Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהוג שיכור זו עבירה באמת מסוכנת.

לנהוג מהר לא בהכרח, תלוי בתנאים.

בגישה שלך, 90 הרבה יותר מסוכן מ-50 אז שכולם ינהגו ב 50.

אתה יודע מה, 50 זה יותר מסוכן מ-5, אז שכולם ילכו ברגל!

אתה חייב להבין דבר פשוט: החוק צריך לקחת בחשבון את המקרה הכי קיצוני. אתה לא יותר מסוכן ב150, יופי לך! אבל יש כאלה שכן, ובגלל שאי אפשר לחוקק חוקים אינדיוודואליים אז החוק צריך לדבר למכנה הנמוך ביותר.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל BMW

בטח שהוא לא רצה לדבר בשביל לא לפתוח את הפה שלו מאלכוהול

נהג הרכב אשר גרם אמש למותם של שלושת בני המשפחה - מרדכי, אשתו מוריי ובנם אריאל בן -18 - היה במצב שכרות בעת התאונה, כך קבע הבוקר אגף התנועה של מרחב העמקים. "הוא היה שיכור באופן מוחלט, באוטו היה ריח חריף של אלכוהול" אמר ראש אגף התנועה, רב פקד ג'קי דן.

ynet

שנכנסת לרכב ,הרחת ריח של אלכוהול?

פורסם

נכון, נושא השירשור באמת סטה, מהירות היא לא הנושא המרכזי כאן אלא העובדה שמגה ערס מחו"ל (לא הצלחתי להבין מה הסיפור של האזרחות הזרה: הוא ישראלי? הוא דיפלומט? לא משנה) נהג חופשי בכבישים אחרי 63 הרשעות תעבורה, ואפילו כמה מגולשי הפורום שזיהו במי מדובר, ונתקלו כבר בהתנהגותו הפרועה

פורסם

קולוקיטו (אולי השם שלך צריך להיות קוקוליטו),

אין לך מושג על מה אתה מדבר. אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

מישהו אומר לך שלנסוע 150 זה לא בהכרח כזה מסוכן כשהדרך פנויה והתנאים מאפשרים. אתה עונה לו שאולי זה לא מסוכן כשהוא נוהג, אבל זה כן מסוכן כשילדה בת 17 נוהגת על 150 אחרי שהיא שתתה וודקה רד-בול כל הערב. ידידי, זה לא מסוכן בגלל המהירות, זה מסוכן בגלל שהיא שיכורה. אל תערבב בין 2 דברים.

אתה לא שופט, לא הוסמכת מעולם בדיני תעבורה ואני בספק גדול לגבי הידע שלך בנושא.

אז הכנת רשימה לגבי איזה עבירות תנועה שוללים לך את הרישיון לכל החיים אחרי 5 עבירות - יופי. יבוא מישהו אחר מהשורה ויגיד משהו אחר. מי ממכם צודק?

מי שנוהג שיכור - נשלל לו הרישיון במיידי. כנ"ל על עוד מספר עבירות. מה אתה רוצה יותר מזה, שירצחו אותו ואת משפחתו כעונש?

Back to the original - NC again.

פורסם
אלה דברים שממש אבל ממש מעצבנים אותי בתור איש צוות באמבולנס שמגיעה לטפל בתאונה/ כל אירוע אחר שמתאספים אנשים, כל אחד חייב לזרוק את הטיפ היעני מציל חיים שלו כאילו הוא לפחות קרדיולוג או נוירולוג!

לא מזיזים פצוע מתאונת דרכים מילימטר מהמקום בוא הוא נמצא אלא אם יש חשש לחייו- לדוגמא רכב בוער או רכבים חולפים שעלולים לפגוע בפצוע וכו'.

לא משקים פצועים במים- חד וחלק, כמה שהם צמאים וכמה דם שהם איבדו לא משקים אותם במים, נקודה!

זה רק חלק קטן מהדברים שנתקלתי בהם- היו עוד "טיפים" כמו להעמיס פצוע עם חשד לפגיעה בעמוד שדרה, על מיטה ולקחת אותו בנסיעה דחופה בלי לקבע ללוח גב ולקבע צוואר.

אני אפרסם בהמשך הנחיות, איך מתנהגים ומה עושים מבחינת עזרה ראשונה כאשר יש תאונת דרכים עם פצועים.

מדובר באנשים שרק מחכים לרגע בו יוכלו להראות את הטמטום שלהם ולהגיד דברים בסגנון "מהר מהר תעזרו לו לקום" "מהר קום צא מהרכב" למה?! הרכב עומד להתפוצץ כמו בסרט הוליוודי?!

