Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסארה היא לא סדאן וכבר לא כ"כ חדשה - מאיזה שנתון אתה מתעניין?

אני יכול להוסיף את ה-306 סדאן ובאופן כללי אני חושב שפג'ו-סיטרואן נוהגים להחביא את הגלגל מתחת לרכב ללא קשר לתצורה.

פורסם

ב-PSA החדשות הנטייה היא למקם את הגלגל ברצפת תא המטען,כך לפחות ב-307, C4, 407, C5, 607.

ב-206 הגלגל אכן מתחת לרכב.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הכוונה היא לרכב חדש בלבד, התכוונתי שכרגע יש לי קסארה 2004.

ולגביי הסדאן, הדרישות הן תא מטען גדול וגלגל רזרבי מתחת לרכב.

חבל שזה ככה באקסנט כי אין עוד אופציות כרגע למשהו חדש.... ואני לא רוצה אקסנט.

haters will hate

פורסם

למה זה כל כך חשוב? ו/או לחליפין, ממתי זה איזשהוא פרמטר בבחירת רכב?!?:shock:

אגב ברכבי הפרטי (מתוצרת פיז'ו) הגלגל מתחת לרכב ועדין לא מצאתי יתרון אחד לפתרון הזה.

הגלגל מתלכלך בנסיעה, מאוד מעצבן לבדוק את כמות האויר בגלגל, הבורג שמחזיק אותו נוטה עם השנים להיפתח תוך כדי נסיעה-בכלל בעת תקלה או אי סגירה נכונה הגלגל פשוט "יצנח" למטה ויעוף החוצה בקיצר לגעתי, רק חיסרון.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הגלגל מתלכלך בנסיעה, מאוד מעצבן לבדוק את כמות האויר בגלגל, הבורג שמחזיק אותו נוטה עם השנים להיפתח תוך כדי נסיעה-בכלל בעת תקלה או אי סגירה נכונה הגלגל פשוט "יצנח" למטה ויעוף החוצה בקיצר לגעתי, רק חיסרון.

אני גם לא חושב שהקרבה לאגזוז תורמת לאריכות חיי הגלגל.

לגבי הבורג - פעם ראשונה שאני שומע על כך - מחר אבדוק את הבורג של הפג'ו שלי, ליתר ביטחון.

פורסם

היה לי פזו. ויש לי היום קליאו.

בשניהם יש הספר למטה.

אין בעיה. אחת ל3 חודשים. אני קופץ לפנציריה (של חבר) העובד בודק את כל הצמיגים. (ואת הספר )

אני בודק את ה4 הרגילים כול שבוע.

ואין לי בעיות עם הספר בכלל.

הבורג סגור והוא לא זז מילימטר.

אני חושב שזה יתרון שהוא בחוץ. ולא תקוע בבג'ז.

לכל החברים הוא בבג'ז והרצפה עקומה. ומרופטת. ולבדוק אותו זה סרט, עם כל השטויות שיש להם ברכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כרגע יש קסארה, לפי מה שהבנתי גם באקסנט הגלגל מתחת לרכב, מה עוד יש?

פעם אחרונה שבדקתי באקסנט של אחותי (2002) הגלגל היה בתא המטען,

ואני לא זוכר ששתיתי משהוא לפני... 8)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כן, אבל בין 2002 ל2007 הוחלף דגם, ובגלל ש2007 דגם עם בקושי תא מטען אז הם צמצמו והגלגל עבר למטה כמו צרפתיות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...