Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רדיו דיסק לרכב של אשתי, כזה שאפשר יהיה לחבר לו את האייפוד.

מחיפוש בפורום גיליתי שמדובר בהשקעה רצינית, ואני מחפש משהו פשוט (מתוך ידיעה שהאיכות תהיה פחות טובה). אני מקווה שאני לא פוגע באנשים המקצועיים כאן...

בכל אופן, באינטרנט מצאתי רק כאלה עם חיבור של USB, ואני חושב לחבר את האייפוד באמצעות יציאת האוזניות שלו (אפשרי, לא?). האם יש משהו כמו שאני מחפש, או שעוד לא יצרו אותו?

ועוד שאלה, כאשר מציינים שיש חיבור לAUX, זה אומר שאני אוכל לחבר את האייפוד אליו, אבל בצם החיבור יהיה דרך כבל אחר, ולא ישירות לפאנל של הרדיו (כלומר האם הכבל מחובר לחלק האחורי של הרדיו ונמשך לדשבורד, ששם הוא יתחבר לאייפוד?)

תודה מראש, עודד

פורסם

יש הרבה רדיו דיסקים שיודעים להפעיל אינטגרציה בינם לאיפוד כולל שליטה מלאה שלו

תן תקציב על כמה אתה מוכן להשקיע ברדיו דיסק

פורסם

טוב בתור אחד שיש לו אי פוד הנה הפתרונות...

הפתרון הכי זול והכי פשוט(והכי פחות איכותי) הוא לקחת קלטת(במידה ויש לך רדיו טייפ) מיוחדת עם חוט שמתחבר כמו אוזניות לאי פוד ודרכו אפשר לשמוע(כאילו קלטת) זה עובד גם לאמ פי רגילים..

אפשרות 2 הוא כבל מיוחד שמתחבר למצת של הרכב ובצד השני מתחבר לאי פוד מלמטה עכשיו מה שהכבל הזה עושה הוא שולח תדרי אפ אמ לרדיו שלך שבעצם אתה יכול לקבוע תחנה נגיד 88.5 שהיא תשדר את מה שאי פוד שלה משמיע כבל כזה עולה 60-80 דולר תלוי בחברה ובאיכות (אפל לא מייצרים את זה)

והכי טוב והכי יקר הוא(רק אם יש לך כניסת אוקס) הוא מתאם(לכל חברה יש משלה) שמתחבר לאי פוד כמובן שזאת הדרך שהשמיעה תהיה הכי איכותית אבל זה די יקר רק המתאם עולה בסביבות המאה דולר...

מקווה שעזרתי...

פורסם

ככה, אם יש לרגב כניסת AUX אז אין בעיה לחבר בעזרת כבל pl to rca .

הבעיה בדבר היא שהשליטה היא מהאייפוד עצמו , מה שלא בריא ככ בזמן נהיגה.

מה שכן לקלריון ולאלפיין יש היום ברוב המכשירים שלהם כניסות מיוחדות ל IPOD ובנוסף אתה קונה עם זה כבל מתאם לחיבור מיוחד שלהן והשליטה על האייפוד עוברת ל CD .

אם זה רדיו דיסק מקורי וזה רכב חדיש(2005-2006) היום יש אפשרויות לחבר איי פוד ישיר.

צריך להכנס לאתר היצרן ולחפש טוב טוב ולרוב יש הדרכה איך לחבר את זה.

בברכה,

קורווין.

פורסם

הרעיון הוא לקנות מכשיר חדש, עם דיסק, ולכן אופצית הקלטת נפלה. לגבי משדרי הFM השונים, היה לי אחד כזה - השידור שלהם ממש לא איכותי.

השאלה היא האם יש רדיו דיסק עם כניסה, בפאנל, לPL שיצא מהאייפוד. אם אין, האם ניתן למתוח כבל מכניסת הAUX בגב הרדיו לתא הנוסעים, ובאמצעותה לחבר את האייפוד.

