Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה!

אני גל וזו הודעתי הראשונה בפורום.

אני מחזיק שברולט קווליר 98' סדאן, ואני מנסה לבנות מערכת סאונד נחמדה במחיר נמוך.

עד כה התקנתי מערכת kenwood kdcmp4033s, ורמקולים 6X9 - Kicker ES693.

אני לא מתכוון להרכיב סאב בגלל שאני משתמש בכל תא המטען על בסיס יומי (מוביל אופניים)

וכרגע אין לי כוונה להרכיב מגבר.

מה שחסר לי במערכת זה זוג קומפוננטים לדלתות הקדמיות, ובתחום הזה אני זקוק לעזרה.

לאחר חיפוש מקיף באינטרנט לא מצאתי את מידות הרמקולים בקווליר, אז פתחתי ומדדתי את הפתח בדלתות הקדמיות, מצורף סרטוט שיצרתי, עם מידות ס"מ, ומתחתיהן מידות מתורגמות לאינט'ש.

פירוש השרטוט - בגדול יש שם מקום של 16X11 ס"מ, אבל יש מוט שמפריע, ציינתי את המיקום שלו ביחס לחור הכללי. הקווים הכחולים מציינים עומק כללי, ואת העומק שמשאיר המוט.

אני רוצה לקנות קומפוננטים שיתאימו לדלתות, ומעדיף לא לשבור, לחתוך או לבנות כלום, התקציב הוא 1000 שח +- כמו כן אני רוצה לעשות זאת בעצמי.

אני זקוק לעצתכם בנוגע לשני דברים:

א. מה גודל הרמקולים שניתן להרכיב שם - איך אדע איזה רמקולים לקנות?

אני מבין שקומפוננטים מגיעים בגודל 6.5", ו5.25", איך אדע מה מתאים?

ב. איזה קומפוננטים מומלצים בטווח המחיר של 1000 ש"ח?

חבר המליץ על מורל פולס, אני מעוניין בכל דבר שיהיה יותר טוב משלו :smile:

אשמח לעצה מכל סוג שהוא - אני מתחיל בעסק.

תודה וחג שמח!

גל

speaker room.JPG

פורסם

לחבר שלי היה פעם רכב כמו שלך והיו לו מקדימה רמקולים בגודל של 6.5 למראת שמבחוץ על גבי הדלת היתה צורה של ביצה...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

דבר ראשון יש גם קומפוננט של 4 אינץ'.

מהסרטוט שלך דרך אגב לא הבנתי שום דבר לא הבנתי מה החצים אומרים בכלל תנסה לעשות סרטוט יותר ברור.

דבר שני אם אתה רוצה לדעת את המידות של הרמקולים פשוט מאוד תפתח את אחת הדלתות (רק לשחרר כמה ברגים ואז להפעיל קצת כח) ותמדוד תרמקולים **** תרמקולים = את הרמקולים. המשך ההודעה נמחק ***

פורסם

עזוב אותך מסרטוטים יש לי קוואליר קופה 96

אין אפשרות לשים קומפוננט אפילו 6.5 מבלי לשים פלטת MDF\עץ

כי החורים הם גדולים מדי.

תחתוך שתי פלטות . פלטה לכל צד תגביע אותם לברזל של הדלת אחרי זה תכניס רמקול וסיימת את הסיפור

מה שטוב בקאווליר זה שיש לך הרבה מקום בתוך הדלת ושאפשר להגביע בפנים.

בהצלחה:-D

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

חבר שלי עשה התקנה לקוואליר ונראה לי שמקדימה זה 5X7.

אני יכולה להמליץ לך על קומפוננט טוב של PLANETAUDIO שמגיע בצורה של 5X7 במידה ואתה לא רוצה להיתעסק עם חיתוך הגבהות על מנת לעשות התאמה לרמקולים עגולים.

פורסם

מאז שפירסמתי את ההודעה למדתי המון... קראתי חצי מה FAQ ובחנתי מליון רמקולים שונים...

מה שלא הצלחתי להבין זה איזה רמקולים אני צריך, על פי התגובות אני מבין ש 6.5 יכנס, עם הגבהה מעץ (שאין לי שום בעיה לבנות) אז זה הגודל בשבילי, מצויין.

קראתי קרוב ל - 20 עמודים אחורה, לא מצאתי קומפוננטס פיבוריטים בפורום, מלבד המורל למיניהם שכנראה מספקים תמורה מעולה למחיר והרבה קונים אותם.

