Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות ניקויי התזת חול לחלקים במנוע ע"מ לנקותם מצבע ישן ושמנים, עכשיו השאלה שלי היא

איך המכשיר הזה עובד ?בעזרת לחץ אויר? צריך קומפרסור? המכשיר גדול או קטן ונייד? ניתן לקנותו לשימוש בייתי? ניתן לשכור אותו לכמה שעות/ימים ע"מ לבצע את העבודה באופן עצמאי לבד בבית?

אני רוצה לבצע את הניקויי לבד בבית אפשרי? מה התנאים שצריכים שיהיו בעבודה עם מכשיר כזה?המכשיר

יקר? המכשיר מסובך להפעלה ודורש איזה הסמכה ?

אודה לכל הסבר לגביי המכשיר ואופן העבודה בו ,ואם יש למישהו מכשיר כזה להשאלה לכמה ימים אני מאוד

אשמח

תודה מראש והמשך יום טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני דוד מרחובות שקניתי ממך את הבלנו 96.

אתה מוזמן לבוא אלי ולקבל בהשאלה חינם מכשיר לניקוי חול לכמה ימים.

המכשיר אינו מסובך להפעלה ואינו דורש איזה הסמכה . יש צורך בקומפרסור בעל נפח של 150 ליטר

מינימום,שמייצר לחץ של 8 באר וזאת לעבודות קטנות, יש לך ?. אם אתה לא גר בבית פרטי,תהיה לך בעיה עם השכנים. ועדיף לך למסור את העבודה יש מספיק מקומות באיזור ת"א.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אוקיי הבנתי,תודה רבה לך דוד אבל אין לי קומפרסור ובקשר לשכנים אני לא מודאג

אגב מה שלום הבלאנו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שם לב !

לגבי נקוי חול ,אסור להתיז חול על שמנים דלקים (ישנה סכנת התלקחות, הניקוי מייצר ניצוצות) וכל חומר שהוא בצורת נוזל או משחה רק על גבי מוצקים ,הסרת צבע,מתן חיספוס למשטחים חלקים , בדים

הבנתי שאתה רוצה לנקות את סעפת היניקה שלך ,הכנס אותה לאמבט מסיר שומנים וצבע, באחד מבתי המלאכה שמשפצים ראשים, תקבל תוצאה טובה יותר

יגאל

• תוכן חדש...