Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא למה רק חברי פורום מכוניות נחשפים למידע כזה.

זה צריך להיות ידע כללי של כל אדם.

אולי אם הרשויות והעיתונים היו עושים משהו בנידון היו נחסכים חיים ונכויות.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שימו לב. הנהג לא נמצא שיכור. הוא פשוט סירב להבדק במכשיר נשיפה ובבית החולים.

זה בהחלט צעד שיכול לסייע לו בעת משפטו .

...

טעות, עפ"י החוק החדש, סירבת לבדיקת שיכרות משמע בית המשפט תופס אותך מיידית כשיכור ללא צורך בהוכחת השיכרות.דא"ג, כדי להוכיח את הרצינות שבית המשפט מייחס לעניין האריכו היום את מעצרו ב 8 ימים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עדיין לא רואה את הטעות בדבריי.

אני מכיר את החוק, יודע שסרוב לבדיקה אומר שאתה שיכור, אבל כל זה טוב ויפה למשפטים קטנים על עבירה של שיכרות.

ברגע שהבחור הנ"ל יקח עורך דין מהשורה הראשונה אני מניח שזה יהיה בהחלט פתח לתקיפת עניין השיכרות.

אבל בשביל זה באמת נצטרך להמתין ולראות.

פורסם

לא רק שזה לא יהיה לטובתו, זה יהיה לרעתו.

כל בן אדם "נורמטיבי, מן השורה" היה עושה את הבדיקה הזאת בשניה, אין כן פלישה לגוף שלו או לפרטיות שלו.

לא ביקשו דגימת זרע או דם שזאת בדיקה פולשנית.

כולה לעשות "פווו" לתוך משאף שיכול לזכות אותו מהאשמה נוראית תוך 20 שניות.

מצד שני, מאחר ובישראל אנו עוסקים, זה עוד עלול להיות לטובתו והשופט ינזוף בפרקליטות על מה הם בכלל באים אליו ומתרידים אותו :| .

אבל כפי שציינתי בהחלט נראה שכל הצדדים המעורבים לוקחים את העניין ברצינות, הוא חתף 8 ימים מעצר, מאוד לא מקובל.

יניב

פורסם

כמה עצוב היה לי לראות את הכתבה המגמתית שפורסמה היום ב"עיתון של המדינה" על התאונה.

אין מה לעשות, זה מה שמחלקים בחינם כשמתדלקים עם דלקן. אז עלעלתי ונדהמתי.

נתעלם מהעובדה שהתצלום שצורף לבוקסה ה"טכנית" היה של M5 דגם קודם וגם נסלח להם שהם גזרו חלקים

ממכסה המנוע של התמונה של הדגם הקודם כדי להמחיש "איך" פגעה הב.מ.וו. במיצובישי הגזורה,

שתצלום שלה הוצמד לתצלום הב.מ.וו. הלא-נכונה. בדיחה ממש גרועה (שחבר בפורום, אודי עציון,

היה רשום בקרדיט עליה).

מה שלא ניתן למחול עליו הוא מה שהסתתר בין השורות. מה לא נאמר שם על הנהג, בלי הוכחות

קונקרטיות. אפילו מקור ממונו הלא-ידוע נרמז שקשור בעסקים לא-כשרים.

בואו נגיד שידיעות גזר את דינו רק מלראות אותו בריא ושלם בזמן שמשפחה שלמה מתה.

וזהו ה"עיתון" ש"מדינה" שלמה קוראת.

דניאל

נ.ב.

אין לי מושג האם הוא אשם ואני ממש לא מגן על נהג ה-M5. הוא לא צריך אותי.

זה בסדר. גם לחוקרי המשטרה ("איזה אוטו מפלצת") אין ממש מושג מה קרה שם, כנראה.

MCS 2008

פורסם

זה בסדר. גם לחוקרי המשטרה ("איזה אוטו מפלצת") אין ממש מושג מה קרה שם, כנראה.

אל תבלבל תמח, צא מהראש של " אחד כותב ואחד קורא", עצם העובדה שחוקרי תאונות דרכים לובשים מדים הוא סימנטי בהחלט ואלה בעלי מקצוע משובחים. כנ"ל לגבי כלל מחלקת מז"פ.

פורסם

מצחיק היה לקרוא את שורותיו של מנכ"ל קמור צביקה זימרמן:

"זאת תאונה מיותרת, וזה ממש לא מנחם לראות שהנהג הפוגע יצא שלם מהתאונה הקשה הזאת, ושה-ב.מ.וו שלו הצליחה להגן עליו".

או, בעקיפין:

היי, מצער שהלכה משפחה שלמה, אבל תראו איזה ממוגנות ובטוחות המכוניות שלנו!!!

פורסם
עצם העובדה שחוקרי תאונות דרכים לובשים מדים הוא סימנטי בהחלט ואלה בעלי מקצוע משובחים. כנ"ל לגבי כלל מחלקת מז"פ.

בהחלט ייתכן שזה כך, למרות כושר הביטוי העילאי שלך, יניב.

חבל רק שהם מצטיירים כטיפשים גמורים עם הציטוטים ההזויים שלהם בעיתונות.

בסוף מה שקובע הוא איך הם נראים כלפי חוץ והתבטאוית מטומטמות לא עוזרות להם.

