Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC6-איך נפלו גיבורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהעיניים נעצמות לי, שאני לא אשכח לפרגן בפורום הזה:

ברכות לכל הזוכים והמשתתפים - כולכם א ל ו פ י ם ! ! ! שיחקתם אותה בענק ונהנינו מאוד לראות אתכם בפעולה!

ברכות חמות לאלוף ליגת סיאט MDC לעונת 2006 - ג'רמי קרונין!

ברכות לאלופי הקטגוריות רוני שטרן וערן גומר!

תודה למועדונים סקאלה, רודסטרים ו-FUEL SLUT שתרמו לחגיגה והציגו את הרכבים המושקעים שלהם בתחרות המכונית הנחשקת!

תודה למועדון FUEL SLUT על תצוגות הנהיגה!

תודה לכל הספונסרים - סיאט, הילוך שישי, EXCELLNET, GOODYEAR, PitStop, ספויילד, רדיו מילאנו, אירוקה, BOSCH, כללית סמייל, יורוספורט ו-RedBull שאיפשרו את החגיגה הגדולה!!

תודה רבה וענקית לאלפי הצופים שמילאו את המסלול! התמיכה והעידוד שלכם נותנים תנופה לכל ענף הספורט המוטורי בארץ.

כל התוצאות והסיפורים מחגיגות האליפות שהיו היום מופיעות באתר מסלולים: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=486

(התמונות שצילמנו יועלו לאתר במהלך הימים הקרובים. מבטיח לעדכן בפורום.)

:grin: איזה כיף היה!!!!!!! :grin:

תודה רבה לכולכם על התגובות. הצבתם לנו רף גבוה מאוד של ציפיות וסטנדרטים ואני שמח שעמדנו בהן!

באמת נהניתי היום לראות את כולכם, עם כל החברות והרוח הספורטיבית שאתם מביאים! תענוג של ממש!

אני לא רוצה להתחיל עכשיו עם הברכות והתודות האישיות, כי אני בטח אשכח מישהו... אבל רק בשביל להתחיל - תודה לa.c התותח שבזכותו תיקנתי בזמן את הטעות שהיתה באתר מסלולים

;)...

לילה טוב לכולם

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב. אני שמח שהצלחתי לשנות את התמונה השגרתית והמשעממת לראות על הפודיום 3 פיג'ו 106 ראלי.

כמו שאלון a.c. כתב- יש טעות בטבלת תוצאות היום ובסוג הרכב עליו התחרתי (AX)

מישל

פורסם

דרך אגב דן, לפי מה שאני רואה גם הפסילה שלך לא ממש היתה משנה את התוצאה. היית נשאר עם שני נקודות ומיקום זהה. מה שכן, אם הייתי בולם מוקדם יותר וחוסך איזו עשירית שניה כבר היית מקבל את מקומך על הפודיום.

ברכות לגל כמובן שהוכיח שגם את בכוח של הקליאויים ניתן לנצח.

ניתן לשם לב שבמסלול הספציפי הזה ה 106 היו מהירים יותר מכל הרכבים בקטגוריה שלנו (חוץ מה S2000).

פורסם

כל הכבוד "למסלולים" ולצוות הנפלא על עונה מדהימה תמשיכו כך :mm_yeah:

ברכות חמות למנצחים ולמפתעים של התחרות האחרונה מישל,גל,עומר..ועוד

ברכה מיוחדת לג'רמי קורנין "אלוף האלופים" ששחק אותה כל העונה :beerchug:

תודה לחברת ספוילד סיאט וPIT-STOP על התמיכה האישית בי

האיביזה פשוט מדהימה בקטגוריה הנכונה הכול היה נראה אחרת :wink:

וכמובן תודה לספוסרים שהתחילו לתמוך בענף

:wave2:

קובי כהן

פורסם

אכן האיביזה עבדה יפה .

ניתן לראות איך היא ניצחה בקלות ובהפרש את כל הקטגוריה השניה (חוץ מה S כמובן...).