הרעיון הוא שאני מרכיב אותם בלי מגבר, אז נראה לי שאני עלול לפספס עם רמקולים חזקים מדי, שה HU לא יצליח להזיז, האם יש קשר? (מלבד מדד הרגישות שבטח צריך להיות מעל 90db)?

חשבתי על 4 אפשרויות, סתם כדי לצמצם, שמות שהכרתי מקודם ונראו לי נחמד:

infinity ref6010cs - קראתי שהטוויטרים מגעילים, מה דעתכם?

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=99&PHPSESSID=1a5c2aa037cd14ae0192daed4bac7410

morel dotech 6 - נראה לי ש 140 rms זה קצת הזוי לרמקול כזה, ואני חושש ש HU לא יספיק:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=91&PHPSESSID=1a5c2aa037cd14ae0192daed4bac7410

kicker k6.2 - כי כבר יש לי קיקר 6X9, וזהו בעצם, אין עליהם התייחסות בשום מקום, וזה נראה לי דגם ישן:

http://www.haifa-radio.co.il/Site/Pages/shop.asp?page=catalog&catID=51&docID=127

infinity kapa 1.7 cs - קראתי דעות טובות, האם ה 600 ש"ח הבדל מה ref באמת ישנו את חיי?

ועוד בלי מגבר?

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=269&PHPSESSID=1a5c2aa037cd14ae0192daed4bac7410

וזהו... אני לא ממש מבין בעסק, רק ממה שקראתי.

אם למישהו יש תובנות, המלצות או הכוונות אני אהיה אסיר תודה לנצח...

תודה על התגובות והידע הרב,

גל

פורסם

שלום לך ,

בתור התחלה -> בהצלחה עם פרוייקט המערכת

בהמשך , קח בחשבון שלא תוכל להרכיב קומפוננטים ללא מגבר (לפחות לפי מה שאני מכיר :???:)

אבל, :idea:

יש רמקולים קואקסיאלים שמגיעים עם יחידת טוויטר נפרדת (בדומה לקומפוננט) ולא מחייבים מגבר כך שתוכל לחבר אותם לHU.

אם טעיתי אני בטוח שאחד מחברי הפורום יתקן אותי למרות שנראה לי שהסברתי את זה נכון .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
שלום לך ,

בתור התחלה -> בהצלחה עם פרוייקט המערכת

בהמשך , קח בחשבון שלא תוכל להרכיב קומפוננטים ללא מגבר (לפחות לפי מה שאני מכיר :???:)

אבל, :idea:

יש רמקולים קואקסיאלים שמגיעים עם יחידת טוויטר נפרדת (בדומה לקומפוננט) ולא מחייבים מגבר כך שתוכל לחבר אותם לHU.

אם טעיתי אני בטוח שאחד מחברי הפורום יתקן אותי למרות שנראה לי שהסברתי את זה נכון .

תומר.

אתה יכול להתקין קוממפנט בלי מגבר חופשי!

*כן , עם מגבר השמעיה תהיה הרבה יותר חדה וחלקה בגבוהות בלי חירחורים

,אבל לגבי לגבי התקנה והאפשרות זה שטיות ....תביא עכשיו קומפננט טוב ועם הזמן תשתדרג במגבר לקומפננט...ולגבי המקום בבגאז , אתה לא רוצה לשים מגבר בגלל המקום?! כי ניתן לשים בעוד מקומות

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אני מציע לך לשקול את הסט קומפוננטים של קיקר בכובד ראש

כי אמנם זאת הסידרה הכי פשוט שלהם.

אבל אחלה איכות בכל קנה מידה. (סידרה ES כמו ה6X9 שלך).

לדעתי המחיר שלהם בארץ הוא באיזור ה600 שקל.

אני שמעתי אותם והם הרשימו אותי לטובה בשביל רמקול של 600 שקל.

ובמה שנשאר אולי תוסיף טיפה ותקח לך מגבר קטן ופשוט שירים את כל העניין

ואם יש לך בעיה להתקין בבגאז (לומרות שזה לא לוקח הרבה מקום)

אז אתה יכול בקלות לשים אותו מתחת לכיסא. (ככה גם יצטרכו לגנוב את כל האוטו לפני שיגנבו אותו )

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

ובקרש לאופניים שאתה מוביל בתא המטען, אתה יכול לקנות מינשא לאופניים עולה בסביבות ה200-250 שקל, תוכל לשים עליו 3 זוגות ואז גם יהיה לך מקום בתא המטען לשים מגבר וגם סאב...

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...