Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות דייהו בתחפושת!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחושב שאיי אלו טכנולוגיות של שברולט הוכנסו בדייהו "שברולט" אופטרה שיידע שהוא טועה!!!

ה"שברולט" אופטרה היא בפירוש דייהו על כל המשתמע מכך!!!!!

מה שעשתה GM זה לקחת יצרן קוראני ליגה ב' ולנסות לבנות אותו באמצעות מוצג חזק.

זה כמו בערך לשים סמל של פולקסווגאן על פיאט.

דייהו לא חולקת טכנולוגיות עם GM ולראיה באופטרה 1.8 נופלת במבחנים אל מול הקורולה 1.6 !

בקיצור מה אני יגיד לכם אנשים תזהרו (חבר שלי שהלך לראות את האוטו בUMI אמר לי שהמוכר אמר לו שהמנוע של GM וזה לא נכון!!!! המנוע הוא של דייהו)

פורסם

בקיצור מה אני יגיד לכם אנשים תזהרו (חבר שלי שהלך לראות את האוטו בUMI אמר לי שהמוכר אמר לו שהמנוע של GM וזה לא נכון!!!! המנוע הוא של דייהו)

ודייהו היא חלק בלתי נפרד מ-GM .... :lol:

וברצינות כמעט כל מנועי דייהו מבוססים על מנועים עתיקים של GM אירופה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה!!!!!!!!!! אתה!!!!!!!!!!!! אומר!!!!!!!!!!!!!

ואני חשבתי שאני קונה שברולט אופטרה 352 SMALL BLOCK, שם לה קרבורטור הולי 700CFM, קמשפטים חמים של אדלברוק, הדרסים של הוקר וצמיגי סליקס של BFG עם פס לבן בצד והולך לקרוע אגמי מלח במרוצי דראג.

איזה חוצפה! הונאה בפרסום! אם לא היו אומרים לי הייתי עוד קונה אותה ולא שם לב שזו משפחתית אסיאתית ממוצעת בלבד.

תחשבו רק על העוגמת נפש של לא לנסוע לתל אביב אף פעם כי אתה בטוח שיש לך אוטו אמריקאי ולא תמצא חניה!

פורסם
מי שחושב שאיי אלו טכנולוגיות של שברולט הוכנסו בדייהו "שברולט" אופטרה שיידע שהוא טועה!!!

ה"שברולט" אופטרה היא בפירוש דייהו על כל המשתמע מכך!!!!!

מה שעשתה GM זה לקחת יצרן קוראני ליגה ב' ולנסות לבנות אותו באמצעות מוצג חזק.

דייהו לא חולקת טכנולוגיות עם GM ולראיה באופטרה 1.8 נופלת במבחנים אל מול הקורולה 1.6 !

המנועים ותיבת ההילוכים נבנים במפעלים של GM .

וכן יש שיתוף של טכנולוגיה , השיתוף התחיל עוד בנובירות .

פורסם

אל דאגה,לשברולט אין טכנולוגיה או בכלל שכל להבין כל תחום שנגמר ב"לוגיה".

אתה אומר את זה כאילו התחפושת לא מדאיגה...

אני חושב שסמל של שברולט על רכב מלחיץ יותר מסמל של דייהו.

רק במדינה הדפוקה הזאת אנשים קונים משפחתיות של שברולט שבארה"ב עולות כמו אופני הרים CANNONDALE.

מהיום שרים בפסח:"דיי,דיי,דייהו..."

פורסם

שמבוססת על שלדה של אופל אסקונה מתחילת שנות ה-80 זה יותר בטוח?

אני לא ממש בטוח.

מי שקונה שברולט בגלל השם, מגיע לו שיקבל דייהו בתחפושת.

פורסם
המנועים ותיבת ההילוכים נבנים במפעלים של GM .

וכן יש שיתוף של טכנולוגיה , השיתוף התחיל עוד בנובירות .

השיתוף התחיל כשדייהו בנו אופל רקורד בקוריאה עוד בסוף שנות השבעים בערך 20 שנה לפני הנובירה.

(לפני כן אגב, דייהו בנו קורטינות ישנות ברשיון של פורד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מי בונה לנו ביתים?! - אסיאטים!

מי עובד בחקלאות?! - אסיאטים!

מי מייצר לנו את כל מכשירי חשמל? - אסיאטים!

אז מה אתם נבהלים? עכשיו הם מייצרים לנו מכוניות!

:lol::lol::lol::lol:

תקנו מכוניות משנות ה-70. אז שברולט היה שברולט ופורד היה פורד ורק סובארו היה סובארו. לא? :roll:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

איך אפשר בכלל להשוות בין קבוצת פיאט (אלפא, לנציה, פרארי, פיאט, מסראטי) לבין דייהו. ובכלל אפשר לחשוב שפולקסווגן זה שיא הפאר וההדר ופיאט סתם קבוצה זולה לא טובה. :mad::mad:

פורסם

איך אפשר בכלל להשוות בין קבוצת פיאט (אלפא, לנציה, פרארי, פיאט, מסראטי) לבין דייהו. ובכלל אפשר לחשוב שפולקסווגן זה שיא הפאר וההדר ופיאט סתם קבוצה זולה לא טובה. :mad::mad:

למה אתה כל כך מתפלא?

פיאט זה פיאט ולא פרארי וחבריה .

ופיאט עצמן לא יותר טובות מדייהו ובעיקר לא בעניין של האמינות .

פורסם

תרשה לי לצחוק :lol::lol::lol:

כשדייהו יתחילו לעשות מכוניות כאלה מוצלחות כמו שפיאט עשו ( פונטו, אונו,פנדה וכ"ו) אז נדבר.

פורסם

כשדייהו יתחילו לעשות מכוניות כאלה מוצלחות כמו שפיאט עשו ( פונטו, אונו,פנדה וכ"ו) אז נדבר.

הבנתי , עכשיו בוא תגיד לי כמה שנים פיאט נמצאת בשוק הרכב וכמה דייהו?

אתה יודע כמה כספים משקיעה ממשלת איטליה כדי שפיאט לא תיסגר? לעומתה דייהו לא מקבלת גרוש .

ומה כל כך מוצלח באונו?

פורסם

אתה יודע כמה כספים משקיעה ממשלת איטליה כדי שפיאט לא תיסגר? לעומתה דייהו לא מקבלת גרוש .

ומה כל כך מוצלח באונו?

פיאט קיימת קצת פחות ממאה שנה אם אני לא טועה.

פיאט מקבלת המון כסף ממשלת איטליה וככה צריך להיות, ואגב יכול להיות שפיאט גם תעבור לשליטת גנרל מוטורס.

כשאמרתי מוצלחות התכוונתי למכוניות שנמכרו בכמויות ואונו היא אחת מהם והיא מאוד מוצלחת.

פורסם

ומה כל כך מוצלח באונו?

פיאט קיימת קצת פחות ממאה שנה אם אני לא טועה.

פיאט מקבלת המון כסף ממשלת איטליה וככה צריך להיות, ואגב יכול להיות שפיאט גם תעבור לשליטת גנרל מוטורס.

כשאמרתי מוצלחות התכוונתי למכוניות שנמכרו בכמויות ואונו היא אחת מהם והיא מאוד מוצלחת.

למה זה צריך להיות כך?

אם כל היצרנים היו כמו פיאט אז כל המדינות היו מתרוששות , זה בהחלט לא צריך להיות כך !

יצרן חייב להיות רווחי .

זה שאונו נמכרה בכמויות לא אומר שהיא מוצלחת . גם הלנטיס נמכרה בכמויות , זה רכב מוצלח ?

• תוכן חדש...