אני לא מכיר אף אחד מהם אישית וחבל. קומבינות במדינה הזו תמיד עוזרות. :roll:

MCS 2008

פורסם

הדבר שאני הכי אוהב זה אנשים דו פרצופיים,אלה פה שיוצאים לעקיפות מטורפות כאלה עם ה 106 ראלי שלהם ,עם הקליאו ספורט שלהם ועם המיאטה שלהם ויוצאים בשלום,אבל לא חושבים שזה אותו דבר.

זה בדיוק אותו דבר,פשוט היה לכם מזל חברים או שכל פחות או יותר לזהות דברים. (לא רק עם הרכבים הללו,רק רציתי להעיר פה הערה לכמה חברי פורום בצורה עקיפה ).

והכי אני מעריך את הדו -פרצופיות של הנהגים החדשים פה שקונים מכוניות ספורטיביות קטנות ושואלים לגבי אחיזה וכדומה',ואל תבלבלו בשכל שאתם משתמשים בזה רק פעם בשבוע כשאתם נוסעים לערד.

אתה משתמשים בזה ביומיום כשאתם בכלל לא יודעים איך להשתמש בזה.

שכל אחד יסתכל על עצמו קודם,הכי קל להפוך לשופט .

עד שאין לנו את כל המידע אין לנו זכות בכלל להגיד מילה על המקרה,אולי להעיר הערה או לזרוק אולי השערה לגבי מה שקרה אבל לא לשפוט בשום מקרה.

ותפסיקו כבר להתייחס לעניין ה M5 -אז מה?

אז הלך רכב בשווי של קרוב ל1 מיליון וקצת שקל.. נו אז מה?

בואו נעזוב את העניין בצד אם כבר בתאונות דרכים עסקיננו,אני לא חושב שכשרכב פוגע יפגע בכם או בבני משפחתם ,חס וחלילה!! יעניין אתכם איזה רכב זה היה סדרה 5 או M5 .

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

א. אף אחד לא שופט את נהג הבימר, זה תפקידו של בית המשפט.

ב. על פי הלכת החוק, המסרב לבדיקת שיכרות יחשב כשיכור בעת הנהיגה, הוסיפה השופטת ואמרה לנהג בעת הארכת המעצר שבסירובו לבדירה, קנה לעצמו את שקית המסמרים לארון הקבורה שלו.

ג. האיש נתפס בעבר על עבירה דומה, רק שאז החוק היה אחר, והוא יצא בשלום עם עורך דין תותח (זיכרוני), המצב היום שונה לחלוטין !!

ד.מה אתם רוצים ממנכ"ל קמור למען השם ??

הרכב הספציפי יובא ביבוא אישי ולא דרך היבואן הרשמי, למה סתם להשמיץ ??

העובדה היא שאכן הרכב הוכיח רמת בטיחות גבוהה, למרבית הצער זה עלה בחיי 3 אזרחים תמימים !!

וברצינות,האיש עם 63 עברות תנועה, ב 27 שנות נהיגה , כלומר ממוצע של 2.3 עברות בשנה, זה נראה לכם נורמטיבי ??

האדם הוא עבריין תנועה מועד, אשר נסע בפזיזות ותחת השפעה וגרם למחיקה של משפחה שלמה, כאב וצער למשפחה שלא ניתן לתאר אותם.

הוא סירב לבדיקת שיכרות כיוון שידע שזה בעצם הפללה מידית, והוא נסמך על הונו להוציא אותו מהצרה הזו.

למרבה המזל החוק השתנה , ואני מקווה שבית המשפט ירשיע אותו על סמך ההוכחות אשר המשטרה תגיש (במידה ולא תפשל..).

אני מקווה שההלכה החדשה אשר נותנת אפשרות למתן עונשים מצטברים על עברות הריגה תיושם במקרה זה, ואם כך צפוי לו עד 18 שנות מאסר...

למען יראו ויראו !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בהחלט ייתכן שזה כך, למרות כושר הביטוי העילאי שלך, יניב.

חבל רק שהם מצטיירים כטיפשים גמורים עם הציטוטים ההזויים שלהם בעיתונות.

בסוף מה שקובע הוא איך הם נראים כלפי חוץ והתבטאוית מטומטמות לא עוזרות להם.

אני לא מכיר אף אחד מהם אישית וחבל. קומבינות במדינה הזו תמיד עוזרות. :roll:

דע לך שרק הקינאה היא שמקישה על המקלדת. כיצד הצלחת להבין את המשפט: " עצם העובדה שחוקרי תאונות דרכים לובשים מדים הוא סמנטי בהחלט ואלה בעלי מקצוע משובחים "? ועוד לקרוא לו " כושר ביטוי עילאי ". אני רק מקווה שהתייחסותך היתה צינית, שאם לא כן, אני מכריז בזה שאיני מבין דבר בשפה העברית.
פורסם

העובדה היא שאכן הרכב הוכיח רמת בטיחות גבוהה, למרבית הצער זה עלה בחיי 3 אזרחים תמימים !!

להפך, רכב בעל רמת בטיחות גבוהה יעזור גם ליושבים ברכב השני המעורב בתאונה, מכיוון שהוא סופג חלק מהאנרגיה.

אני מניח שבמקרה ההספציפי הזה, הפרשי המשקל בין שני כלי הרכב שיחקו תפקיד חשוב.

כמובן שעזרי הבטיחות בתוך הב.מ.וו שמרו על חיי הנהג ומצד שני, המיצובישי ספג פגיעה נוספת מרכב שלישי.

• תוכן חדש...