Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהילת דלק - ניתן להתלונן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב בדיקת מעבדה, גם אם ימצאו שהוא מהול לי זה לא יעזור, עדיין אין לי קבלות משם ככה שבכל מקרה לא יהיו לי הוכחות שתדלקתי שם!

בשביל זה אני אאסוף קבלות שאם כבר יהיה נזק אז לפחות יהיה את מי להאשים ועם הוכחות!

דיי עצוב שיש אנשים תמימים שרכבם נדפק בגלל דברים כאלה, אני מאמין שזה דרך קבע שהדלק שם מהול, מזמן גם העלנו את הנושא עם חבר אבל איכשהו לא ייחסנו משמעות, אך פעם אחרונה נסענו ביחד תדלקנו פה ואז תדלקנו מחוץ לאריאל ושנינו הרגשנו בשוני!

אין מה לעשות, אני אנסה למצוא לאן לפנות אבל בוא נאמר שלמי זה יעזור?

יצרפו אותה לרשימה של התחנות המוהלות? יסגרו אותה? אף מקרה זה לא פתרון מהותי כי זאת התחנה היחידה בסביבה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דבר אחד אני לא מבין, עזוב תביעות, עזוב נזק עתידי, עזוב את כל זה.

אתה מודע לזה שמשהו לא בסדר ואתה עדיין ממשיך לתדלק שם?

מי שלא בסדר זה לא בעל התחנה, זה אתה.

הוא דופק אותך ואתה חוזר לתדלק בתחנה שלו?!

לפעמים אני ממש לא מבין אנשים :roll: .

המיכל ברכב שלך מספיק לכמה מאות ק"מ, תכנן את התידלוקים שלך כך שלא תאלץ להכנס לתחנה המדוברת.

שרשור ישן שלי בנושא מהילת דלק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כן ברק הוא מתןכנן להמון ק''מ אבל שוב, כמה כבר אפשר לתדלק? אם אני רוצה לתדלק רק 60? או אם חס וחלילה יש לי רק 60?

וכל פעם אני אסע לפ''ת לתדלק? זה כבר מוריד לי כ 40-50 ש''ח מהדלק (מאריאל לפ''ת וחזרה), אם זה יעשה תוך כדי אז אי אפשר לדעת מתי זה יהיה, לפעמים אני נוסע כל יום לשם ולפעמים אני לא נמצא שם חודש עם הרכב, זה משתנה!

אני לא אחד שיש לו סדר יום ממש מתוכנן, אין לי יום יום עבודה שאני כבר יודע מתי אני אסע איך ולאן, אצלי הכל בקטע הזה ספונטני.

אפילו שאני אתדלק 200 ש''ח ואני נשאר באריאל, שלב כלשהו זה נגמר ולקראת הסוף אני אסע במיוחד בשביל זה לפ''ת ואז חזרה?

זה קצת הזוי...

מה גם שיש פה ושם נסיעה קצרה, נסיעות קצרות מצטברות ובשביל 5 דק' נסיעה אני לא אסע לפני זה עד פ''ת לתדלק.

אם היו פה תחנות דלק באזור היה טוב אבל אין, לפחות אני לא מכיר, ופ''ת זה באמת רחוק מדי ומוגזם, חצי שעה נסיעה רק בשביל לתדלק?

מנסה לתדלק פה כמה שפחות תאמין לי... ואם אני נוסע לאנשהו אז אני נכנס, מתדלק קצת ואז מתדלק שוב במקום נורמלי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תשמע עמית, אני ממש לא מבין את הקטע שלך.

הצלחתי לעבור את כל המדבר באוסטרליה מבלי להתקע בלי דלק אפילו פעם אחת (לפעמים נוסעים כמה ימים מבלי לראות אדם או ישוב כלשהו), אז אתה עושה סיפור מאריאל? ראבק, קצת פרופורציות.

כל כך קשה? אז תקנה ג'ריקן של 25 ליטר, תמלא אותו בפ"ת ותשאיר אותו בבית לחרום.

אם תזדקק, תמלא ממנו ובתידלוק הבא קח אותו איתך לתחנה ותמלא אותו מחדש.

אם אין לך ג'ריקן שכזה ואתה לא מעוניין להשקיע כסף ברכישה, אתה מוזמן אלי לקבל אחד בחינם.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ואללה? עכשיו באמת סחטיין על הרעיון כי זה רעיון מצוין... גם פחות מ 25 יספיק... אולי 10?! +-

מה המחירים שלהם?ומאיפה אתה :oops:

תודה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה רואה כמה פשוט לפתור בעיה, לא צריך להמשיך ולתדלק אצל מי שיורק לך בפנים (או במיכל הדלק).

לגבי קבלת הג'ריקן, עבור לה"פ.

ברק.

פורסם

ועדיין זה לא פותר אותך מלהתלונן על התחנה.

תפגין אזרחות טובה ותעזור לתושבי אריאל.

לדעתי אגב, אם התחנה תסגר יבוא מישהו אחר ויפתח מחדש, הרי עיר שלמה בלי תחנת דלק זה לא יתכן.

תקווה רק שהחדש לא ימהל כמו הקודם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עמית אם תהיה באיזור בית שמש יש לי מיכל של 10 ליטר פנוי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