי אפילו התחיל לנסוע ברוורס. לפי העובדה ששני הרכבים הפגועים חזק מקדימה היו ה M וה מיצו ניתן להבין ששניהם המעורבים הראשיים. לפי העובדה שהרכב השלישי פגע במיצו ניתן להסיק שה M5 היתה זאת שעקפה . אלא אם הרכבים הסתובסבו לאחר הפגיעה.

פורסם

BMW

כל הכבוד על התושיה שאתה ואחיך הפגנתם!

זה טוב מאוד שלקחתם חלק פעיל ביותר בטיפול בפצועים- טיפול ראשוני מסוג זה מציל חיים!

תשמרו על עצמכם!

פורסם

היה הרבה מזל לנוסעת הרכב שניצלה שגיסי טיפל בה.

בנוסף, אחת מ-3 ההרוגים ישבה מאחורה והנידה את ידה, כלומר הייתה בין החיים בהתחלה.

קיבוע ראשה למשענת הרכב מאחורה לא עזרה וכנראה היא נפטרה זמן מה לאחר מכן מפציעה(קראתי באינטרנט עכשיו).

שהתקשרנו למד"א גיסי כבר נתן פירוט מדוייק של מה צריך לשלוח, מה שבהחלט עזר המון במהלך העזרה (כמה אמבלונסים צריך, כמה פגועים ומה מצבם,איזה טיפול כבר קיבלו, דרישה לרכב הצלה לניסור המיצובישי וכו')

אני הגשתי עזרה בסיסית, בעיקר לנהג ב-M5 שסירב לשבת במקומו ול-2 הנוסעים שנפגעו קל ברכב השלישי.

העניין הוא שאנשים רבים שהיו במקום ישר ניסו לשלוף מהרכבים את הפצועים, כולל ניסיון לפרק את הרכב המעוך.

מה שהם לא מבינים זה שאסור לגעת בפצועים בתוך הרכב. מספיק שאחת החוליות בעמוד השדרה נפגעת (וממה שהבנתי מגיסי קיימות 2 כאלה קריטיות בצוואר) והפצוע נשאר נכה לכל החיים.

גיסי נלחם שם רבות עם האנשים המסייעים שלא יפנו אנשים מרכבם אלה רק ינסו לדבר איתם ולשמור עליהם עירניים.

התושיה היא קודם כל של גיסי, לפני הכל. שראה דברים לא פחות גרועים בימיו כמ"פ בשלדג.

קשה לצאת מהמחשבה של המראות הנוראיים.

אני משער (ולא משנה עכשיו למה. סיבה אישית בתור נוכח) שנהג ה-M5 יצא לעקיפה ושיש עוד קאטצ' בסיפור התאונה.

נדע בהמשך.

מה שכן, מחיאות כפיים ל-BMW. קשה לי לתאר לכם במילים איך הרכב נשאר מהשמשה הקדמית ועד לאחוריים שלם לחלוטין!

אפילו המנוע מקדימה, שהתנפץ לחלוטין, פשוט קרס תחת הרכב כמו כל החלק הקדמי.

במיצובישי, הדשבורד היה עמוק בתוך הנהג, ואחורי הרכב הצמידו היטב את המושב האחורי לאלו הקדמיים.

אמיר.

פורסם
אתם מנסים לנתח לפי נתונים לא קשורים בכלל.

לאיזה רכב יש יותר סוסים לא נותן שום הגיון איזה רכב יצא לעקיפה.

מה שכן כולכם לא שמתם לב לפרט החשוב ביותר - המיצובישי נפגעה מקדימה וגם מאחור.

שיש תאונה כזאת, הרכב שיצא לעקיפה כנראה לא יפגע מאחור, וזאת משום שלא אמורה להיות מאחוריו תנועה - התנועה בנתיב זה היא לכיוון השני.

לרכב שהיה בנתיב הנכון יש סיכון עצום לפגיעעה מאחור, וזאת כיוון שהנהג שמאחוריו לא יצפה שהרכב יעצר בבת אחת וכיוון שמשקל ה במוו גדול יותר כנראה שהמיצובישי אפילו התחיל לנסוע ברוורס. לפי העובדה ששני הרכבים הפגועים חזק מקדימה היו ה M וה מיצו ניתן להבין ששניהם המעורבים הראשיים. לפי העובדה שהרכב השלישי פגע במיצו ניתן להסיק שה M5 היתה זאת שעקפה . אלא אם הרכבים הסתובסבו לאחר הפגיעה.

ניתוח יפה, וכנראה גם נכון. זוכרים את ה- iDrive שהיה פתוח ואת הדיסקים? (מרגיש קצת כמו שרלוק).

התוצאות לפי Ynet: התנגשות בין שלוש מכוניות בכביש 65 ליד צומת צלמון הובילה לתוצאה קשה. שלושה בני משפחה נהרגו, ועוד ארבעה נפצעו. במשטרה סבורים שאחד הנהגים יצא לעקיפה בדרך לא פנויה והתנגש במכונית שנסעה מולו .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה יודע בכלל מה זה הiDrive שאתה אומר שהוא היה פתוח?

והעובדה שהיו עטיפות (קופסאות?) של דיסקים לא אומר שום דבר..

הרכב עבר תאונה - סביר להניח שאם היו קופסאות דיסקים ברכב הם יעופו בעקבות הפגיעה.

בנוסף, לפי מה שאני זוכר מBMW 5 "רגילה" שנסעתי בה, אין אפשרות הכנסת דיסקים בקונסולה, אלה יש צ'יינג'ר שיושב בתא הכפפות.

ככה שסביר להניח שאם מישהו התעסק עם דיסקים, זה לא היה הנהג..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover.

