Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלולים--הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אני ממש לא מתכוון לאלטרנתיבי כמי שמפיצים את הידיעה, ולכן הסרתי את השורה הבעייתית בהודעה הקודמת.

אבל משהו פה לא מסתדר. קשה לראות מאיזה מניע אדם פרטי כזה או אחר יפיץ את ההודעה הנ"ל, בשני פורומים שונים, בשמות שונים. קל הרבה יותר לקבל את זה שיש פה מישהו שעושה זאת ממניעים כלשהם ובמטרה לפגוע בשמו של "מסלולים". הגיוני גם לחשוד שמדובר במתחרה כלשהו, ולאו-דווקא אלטרנתיבי..

מצטער אם זה הרושם שנוצר מדבריי.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
קשה לראות מאיזה מניע אדם פרטי כזה או אחר יפיץ את ההודעה הנ"ל, בשני פורומים שונים, בשמות שונים.
כן מקס. אותו אחד רק ש שביט 1 לא היה פנוי שם אז זה מה שבחרתי. אני לא מתיימר לפצל את עצמי.
_____

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום לכולם,אני קורא את מה שהאנשים הטובים שפה כותבים,ואני מתחיל להתבלבל, לא יודע מי זה מי ומי זה מה?? נראה לי שכולם פה עוסקים בספקולציות??? לדעתי צודק זה שכתב שאולי מר ראם סמואל יכניס לפה כתבה ושיסביר לכולנו מה התוכניות שלהם לעתיד,אני מאמין שהוא רואה את כל מה שאנו כותבים פה, וזה ממש לא מכובד לתת לאיש שעובד אצלו לתת הסברים שלא נראים ממש מספקים,וזו גם הסיבה שישנה פה החלפת נחושים.אתם יודעים מה שאומרים כשיש עשן יש גם אש. אני מקווה מאוד בשבילם,ובשביל כולם שהם כן ימצאו תחליף,ושיהיה המשך פעילות בנושא.

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

מה כל כך קשה להבנה ומה אתה רוצה מראם סמואל :?:

כבר חודשים רבים שגור מופיע באתר כנציג של מסלולים. הוא מפרסם ארועים, קורסים ופרטים שונים על מסלולים.

אני חושב שנתנו לך הסבר מספר ביותר: מסלולים לא נסגרים, הם מעבירים את הפעילות לאתר אחר וברגע שהכל יהיה סגור הרמטית הם יפרסמו בדיוק את הפרטים. העשן והאש ידועים וגם עליהם גור סיפר בהודעה שלו בשירשור.

קח את הזמן ואני בטוח שכאשר הכל יסודר הם לא יפעלו בסתר אלא יבואו להודיע לכולנו ולך אישית ...

פורסם

SENDA תודה לך בשביל ההסבר, ולא לא נראה לי שהכל מובן פה,אחרת לא היו כלכך הרבה תגובות שונות אתה לא חושב????????? מה שלך נראה כלכך שפוט לאחרים לא.

ודרך אגב היה נחמד אם היית רושם את שימך בסיום התגובות שלך כל טוב לך זלמן

פורסם

השם שלי ידוע לרוב האנשים פה ורשום בכרטיס האישי שלי. ניב סדובסקי אם זה מעניין אותך.

אני משתתף קבוע בגימקנות במסלולים מצד אחד ומארגן קורסי דריפטים וארועי דריפטים באלטרנטיבי, מה שאומר שאני גם מתחרה של מסלולים.

בלי עין הרע אני יכול להראות לך שירשורים שבהם למרות שניתן הסבר מלא אנשים שאלו שוב את אותן השאלות.

בינתיים חלק מהתשובות ברורות לכולם:

1. אכן המסלול באשדוד יפסיק לעבוד.

2. החברה תפתח מקום אחר באופן זמני

3. הם ימצאו מקום קבוע.

די ברור שכל עוד לא סגור הכל באופן סופי הם יעדיפו שלא לכתוב ולפרט את מעשיהם. אז שאר התשובות כמו איפה בדיוק יהיה המקום החדש אינו מפורסם.

אני בטוח שיהיו הבהרות לכשיהיו

ניב

פורסם

אולי הגיע הזמן שיקום איזה גוף שאינו קשור לחברה מסחרית כזו או אחרת, יבנה מקום שיתאים למגוון שימושים כמו לימוד נהיגה, נהיגה תחרותית, אירועים וכיו"ב וישכיר את המקום לגופים השונים שמעוניינים בכך.

לחברה קטנה יהיה קשה להקים מסלול או משהו שהוא הרבה יותר גדול ממקום האימונים במסלולים, אבל אולי ליזמים שונים זה יהיה קל.

פורסם
אולי הגיע הזמן שיקום איזה גוף שאינו קשור לחברה מסחרית כזו או אחרת, יבנה מקום שיתאים למגוון שימושים כמו לימוד נהיגה, נהיגה תחרותית, אירועים וכיו"ב וישכיר את המקום לגופים השונים שמעוניינים בכך.

לחברה קטנה יהיה קשה להקים מסלול או משהו שהוא הרבה יותר גדול ממקום האימונים במסלולים, אבל אולי ליזמים שונים זה יהיה קל.

משהו אמר פארק חצרים???

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מכל השרשור הזה ניתן להבין דבר אחד בלבד :

מסלולים סיימה את עבודתה ואשדוד ועוברת זמנית למיקום אחר עד אשר היא תמצא את הבית הקבוע שלה.

עצה קטנה לחברה ממסלולים

מכיוון שכולם כבר מכירים אתכם אז כדאי שתשקיעו במקום שיהיו בו הרבה יותר אופציות לנהיגה ,ובהצלחה בהמשך .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...