Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה למבינים במיגון רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אזעקה בפולו

עכשיו השאלה שלי היא לגבי הרמת החלונות

הרי ידוע שבפולקסווגן החולונות עולים ע"י פולס ממושך על הסגירה

וחשבתי אולי לשים טיימר (יש לי של 30 שניות) על החוט של הסגירה ובכך לגרום לחלונות לעלות בכל סגירה של האזעקה אוטומטית

האם זה יכול לגרום לבעיות למנועים אול שיש עליהם רגש חום שמנתק את הפלוס ברגע של התחממות?

תודה מראש!

פורסם

נראה לי שבמנגנונים של פולו ברגע שיש עומס על המנוע של ח"ח אז יש ניתוק אוטומטי של פולס +,כך שיכול להיות שלא תיהיה לך שום בעיה לשים טיימר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפשר להתקין את הטיימר רק בפולו משנת ייצור 2000 והלאה, ולפני כן היו חייבים להתקין מרים חלונות כפול (גרמני) בצורה הסטנדרטית.הרבה אזעקות בשוק גם ניתנות לתכנות ואין צורך להוסיף טיימר אלא רק לתכנת אותם להוציא פולס של 25 שניות.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מצד אחד אין רכב עם חלונות חשמל מקוריים שאין לו מערכת הגנה של בי מטאל או לחלופין חיישן צריכת זרם,ומצד שני אין חלונות חשמל בהתקנה מקומית (spal)שאין להם את מנגנון הבי מטאל->אלא אם כן מתקין חשב שהוא חכם ושהוא יודע הכי טוב וביטל את המנגנון במקום לשמן ולגרז את המסילות של החלון.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אזעקה פשוטה (דיי חמודה)

FAI-300 GUARD

של גארד קיו אל

היא עובדת מצויין והבעיה שלי רק המרים חלונות

עדיין לא ענו לי ממש אם 30 שניות זה לא יגרום לנזק

כי האמת שאין לי ממסר אלה אני מתכוון להשתמש ביציאה של האזעקה למרים חלונות חיצוני ולהפוך לה את הפיקוד לפלוס ולחבר לסגירה של הרכב

×
×
  • תוכן חדש...