בחיים לא ניסיתי לשלוף משהו מתא הכפפות שלBMW בזמן נהיגה (כי פשוט לא נהגתי בBMW) אבל אני לא בטוח שזה לא אפשרי!

מצד שני, רק חולה נפש\מסומם יעשה את זה תוך כדי עקיפה!

אגב, אם הבימר הייתה בסדר והמיצובישי עקפה יכול להיות שהבימר העיפה את המיצו בחזרה לנטיב שלה ובכך אל-תוך הרכב שעקפה\ הרכב שהיה מאחורי הרכב שעקפה, גם זאת אופציה!

בכל מקרה, אמרת שלבימר הייתה לוחית זרה, האם הנהג היה ישראלי? כלומר דיבר עברית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

BMW ציין כי היו בBMW עוד נוסעים, אני מניח שאם היה צריך להוציא משהו מתא הכפפות מי שהיה עושה את זה הוא הנוסע ליד הנהג, ולא הנהג - בטח שלא בזמן עקיפה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
BMW ציין כי היו בBMW עוד נוסעים .
או שאני עיוור או שאתה טועה :smile:. לא ראיתי את זה בשום מקום.

בכל מקרה, אנחנו באותה דיעה - נהג שבזמן עקיפה מרשה לעצמו אפילו להסכל לכיוון תא הכפפות הוא:

א: חולה נפש.

ב: מסומם.

ג: כל התשובות נכונות.

לילה טוב וסעו בזהירות, דני!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא היו ב-M5 עוד נוסעים מלבד הנהג עצמו.

הלוחית הייתה זרה, הנהג דיבר עברית. (מעט אמנם, היה בהלם, אך דיבר עברית! שמו ישראלי לחלוטין.)

במיצובישי סך הכל 4 נוסעים, 3 הרוגים ואחת פצוע בינוני-קשה.

וברכב השלישי עוד 2 פצועים קל (צליפות חגורת בטיחות, מעיכה בפרונט של הרכב, כנראה מהתנגשות באחד משני הרכבים המעורבים)

בכוונה תחילה ציינתי שזכרתי את מערכת ה-IDRIVE פועלת. לא הסקתי מסקנות עדיין מזה. תנו למשטרה לחקור ולהסיק.

אגב, אם כבר אתם כל כך רוצים לשחק בבילוש עד לפירסום התחקיר, הנה כמה נקודות:

-ל-M5 היו סימני שיפשוש חזקים וגסים לאורך כל הצד של הנהג- כולל שיפשופים בקורות העליונות של הדלתות בצד שמאל-קשה להסביר במה השתפשף הרכב.

-כריות האויר בדלתות נפתחו אך ורק בצד הימני של הרכב (דלת הנוסע וזאת שמאחריו) ובנוסף אליהם נפתחו הכריות של הנהג והנוסע בהגה ומעל תא הכפפות.

-ה-M5 עמדה בנתיב לרוחבו, כאשר החלק הקדמי אל מול גדר הביטחון והחלק האחורי עובר מעט את קו ההפרדה וגולש לנתיב השני. (המיצובישי מעוכה לגמרי בצד אותו הנתיב סמוך לגדר ההפרדה)

אמיר.

פורסם

תגיד לי, הבחור באמ 5...נראה ככה בשנות ה40-50 וקירח? כי בשכונה פה צצה לה מדי פעם האמ-5 המתוארת עם מספר זר...נראה כאילו מגרמניה...גם צלמו אותה וכולם ראו פורום והכל...ובהתחשב שידוע על אמ-5 אי 60 אחת בארץ נראה לי שזו זאת...

פורסם
תגיד לי, הבחור באמ 5...נראה ככה בשנות ה40-50 וקירח? כי בשכונה פה צצה לה מדי פעם האמ-5 המתוארת עם מספר זר...נראה כאילו מגרמניה...גם צלמו אותה וכולם ראו פורום והכל...ובהתחשב שידוע על אמ-5 אי 60 אחת בארץ נראה לי שזו זאת...
אמת.

קירח, נראה בשנות ה-40.

צבע הרכב כסוף.

**כנסו לוואלה, תראו מה רשמו שם. לא סתם חשדתי במשהו !

לא יאומן... תוך כדי חיפוש באתרים באינטרנט אני מקבל טלפון ממש עכשיו מחבר שמספר לי על 2 ידידות טובות שלי שנפגעו קשה מתאונה בצומת מחנה 80.. אני פשוט המום..לאיזה יום קמתי היום?!?

http://news.walla.co.il/?w=/90/986954

פורסם
אמת.

קירח, נראה בשנות ה-40.

צבע הרכב כסוף.

**כנסו לוואלה, תראו מה רשמו שם. לא סתם חשדתי במשהו !

לא יאומן... תוך כדי חיפוש באתרים באינטרנט אני מקבל טלפון ממש עכשיו מחבר שמספר לי על 2 ידידות טובות שלי שנפגעו קשה מתאונה בצומת מחנה 80.. אני פשוט המום..לאיזה יום קמתי היום?!?

אה, עכשיו המצחיק הוא ששכחתי לציין שאותה במוו שצצה לה פה באזור שייכת לבחור שתיארתי...אפילו החלפתי איתו מילה מגודל התדהמה שלראות אוטו כזה ככה פתאום :) הקיצר זה הבחור כנראה...אם אני לא טועה הוא מכר של אדיר מילר כי הוא היה בדרך לבניין שלו שנתקלתח בו...כנראה קשור לתעשיית הבידור או משהו..וגר גם פה וגם בחו"ל. מצטער אם זה קצת חורג מהנושא...חבל שזה נגמר ככה, למרות שהוא לא נראה כמו בנאדם שקול כל כך...

• תוכן חדש...