מעבר לזה, היא השיגה את רוב הקטגוריה השלישית - מקום שמיני עם 15 מתחרים שנשארו מאחור . אם מכניסים למשוואה את העובדה שרוב האנשים שעקפו אותה היו רכבים שמצויידית\ם בצמיגי סמי סליקס ... זה מראה כמה שהרכב יכול להתמודד .

;-)

פורסם

היה ממש כיף!!

אחלה מסלול, למרות שהוא לא קל כמו שהוא נראה...

שמחתי לראות כל כך הרבה מיאטות בקטגוריה. 6 מיאטות שמתוכם 2 בגמר. (אני ודן)

גל, ממש הרשמת אותי שירדת מה 55 עם העגלה הצרפתייה שלך.

כבוד גם לזוכים בקטגוריה הנמוכה, שהוכיחו שכח זה לא הכל.

רוני, ניר, ודן, הצגתם נהיגה מרשימה ביותר.

אמיר, שיחקת אותה. רואים שאתה כבר שולט באוטו ברמה גבוהה.

שי, לא נורא עונה הבאה תיתן בראש. (בקטגוריה של הטורבו...:twisted: )

ניב וכל השאר, תודה על העידוד!

ולכל צוות מסלולים, תודה על עונה מדהימה.:-D

nissan silvia s14

פורסם

היתה עונה מדהימה שהשתפרה בכל אירוע

כמו המשתתפים שהפגינו יכולת נהיגה ברמה גבוה יותר מאירוע לאירוע.

תודה למפרגנים אמיר S2000

פורסם

ניתן לשם לב שבמסלול הספציפי הזה ה 106 היו מהירים יותר מכל הרכבים בקטגוריה שלנו (חוץ מה S2000).

מה אתה מנסה להגיד בזה?

הסיבה שהפעם ה106ים "כבשו" את ה2000 סמ"ק (בקשי מצטערים ,אתה לא נחשב :-) ) ביחס לפעמים קודמות שאגב היו תוצאות מאוד מאוד צמודות! היא שלכל ה4 בגמר (106ים) יש צמיגים חדשים (חוץ ממישל שהיה עם סליקס מלא) שהחליפו את השחוקים שהיו! (שים לב בתמונה)

הסיבה השניה היא...

77.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

רק עכשיו מתאפשר לי לקרוא ולהגיב על אתמול ואחרי כולם אני אשתדל לקצר (לא משהו שאני טוב בו אז אל תצפו להודעה קצרה).

קודם כל לגבי הפרגון בקטגוריה שלנו, אני שמח מהדרך שבה הדברים נעשו, כמובן שקצת פחות מהתוצאה הסופית אבל אלה החיים :sad:.

קשה לי להגיד שלא הייתי שמח לזכות באליפות גם במצב בו רוני לא מגיע לאירוע אבל זה בהחלט היה יושב ככוכבית מעצבנת ליד ההישג ולכן אני את הנצחונות (או ההפסדים) רוצה לעשות על המסלול עם כל היריבים החזקים שלי. זאת המשמעות של ספורטיביות.

שמחתי לראות שזאת גם הגישה אצל שאר המשתתפים בקטגוריה שלנו ובכלל בליגה הזאת :mm_yeah:.

וזה בתכל'ס החלק הכי חשוב פה. הרבה מההנאה פה היא מהפרגון והחבר'ה שאיתם מתחרים.

לרוני, שלא הפסיק להתנצל אח"כ ולהגיד שלא נעים לו שהוא דחק את דן ו-"גנב" לי את התואר: אין לך מה. היחיד שאני מתבאס/כועס עליו זה אני והפשלה שלי. היא ורק היא מנעה ממני את התואר. מה לעשות, בשביל התואר צריך לעבוד לאורך כל הדרך עד ממש לרגע האחרון. למעשה, יש כל-כך הרבה "פשלות" לאורך העונה שכל אחת מהן יכלה לסדר אותי אבל זה הספורט ומן הסתם לכל אחד היו כאלה.

רוני, ברכות וכל הכבוד על הזכיה, היא הגיעה בצדק. כמה אירועים יכולתי למשוך בלהיות כמה מאיות לפנייך ? :wink: זה היה צפוי להגמר מתישהו.

