Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שתדעו זאת לא מיצובישי זאת ניסאן סאני, אני מתכוון ללבנה שנמעכה מהפרונט לרר.

המיצובישי קיבלה רק דפיקות קטנות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

איך זה שכמעט תמיד שקורות תאונות כאלה אף פעם אתה לא שומע אחרי זה שזה היה אדם מהיישוב ונורמטיבי תמיד יש משהו: אם הוא נהג משאית/אוטובוס אז היו לו עשרות הרשעות קודם.

אם לא אז הוא צעיר / שיכור או משהו כזה.

אבל זה עדיין לא מפריע אחר כך לעו"ד לטעון שהקורבן האמיתי שחייו נהרסו בתאונה הוא הנהג הפוגע ועוד חלק מהשופטים אוכלים את הלוקשים האלה ועוד אומרים "טעים" והולכים ומקלים בעונש. מתי בארץ יבינו שיש לא מעט תאונות שיש להעמיד לדין את האשם בעבירה של "הריגה"(אם אכן הנהג הפוגע כאן היה שיכור אז זה מקרה כזה) = רצח מדרגה שנייה. בארץ העונש על כך הוא 20 שנה.

הנה גם היום - ערוץ 10 דיווח שלנהג הפוגע היו עשרות רבות של עבירות תנועה קודמות. והמשטרה חושדת שהנהג היה שיכור. מה הפעם יקל עליו - אזרחות זרה ?

למי שתהה - הנהג נפצע בינוני-קשה.

גורם לי לחשוב על משאית וולוו שהיום בוקר התפרעה בכביש - נסע 70-80 באזור עירוני, עקף אותי מימין בפרעות רבה, גרם לנהג מונית (!) לסטות ולפגוע במדרכה בכביש צר. זה רק מה שראיתי בסה"כ ב- 3(!) דקות, עד שהוא נעלם במהירות באופק. מעניין כמה עשרות הרשעות חמורות יש לאותו פושע מאחורי הגה המשאית 10 טון שלו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

63! כן כן, 63 (שישים ושלוש, למי שלא הבין) הרשעות תעבורה קודמות יש לנהג!

אם זה לא רוצח בפוטנציה, אז מה כן?!?!?!

מתי כבר יחוקקו פה חוק שאומר " 5 הרשעות תעבורה ואתה בחוץ" וכשאני אומר "בחוץ" אני מתכוון לב-ח-ו-ץ. לא שלילה, לא קנס, לא "נהיגה מונעת" אלא בחוץ, מוחרם מנהיגה לכל החיים! איך לעזאזל נותנים לבנאדם לצבור תיק הרשעות מכובד כ"כ?? זה כמו שהשב"כ ישחרר מחבלים אחרי פיגועים! לא יעלה על הדעת!

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

כפי שכתבתי - המשטרה מפרסמת היום (א') שהנהג היה שיכור (בגילופין) בזמן התאונה.

לנהג בן ה- 45 יש 63! הרשעות תעבורה קודמות בנוסף לעבירות פליליות.

הנהג מאושפז במצב קל בנהריה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
63! כן כן, 63 (שישים ושלוש, למי שלא הבין) הרשעות תעבורה קודמות יש לנהג!

אם זה לא רוצח בפוטנציה, אז מה כן?!?!?!

מתי כבר יחוקקו פה חוק שאומר " 5 הרשעות תעבורה ואתה בחוץ" וכשאני אומר "בחוץ" אני מתכוון לב-ח-ו-ץ. לא שלילה, לא קנס, לא "נהיגה מונעת" אלא בחוץ, מוחרם מנהיגה לכל החיים! איך לעזאזל נותנים לבנאדם לצבור תיק הרשעות מכובד כ"כ?? זה כמו שהשב"כ ישחרר מחבלים אחרי פיגועים! לא יעלה על הדעת!

הזהר במילותיך ...

עבירת תנועה יכולה להיות נסיעה של 110 באיילון בסופב של ירידה.

אני מניח שאתה לא רוצה להיקלע למצב ששוללים לך את הרשיון בגלל עבירה כזו.

בכל מקרה, אם זה נכון והאיש הזה יצא לעקיפה מסוכנת כשהוא שיכור, מגיע לו שיירקב בבית כלא, עד שכבר לא יהיה מסוגל לנהוג יותר.

