Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Macrom M3S.60 - כמה שאלות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין בהחלפת הרמקולים הקדמיים שלי.

מכיוון ויש לי בעיה חמורה של עומק, קשה לי למצוא סט קומפוננט שמתאים. אם זכור לכם פרסמתי בעבר שרשור בנושא.

יצא לבדוק כל מיני רמקולים היום, כדי למצוא משהו שמתאים בעומק.

בין השאר הוצע לי סט קומפוננט של חברה בשם מאקרום, מדגם M3S.60 שמפליא או לא, מתאים בדיוק בעומק.

לא יצא לי מעולם לשמוע על החברה, ולכן אני פונה אליכם.

המחיר המבוקש על הרמקולים הינו 600 ש"ח. זה לא אומר שאני אקנה דווקא במקום שבו הייתי, אבל רק כדי לקבל קצת מושג.

עברתי על כמה שרשורים בחיפוש על רמקולים של החברה, והבנתי שמורל היו מיצרים עבורם רמקולים, אבל כל זה נכתב ב 2003 :???:

האם המצב כך גם היום?

האם ספציפית הסט הזה איכותי כמו שהמתקין, וחבר אמרו?

האם בכללי המוצרים של החברה איכותיים?

כדי לעזור לכם לעזור לי, הם לא יחוברו למגבר, לפחות לא בזמן הקרוב, אלא ישירות אל הרדיו-דיסק המקורי של הרכב שלי. נאמר לי שהם "מצויינים בלי מגבר". אבל אני לא קונה סיפורים כאלה כ"כ מהר.

אודה לכם מאוד על העזרה,

חג שמח !

גדעון.

מצ"ב תמונה מאתר החברה:

m3s60.jpg

!AWDSOME

• תוכן חדש...