לדן, וואלה, כואב לי עלייך, במיוחד לאור הספורטיביות שהראת (גם לגבי רוני אבל גם לגביי אישית בעליה לגמר). רק עכשיו קלטתי כמה צמוד זה היה על המקום בפודיום, אפילו לא הפסדת בנקודות אלא בדירוג פנימי :sad:.

אנחנו נחזור לנקום בעונה הבאה, אה ? 8-).

לכל שאר המתחרים שלי, אמיר שהשתכלל לאורך העונה (נהג ורכב) ובאירוע האחרון כבר השאיר את כולנו מאחור (מזל שהליגה נגמרה...), גל שבאמת מציג נהיגה מדהימה ופעם אחר פעם נלחם בכולנו בלי רגשי נחיתות (או שבעצם עם ? :lol:) יוני שהפך להיות כח מאוד משמעותי ומסוכן (ושוב מזל שהליגה נגמרה) וכמובן לאחים סדובסקי שפינו לנו קצת מקום במאבק על הגמר.

לכולם, היה כיף להתחרות בכם/אתכם ואני כבר מחכה להזדמנות הבאה שלי מולכם :grin:.

עומר, סוף כל סוף לקחת מקום ראשון ואין ספק שמגיע לך, אבל יותר חשוב מזה, סוף כל סוף נתת לי בראש :loco: (גם בלי הפסילה שלי לקחת אותי בעשירית שניה).

איזה יופי שיש חלוקה לקטגוריות :wink:.

אני עדיין עם הרגשה אישית קצת חמוצה מהתוצאה הסופית (לא נורא, עד העונה הבאה זה יעבור) אבל חשוב לציין שמאוד נהניתי לאורך כל העונה מהליגה הזאת בארגון המעולה של מסלולים. כל הכבוד על הרמת הליגה ובכלל אירועים מוטוריים.

אני שמח לראות שאתם דואגים לשמור על רצף למרות הקשיים.

מצפה לראות את כולם שוב ב-Top Driver.

ניר

פורסם

אני אישית לא חושב שאשתתף בטופ דרייבר. הרעיון נחמד אבל היישום קצת לא לטעמי.

מה שכן אני ממתין בקוצר רוח לליגה הבאה ...

פורסם

טוב, זה סתם בגלל שאתה מפחד להעמיד את יכולות הנהיגה שלך במבחן על רכב אחיד :lol:

סתם, סתם, האמת שאני גם פחות נרגש מהתחרות הזאת לעומת עוד עונה של MDC.

לא ברור לי למה, אני דווקא מאוד אוהב את הרעיון של רכב אחיד ומבחן לנהג.

אהבתי כשעשו את זה כתוספת על ג'ימקאנות רגילות (כמו שהיה ב-mdc השלישי אם אני לא טועה (לא הייתי) ובאירוע של קובי באלטרנתיבי (C4 VTS) ובזה של CF במסלולים (C2 VTR) ושל psi).

גם מיישבים ויכוחים של השפעת הרכב וגם הזדמנות נחמדה לעשות את אותו מסלול על רכב אחר משלך (ורכבים שפונים בדיוק אלינו).

זה נראה דומה מאוד לרעיון של תחרות הקארטינג שהייתה לא מזמן.

נראה איזה רכב ייבחר, זה חלק מאוד חשוב.

כאן בניגוד לקארטינג, תמיד יהיו אנשים שזאת הפעם הראשונה שלהם על הרכב הזה ולמרות האפשרות לעשות עוד נסיונות זה לא ישתווה לאנשים שלהם יש את הרכב הזה בבית וכבר עברו איתו אימונים ותחרויות ג'ימקאנה (כן, אני יודע, הרכב עדיין לא נבחר בכלל אבל זה מן הסתם יהיה המצב).