פורסם

אני מאוד מקווה שכשתהיה לי משפחה אני אוכל להרשות לעצמי לקנות BMW.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היה הרבה מזל לנוסעת הרכב שניצלה שגיסי טיפל בה.

בנוסף, אחת מ-3 ההרוגים ישבה מאחורה והנידה את ידה, כלומר הייתה בין החיים בהתחלה.

קיבוע ראשה למשענת הרכב מאחורה לא עזרה וכנראה היא נפטרה זמן מה לאחר מכן מפציעה(קראתי באינטרנט עכשיו).

שהתקשרנו למד"א גיסי כבר נתן פירוט מדוייק של מה צריך לשלוח, מה שבהחלט עזר המון במהלך העזרה (כמה אמבלונסים צריך, כמה פגועים ומה מצבם,איזה טיפול כבר קיבלו, דרישה לרכב הצלה לניסור המיצובישי וכו')

אני הגשתי עזרה בסיסית, בעיקר לנהג ב-M5 שסירב לשבת במקומו ול-2 הנוסעים שנפגעו קל ברכב השלישי.

העניין הוא שאנשים רבים שהיו במקום ישר ניסו לשלוף מהרכבים את הפצועים, כולל ניסיון לפרק את הרכב המעוך.

מה שהם לא מבינים זה שאסור לגעת בפצועים בתוך הרכב. מספיק שאחת החוליות בעמוד השדרה נפגעת (וממה שהבנתי מגיסי קיימות 2 כאלה קריטיות בצוואר) והפצוע נשאר נכה לכל החיים.

גיסי נלחם שם רבות עם האנשים המסייעים שלא יפנו אנשים מרכבם אלה רק ינסו לדבר איתם ולשמור עליהם עירניים.

התושיה היא קודם כל של גיסי, לפני הכל. שראה דברים לא פחות גרועים בימיו כמ"פ בשלדג.

אמיר.

אלה דברים שממש אבל ממש מעצבנים אותי בתור איש צוות באמבולנס שמגיעה לטפל בתאונה/ כל אירוע אחר שמתאספים אנשים, כל אחד חייב לזרוק את הטיפ היעני מציל חיים שלו כאילו הוא לפחות קרדיולוג או נוירולוג!

לא מזיזים פצוע מתאונת דרכים מילימטר מהמקום בוא הוא נמצא אלא אם יש חשש לחייו- לדוגמא רכב בוער או רכבים חולפים שעלולים לפגוע בפצוע וכו'.

לא משקים פצועים במים- חד וחלק, כמה שהם צמאים וכמה דם שהם איבדו לא משקים אותם במים, נקודה!

זה רק חלק קטן מהדברים שנתקלתי בהם- היו עוד "טיפים" כמו להעמיס פצוע עם חשד לפגיעה בעמוד שדרה, על מיטה ולקחת אותו בנסיעה דחופה בלי לקבע ללוח גב ולקבע צוואר.

אני אפרסם בהמשך הנחיות, איך מתנהגים ומה עושים מבחינת עזרה ראשונה כאשר יש תאונת דרכים עם פצועים.

פורסם
הזהר במילותיך ...

עבירת תנועה יכולה להיות נסיעה של 110 באיילון בסופב של ירידה.

אני מניח שאתה לא רוצה להיקלע למצב ששוללים לך את הרשיון בגלל עבירה כזו.

בכל מקרה, אם זה נכון והאיש הזה יצא לעקיפה מסוכנת כשהוא שיכור, מגיע לו שיירקב בבית כלא, עד שכבר לא יהיה מסוגל לנהוג יותר.

בשביל זה נתתי 5.

או אם תרשה לי לפרט מה אני מציע: הרכבת רשימה של מס' עבירות מסכנות חיים באופן ברור ומיידי (פס לבן, אור אדום מהירות ב50% מעל למותר.. ולא עבירות שטותיות כמו פנסים ביום בחורף....) ומהן לספור 5.

"החלקתי" פעם אחת - קורה.

