Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלולים--הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**נערכה הדגשת הפונט לאורך כל ההודעה**

הגיע לידי מידע כי מדינת ישראל, בעלת הקרקע באשדוד, הפסיקה כל התקשרות וכל סוג של תפעול או אישור לתפעול של המתחם באשדוד עליו או בחלקו נמצאים החברים ממסלולים. כל תפעול של המתחם כולל מסלולים חייב לעבור מכרז להפעלת כל מערך המגרשים כולל הדרכות מל"ח דרך רכישת כל הנכסים ותפעולם במקום כמקשה אחת ולא ינתנו אישורים חלקיים ולכן מסלולים נדרשה להפסיק פעילות בשטח. מסלולים קיבלה הודעה מהמדינה על הפסקת פעילות במקום ולבקשתה, בשל התחייבויות ללקוחות קיבלה עוד שבועיים ואז תחדל מהפעלת המקום באשדוד. למסלולים חוזה עם הרבי ממכללת תל אביב בעל זכויות הפעלת המתחם, אבל הוא פשט רגל וכל הציוד וכלי הרכב שלו נתפסו על ידי בעלי חוב כמו בנקים, מע"מ וכו'. לכן החוזה לא תקף והמדינה שהיא בעלת הקרקע דורשת ממסלולים להפסיק פעילות והם כאמור קיבלו ארכה לשבועיים ואז יחדלו מלפעול במקום. מה עושים?

פורסם

מה עושים? עוברים למקום אחר באופן זמני, ומשם מתקדמים למקום חדש. כך לפחות אמר לי ראם סמואל. אני משוכנע שתוך שבוע שבועיים תצא הודעה מסודרת מטעמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש רק בעיה קטנה. אין דבר כזה מקום אחר.....

פיזית אין מקומות קיימים ופנויים לסוג כזה של פעילות ומכאן הדרך למטה קצרה. פשוט לא תהיה פעילות והעסק ירדם , אנשים יפנו לנישות אחרות ועד שימצא מקום אחר- מי יזכור אותם?

פורסם

מסתבר שיש. יש להם כבר מקום זמני חדש שהם מוכנים לעבור אליו תוך מספר שבועות. לאחר מכן הם יתחילו במציאת ותכנון המקום הקבוע. נחכה כולנו ונראה מה יהיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא ברור לי מי זה "שביט1", החבר החדש בפורום, ולמה הוא כל כך דרמטי, אבל דבר אחד ברור מאוד:

אין "סוף" למסלולים! הבעיות שאליהם נקלע מפעיל המתחם באשדוד לא קשורות בנו, ולצערנו הרב מאוד סגרו את כל המתחם ומצאנו את עצמנו בצד הנפגע...

כרגע אנחנו עוברים לפעול במתחם אחר, ונוציא הודעה מסודרת ברגע שהכל ייסגר.

לא רק שאנחנו לא מפסיקים לפעול, אנחנו נותנים "פול גז" וממשיכים להוביל את שינוי תרבות הנהיגה בישראל עם הדרכות ואימונים לחברות וציי הרכב, עם אימוני נהיגת מרוצים בארץ ובחו"ל, עם אימוני הנהיגה המתקדמת הטובים בארץ ועם הארועים המוטוריים, כמו ה-MDC אתמול וכמו תחרות TOP DRIVER שמתחילה בעוד שבועיים, שזיכו אותנו בשם הטוב שיש לנו כחברה המובילה בארץ בתחום הנהיגה המתקדמת!

העתיד לפנינו והוא נראה מצוין!

שיהיה לכולנו בהצלחה!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

גורר היקר. אני לא דרמטי.. אני פשוט מביא לידיעת החברים את שנודע לי רק היום. אל תכנס למגננה כזו כי לא האשמתי את מסלולים בבעיה שנוצרה שם באשדוד. תגובתך מעט היסטרית ונוצר אצלי הרושם שלא כלכך יודעים שם מה עושים.... סיסמאות זה טוב וחשוב אבל לא הרגעת אותי.

פורסם

שביט, אתה קצת מצחיק. לא "נרגעת" ממה שאומר לך נציג רשמי של חברת מסלולים? אתה צריך שראם סמואל בכבודו ובעצמו יכנס ויכתוב שהוא עובר למתחם חדש וש"הכל יהיה בסדר"? אני באמת לא מבין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כן מקס. אותו אחד רק ש שביט 1 לא היה פנוי שם אז זה מה שבחרתי. אני לא מתיימר לפצל את עצמי. בכל אופן בהצלחה איפה שלא תהיה.

פורסם

אולי זו הזדמנות טובה לעבור למשהו שיותר דומה למסלול?

לא בהכרח מסלול ארוך, אבל מסלול :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה ממש לא רק אתה...

הייתי אומר שמגמתי זה בלשון המעטה...

האמת, ההודעות שלו פשוט מרתיחות אותי מזעם, ומשקפת תרבות גועלית ורעה שיש ללא מעט אנשים בחברה הישראלית: קנאה.

לפני מספר שבועות, הייתי ביום מיונים למדריכי נהיגה במסלולים. התרשמתי מאוד ממקצועיות המבחן התיאורתי והרמה הגבוהה של תהליך התחקור והמבחן ובכלל של כל אותו היום.

קיבלתי תשובה חיובית, אך מסיביות של חוסר זמן כתוצאה מקבלה ללימודים אקדמיים - וויתרתי.

אני חייב לומר שלאחר שראיתי את הרצינות והמקצועיות של הצוות, פשוט מרתיח אותי שאנשים מקנאים ומנסים להכפיש חברה שנמצאת בתהליכי גדילה ענקיים ומבורכים!

אני מקווה שימצא פתרון מהיר למצב.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני הייתי זה שהעלה את העניין בפעם הראשונה ועדיין לא בכיוון של שמחה לאיד , נהפוך הוא , שמעתי על זה כשבוע לפני ה-MDC והחשש היה שלמרות ההשקעה והציפיות שהיו פה לאנשים בפורום , אלו שמשתתפים בארוע , הכל ירד לטימיון .

לשמחתי הארוע התקיים וזה כבר טוב , בנוסף טוב לדעת שיש כבר תוכנית מגירה .

גילוי נאות - "אלטרנתיבי" שהינם מתחרים ישירים למעשה של "מסלולים" הינם הספונסרים שלנו בראלי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...