לא פשוט בכלל להשתחל לכמות מצומצמת של נהגים עם תוצאות טובות על מסלול ג'ימקאנה קצר (לא שונה בהרבה מקארטינג). אני מקווה שהוא יהיה מספיק טכני ומעניין (שגם יהיה שווה לעשות אותו כמה פעמים).

בכל מקרה, אני מבטיח לתת לעסק הזדמנות.

ניר

פורסם

אני ממש לא מפחד לבחון את היכולות שלי על רכב זהה, הבעיה שלי היא אחרת:

לפי דברי ראם המסלול ישאר במשך חודשיים, כל נהג ישלם 120 ש"ח לשתי הקפות (בפעם הראשונה יהיה לו גם סיבוב הכרות), ויוכל לחזור על כך כמה פעמים שהוא רוצה.

אני חושב שזה קצת מוריד מהערך של הנהיגה שמתקיים ב MDC שבו אתה עולה שלוש פעמים ולפי זה נקבעת התוצאה. הרי ברור שחלק מהאנשים יגשו מספר רב של פעמים למסלול בשביל לשפר את הזמןו ולנצח.

אני תחרותי אבל אני לא רואה טעם לגשת לתחרות כזאת מספר פעמים בשביל השיפור. אם אנסה, זה יהיה מתוך עניין כאשר אני יודע שסיכויי הניצחון של מישהו שעולה רק פעם אחת נמוכים מאוד...

פורסם

יש באמת קצת "טעם נפגם" בזה שלמי שיש יותר כסף יהיה יותר סיכוי (ברור שגם הנהג חשוב, אבל מתוך קבוצה שקולה יחסית, יש פה יתרון למי שיש תקציב יותר גדול לניסיונות נוספים).

היה אולי יותר "ספורטיבי" להגביל את מספר הניסיונות למספר חד ספרתי (עדיין אפשר לשפר, אבל לא בלי סוף).

ניר

פורסם

לפני שהנושא נחטף סופית לטובת Top Driver, אני רוצה להודות לכולם על עונה מרתקת ובמיוחד תודה לכל המתחרים שהראו, כמעט ללא יוצא מן הכלל, שיפור מדהים לכל אורך העונה. באתי לראשונה ל-MDC2 ובלי יותר מידי אימונים הוצאתי מקום ראשון. ב-MDC3 היה כבר קצת יותר קשה (קובי נתן לי בראש ורוני נשף בצווארי) ומשם והלאה זה היה מלחמה על כל נקודה. תודה למסלולים על היוזמה והארגון - אני מסכים עם הכותבים בפורום שיש מה לשפר ולתקן לעונות הבאות אבל אני חייב להוריד את הכובע על הביצוע והדחף שהביא את הניסיון הזה לכדי הצלחה של ממש. יישר כח!

כמו שכתבתי מקודם, תשואות לכולם (ונציין באופן אישי לניר, רוני, אמיר, ניב, תום, אסף וגל), אבל יש גם מישהו ששוה לטעמי ציון מיוחד - יוני פנרי. עם מיאטה דור ראשון ישנה ועם הרבה כשרון (ומעט בולמים) הוציא יוני תוצאות מדהימות לטעמי כשהוא עוקף בדרך נהגים יותר מנוסים עם הרבה יותר כ"ס (ולרוב גם עם פחות ק"ג). יוני, טפל באוטו, תתאמן עוד קצת ואני מראש פורש מהעונה הבאה...

ברכות לכולם.

פורסם

אני מסכים אתכם למרות שמן הסתם התשובה תהיה שתמיד לכסף יש יתרון. כמו שזה היה גם ב-MDC ובדיוק כמו בתחרות קארטינג שהייתה לא מזמן וכל אחד יכל להגיע ולהתאמן על המסלול כמה שהוא רק רוצה וגם לבצע כמה נסיונות בשביל לעלות (למרות שזה דווקא היה מוגבל, לכל מסלול היה רק אירוע אחד של מדידת זמנים אם אני זוכר נכון).

בנוסף, זה חלק מהעניין של מסלולים או כל גוף אחר שיארגן כזה דבר, הכסף שיגיע מאנשים שבאים להתאמן.

ניר

• תוכן חדש...