"מיהרתי" פעם שנייה - כבר פחות לגיטימי

אבל מי שימשיך להשתין על חוקי התנועה גם אחרי 4 פעמים - שיפנק את עצמו ב"חופשי חודשי" ולא צריכים להתקבל שום תירוצים!!!

לבחור המדובר היו 63 הרשעות תעבורה, כמה לדעתך הן עבירות כאלה של 110 באיילון?

יש הבדל בין עבריין סידרתי שכזה לבין אחד שנתפס על 106 בכביש של 90.

פורסם

אני לא חושב שפנסים בחורף זו עבירה שטותית.

למה אתה חושב שמהירות 50 אחוז מעל המותר מסכנות חיים באופן מיידי? הכל תלוי בתנאי הדרך.

פורסם
בשביל זה נתתי 5.

או אם תרשה לי לפרט מה אני מציע: הרכבת רשימה של מס' עבירות מסכנות חיים באופן ברור ומיידי (פס לבן, אור אדום מהירות ב50% מעל למותר.. ולא עבירות שטותיות כמו פנסים ביום בחורף....) ומהן לספור 5.

"החלקתי" פעם אחת - קורה.

"מיהרתי" פעם שנייה - כבר פחות לגיטימי

אבל מי שימשיך להשתין על חוקי התנועה גם אחרי 4 פעמים - שיפנק את עצמו ב"חופשי חודשי" ולא צריכים להתקבל שום תירוצים!!!

לבחור המדובר היו 63 הרשעות תעבורה, כמה לדעתך הן עבירות כאלה של 110 באיילון?

יש הבדל בין עבריין סידרתי שכזה לבין אחד שנתפס על 106 בכביש של 90.

תומך!!

פורסם
אני לא חושב שפנסים בחורף זו עבירה שטותית.

למה אתה חושב שמהירות 50 אחוז מעל המותר מסכנות חיים באופן מיידי? הכל תלוי בתנאי הדרך.

קח איילון לדוג': 110 - לא מסוכן הרבה יותר מ90, 150 ה ר ב ה יותר מסוכן מ90

ולפני שאתה עונה לי, קח בחשבון שכל מה שמותר לך לעשות על הכביש, מותר (מבחינת החוק העיוור) גם לילדה בת 17 שלקחה את המזדליסינג של אבא ביום שישי בערב ותידלקה כל הערב "וודקה רדבול", אם בידיים כאלה 150 הרבה יותר מסוכן, אז גם ביידים של כולנו.

**עריכה: אולי אסביר את עצמי טוב יותר: אם בדוגמה לעיל 50% מעל למהירות המותרת זה הרבה יותר מסוכן מ10%, אז זה ככה תמיד, זכור שהחוק הוא עיוור, וגם די יבש

פורסם
קח איילון לדוג': 110 - לא מסוכן הרבה יותר מ90, 150 ה ר ב ה יותר מסוכן מ90

ולפני שאתה עונה לי, קח בחשבון שכל מה שמותר לך לעשות על הכביש, מותר גם לילדה בת 17 שלקחה את המזדליסינג של אבא ביום שישי בערב ותידלקה כל הערב "וודקה רדבול", אם בידיים כאלה 150 הרבה יותר מסוכן, אז גם ביידים של כולנו.

טעות.

פורסם

לנהוג שיכור זו עבירה באמת מסוכנת.

לנהוג מהר לא בהכרח, תלוי בתנאים.

בגישה שלך, 90 הרבה יותר מסוכן מ-50 אז שכולם ינהגו ב 50.

אתה יודע מה, 50 זה יותר מסוכן מ-5, אז שכולם ילכו ברגל!

פורסם

שימו לב. הנהג לא נמצא שיכור. הוא פשוט סירב להבדק במכשיר נשיפה ובבית החולים.

זה בהחלט צעד שיכול לסייע לו בעת משפטו .

אני דווקא מאוד מאוד נגד נהגים שנוהגים שיכורים. אני חושב שאין צורך להעניש כל נהג לאחר תאונה אלה לקחת מספר עברות חמורות מאוד ולהחמיר את רמת הענישה והעקיפה בהן ביום יום.

ככה אף אחד לא ייעז אפילו לבצע דברים כמו נהיגה בשיכרות, מעבר באדום או עקיפה על קו לבן...

• תוכן חדש...