יש אנשים עם ידע מקצועי ונסיון, שיודעים בדיוק מה לעשות וכשהם מגיעים לזירת התאונה, הם ורק הם צריכים להחליט מה לעשות עם הפצועים, אם וכיצד לשנע אותם. הבורות הזו יכולה לעלות לפצועים בנכות קשה. זה לא ייאמן כמה המודעות בנושא נמוכה.

פורסם
קולוקיטו (אולי השם שלך צריך להיות קוקוליטו),

אין לך מושג על מה אתה מדבר. אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

מישהו אומר לך שלנסוע 150 זה לא בהכרח כזה מסוכן כשהדרך פנויה והתנאים מאפשרים. אתה עונה לו שאולי זה לא מסוכן כשהוא נוהג, אבל זה כן מסוכן כשילדה בת 17 נוהגת על 150 אחרי שהיא שתתה וודקה רד-בול כל הערב. ידידי, זה לא מסוכן בגלל המהירות, זה מסוכן בגלל שהיא שיכורה. אל תערבב בין 2 דברים.

אתה לא שופט, לא הוסמכת מעולם בדיני תעבורה ואני בספק גדול לגבי הידע שלך בנושא.

אז הכנת רשימה לגבי איזה עבירות תנועה שוללים לך את הרישיון לכל החיים אחרי 5 עבירות - יופי. יבוא מישהו אחר מהשורה ויגיד משהו אחר. מי ממכם צודק?

מי שנוהג שיכור - נשלל לו הרישיון במיידי. כנ"ל על עוד מספר עבירות. מה אתה רוצה יותר מזה, שירצחו אותו ואת משפחתו כעונש?

קודם כל שתה מים, אף אחד לא טען שום דבר על הסמכה או על מי צריך לקבוע מה..

יודע מה- עזוב את האלכוהול. אני לא הייתי רוצה שילדה (או ילד, לצורך העניין) בן 17 עם 500 ק"מ נהיגה ברזומה ייסע על 150 קמ"ש בשום כביש ציבורי - שיכור או לא (תענה לי בכנות - אתה כן היית רוצה?)

אתה טוען שכל מי שנוהג שיכור נשלל ממנו רישיונו, ו"כנ"ל עוד מס' עבירות" אז תענה לי על כך:

איך לעזאזל כזה ערס עם 63 הרשעות תעבורה ועוד כמה פליליות (מעניין כמה זה "כמה") מקבל הזדמנות כזו לרצוח עוד משפחה בישראל?!?!"

אני הצעתי הצעה, ע"מ שלא נתעצבן כל פעם מחדש על כמה הרשעות קודמות יש לרוצח התורן, לערוך רשימה של עבירות חמורות ביותר (בשביל זה יש מומחים במשרד התחבורה ובמשטרה ועל זה הם מקבלים שכר) ופשוט להחרים מנהיגה מי שנוהג חעבור את אותן העבירות באופן קבוע. בלי תירוצים, בלי שטיקים ובלי טריקים, מה? אנ היחיד שחושב שלבנאדם עם כ"כ הרבה עבירות תנועה אסור להיות על הכביש??

פורסם

א - יש עונשים מחמירים יותר לנהגים חדשים שמבצעים עבירות.

ב - גם אני לא הייתי רוצה שילד בן 17 יסע 150 קמ"ש, אבל זו בגלל העובדה שלא מלמדים בישראל לנהוג אלא לעבור טסט. מה הילדים בגרמניה שונים מהילדים בישראל?

ג - למה אתה משווה את כל האוכלוסיה לילד בן 17 או למישהו עם 63 הרשעות תעבורתיות. אתה לוקח את המקרה הכי חמור ולכן אני שוב אומר לך, שכולם ילכו ברגל וזהו, כך הם לא מסכנים אף אחד - מבחינתך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

א: לא מספיק - עובדה (לא צריך להטפל לצעירים, צריך להטפל לעבריינים. ברגע שהמשטרה והמחוקק יפסיקו לחשוב בתבנית של "צעיר=פצצת זמן מתקתקת, מבוגר=שקט נפשי ובטיחות מוחלטת" ייטב לכולנו)

ב: מסכים ב100% ומוסיף: זה השורש לבעיית תאונות הדרכים בארץ!

ג: אתה שואל אותי למה אני משווה את כל האוכלוסיה לילד בן 17 או ערס עבריין- אני עניתי על זה כבר אבל אענה שוב. החוק צריך לחול על כולם, מה אתה רוצה? שיהיה חוק נפרד לנהגי מרוצים מדופלמים וחוק נפרד לילדים בני 17? או שאולי יהיו מבחני שלב בנהיגה שבהם אתה מוכיח את יכולתך לנהוג על 150 בלי לסכן אף אחד. זה לא רציני.