שוב, תודה, עודד

פורסם
הרעיון הוא לקנות מכשיר חדש, עם דיסק, ולכן אופצית הקלטת נפלה. לגבי משדרי הFM השונים, היה לי אחד כזה - השידור שלהם ממש לא איכותי.

השאלה היא האם יש רדיו דיסק עם כניסה, בפאנל, לPL שיצא מהאייפוד. אם אין, האם ניתן למתוח כבל מכניסת הAUX בגב הרדיו לתא הנוסעים, ובאמצעותה לחבר את האייפוד.

שוב, תודה, עודד

לפימה שהבנתי אז צריך מתאם בישקר בין האוקס לאי פוד שעולה לפ מה שהבנתי מאה דולר בערך אולי יש מתאם שיתחבר לפי אל(אוזניות) מהאוקס ואז זה יהיה יותר זול בכל מקרה לי יש א המכשיר הזה

http://www.monstercable.com/MP3/productPageMP3.asp?pin=2084&LastPage=Monster%20iPod%20-%20For%20the%20Road

ודווקא הוא משמיע די איכותי יחסית לרדיו כאילו השידור חלק וחזק

פורסם

לכל מכשיר של פיוניר או קנווד ששולט צ'נגר

ניתן לחבר מתאם AUX דרך החיבור האחורי של המכשיר

מתאם כזה עולה סביב ה150 ש"ח,אבל כמו שנאמר קודם השליטה היא מהאיפוד.

אבל שומעים מצויין.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש פתרון הרבה יותר זול וקל.

אני משתמש בו.

החסרון היחידי שאי אפשר בשימוש בפתרון זה לשלוט על האיי פוד דרך המכשיר.

אתה רוכש פיוניר 6850- בו יש כניסה 2.5 מ"מ על בתחתית הפאנל.

רוכש כבל שמצדו האחד פין 2.5 מ"מ ובצדו השני פין 3.5 מ"מ (סטריאו!!! חשוב מאוד - שני פסים על כל פין). סביר להניח שלא תמצא כבל כזה ותצטרך לעשות קומבינה מ-2 כבלים שונים.

מדליק AUX 2 במכשיר, מחבר את הכבל שלך למפאנל ולאיי פוד, עובר למצב AUX 2, והרי לך - הכל עובד.

בכל אופן זה פשוט קל ונוח, ואתה לא צריך להסתבך עם מליון משדרי אף אם וכל מיני דרכים של בני דודים.

בהצלחה, ובברכה, שי

עריכה: מה שכן, בנוסף, המכשיר עצמו ה-6850, מכשיר טוב מאוד, ובגדול די מומלץ בטווח המכירים שלו - תבצע חיפוש, ככה שאין פה ממש קאץ' מעבר לעובדה שאין שליטה מהאיי פוד.

פורסם

מצטרף לשאלה בעצמי רק שאצלי יש בעיה מעט שונה ואשמח אם תוכלו לייעץ לי פתרון כלשהו

אז ככה לי כבר קיים האד יוניט של jvc כאמור אין לו AUX האם קיים פתרון לא יקר מידי לחבר את האייפוד נאנו שלי למערכת ובכלל לא אכפת לי לא לשלוט באייפוד דרך הרדיו דיסק כל מה שאני רוצה זה ההגברה של הרדיו דיסק והרמקולים את השליטה אני אוהב יותר של האייפוד.

הבנתי שיש את הפתרון הפשוט של המתאם fm , אבל מכל התגובות שאני שמעתי אומרים שהאיכות נאבדת לגמריי ויש הפרעות כמו בשידורי רדיו רגילים ולפעמים כשעוברים ליד אנטנות אז זה גם מפריע וכו'. ולכן האם אתם מכירים פתרון אחר מבלי לשנות רדיו דיסק??

תודה ושבת שלום

פורסם

sound boy,

אם ה - HU מסוגל לשלוט על צנג'ר, בחלק מהמקרים אפשר להפוך את כניסת הצנג'ר לכניסת AUX IN בעזרת מתאם. אם אין אפשרות כזאת וגם אין למכשיר כניסת AUX IN אז הפתרון שנשאר הוא משדר ה - FM עם כל החסרונות שלו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...