אין מה לעשות לא לכל הנהגים על הכביש יש את אותה היכולת, אבל על כולם לציית לאותם חוקים.

קח דוגמה אחרת (ואני מקווה שלא תעליב אף אחד..): לא כל הפלשטינאים הנכנסים לישראל נושאים חגורות נפץ, המחסומים נועדו להגן עלינו מפני ה0.000000000001% שכן. אז על אותו המשקל - לא כל הנהגים יאבדו שליטה על האוטו ב150 קמש, החוק נועד להגן עלינו מאלה שכן.

פורסם

יש אנשים שגם ב 90 קמ"ש מסכנים את הציבור. אז מה נעשה? נגביל את כולם ל 85 קמ"ש?

כמו שאמרתי, שכולם ילכו ב 5 קמ"ש וזהו, כך אף אחד לא יהיה בסכנה.

במקום להתחיל להגביל, צריך להתחיל לחנך.

פורסם

חבורה של זקנות קשקשניות. :screwy: ממש משעמם בחג, הא?

לוחית רישוי/ערס מחו"ל/כן שיכור/לא שיכור/ראיתי אותו אצל הדודה/נסיעה מהירה באיילון/WTF?!?!???

רואים רבע תמונה וחצי קשקוש באתרים מפוקפקים, וישר קופצים למסקנות. בשבילכם נסכם את זה בשחור/לבן:

עקיפה בדרך לא פנויה -> תאונה חזיתית -> הרוגים.

כל השאר אוסף שטויות בלתי נסבל. אני במקרה מכיר את האדם שגרר את שאריות הרכבים האלה,

ויכול לשאול אותו ברגע זה מה קרה שם, אבל אתם יודעים יותר טוב מכולם, אז כנראה שלא צריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזוב, אנחנו מתווכחים על קטנה.

אני מדבר על כך שלא יכול להמשך מצב בו נהגים עם עשרות הרשעות תנועה ממשיכים לנהוג ואתה מדבר איתי על 5 קמ"ש לפה או לפה. ומהירות היא כלל לא נושא השרשור, על זה אמרתי שבזמן ש5-10 קמ"ש מעל למותר זה זניח, 70+ מעל למותר זה ממש לא.

אבל לא רק מהירות, אלא עקיפה על פס לבן, מעבר באור אדום, אי ציות לתמרור עצור.. כל אלו הן עבירות חמורות ועל כך אין ספק.

אני חושב שנהג שנתפס פעם אחת חוצה קו לבן, פעם אחת עובר באדום,ועוד פעמיים משתין על שלט עצור, צריך להתחיל ולשנן את לוח הזמנים של אגד!

פורסם
חבורה של זקנות קשקשניות.

כל השאר אוסף שטויות בלתי נסבל. אני במקרה מכיר את האדם שגרר את שאריות הרכבים האלה,

ויכול לשאול אותו ברגע זה מה קרה שם, אבל אתם יודעים יותר טוב מכולם, אז כנראה שלא צריך.

אתה פשוט תותח על, להכיר את הגרריסט. האפשרות לדעת מה קרה שם, הכוח הזה בידיים שלך ועם זאת האדישות שלך, ממש גורם לי להמשך אליך מינית.

:loco:

פורסם
עזוב, אנחנו מתווכחים על קטנה.

אני מדבר על כך שלא יכול להמשך מצב בו נהגים עם עשרות הרשעות תנועה ממשיכים לנהוג ואתה מדבר איתי על 5 קמ"ש לפה או לפה.

ראה, אנשים שעושים עבירות תנועה רבות משלמים הרבה כסף למדינה, נכון? אז למה למדינה להפסיק את זה?

אני מדבר איתך על 5 קמ"ש נטו. אנשים שהולכים 5 קמ"ש לא מסכנים אף אחד, אז בואו נגביל את כולם ל 5 קמ"ש. בנאדם שרץ ב 10 קמ"ש יכול להתנגש במישהו ולגרום לו לזעזוע מוח, לא.

הגישה שלך לא סבירה, כי כמו שאתה רואה, אפשר לקחת אותה הלאה.

מה זה בנאדם שמשתין על "עצור"? יש שוטרים שנותנים לך דו"ח כ "גלשת" ולא עצרת עצירה מוחלטת. אז 5 גלשות כאלו וגמרת?

• תוכן חדש...