Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי ביטוח נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמטרידה אותי ואת החברים שלי הרבה זמן

האם חובה לעשות ביטוח נהג חדש על רכב על פי חוק בשביל לנהוג עליו או שלנהג חדש מותר לנהוג על רכב רק עם ביטוח חובה ללא ביטוח נהג חדש

כלומר אם אני (נהג חדש) נוהג על רכב ללא ביטוח נהג חדש ושוטר עוצר אותי מבקש מסמכים מברר ורואה שאין ביטוח נהג חדש הוא יכול לקנוס אותי לשלול תרישיון משהו??? או שעל פי חוק מותר לי לנהוג על רכב גם ללא ביטוח נהג חדש

תודה...

פורסם

אם יש לך תעודת ביטוח חובה בתוקף אתה מכוסה מבחינת החוק אך אם חס וחלילה יקרה משהו אתה עלול להיות נתבע לשלם לחברה המבטחת מיליונים בשל חוסר כיסוי ביטוחי וזה הרבה יותר חמור מקנס ו/או שלילה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בטופס הביטוח מפורטים האנשים המורשים לנהוג ברכב

סעיפים לדוגמה: "נהג יחיד", "כל נהג", "נהג צעיר" (עד גיל 24), "נהג חדש" וכו'

אם בכל המידע של הפירוט אתה לא כלול (ז"א אם אתה נהג צעיר ונהג חדש אבל הסעיף של נהג חדש לא נמצא שם) אז אסור לך לנהוג באוטו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחר בירור קצר עם המורה לנהיגה שלי הוא אמר שאת השוטר רק מעניין עם יש ביטוח חובה

כלומר על פי חוק מותר לנהג חדש לנהוג על רכב ללא ביטוח נהג חדש

פורסם

למה חשבת שמעניין את השוטר ביטוח מקיף?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

Vw Polo

תוספת של 1000 שקל לפרמיה של הביטוח החובה היא זעומה לעומת הסכום שתאלץ לשלם, חס וחלילה, במקרה של תאונת דרכים עם נפגעים.

פינוי מת"ד של נפגע בודד ע"י מד"א- 750 ש"ח.

בד"ח מתפנים יותר אנשים. תכפיל את מספר האנשים כפול 750 ש"ח.

מה בנוגע לקליטה וטיפול בנפגעים בביה"ח?

חס וחלילה יהיה צורך בניתוח?

אלה סכומים אדירים לעומת התוספת של 1000 שקלים- עדיף לך שלא תנהג כלל אם אתה מתכוון "לחסוף" אל האלפיה הזאת.

פורסם
את השוטר לא מעניין בכלל אם יש או אין ביטוח כלשהו.

אהמ אסור לרכב לעלות על הכביש ללא ביטוח חובה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ספרינג

לא אמרתי שאינני מתכוון לעשות ביטוח רק שאלתי אם זה אופציה מכיוון שלהורי 2 מכוניות ועל אוטו אחד שאני בקושי נוהג עליו אולי לא שווה לעשות ביטוח

בכל מקרה...

פורסם

תאמין לי שביטוח חובה כדאי מאוד לעשות אם אתה נוהג אפילו קצת !

אפילו שאתה עושה רוורס אתה עלול לפגוש בילד שהיה מאחורה, והתוצאות עלולות להיות קשות.

לגבי ביטוח מקיף/צד ג', אז פה אולי אפשר קצת להתגמש ולא לעשות לגיל שלך, אבל זה סיכון.

למרות שיש מיקרים שבהם אתה יכול להפיל על אחד ההורים שהוא עשה את התאונה, במיקרה שתיהיה מעורב בתאונה חס וחלילה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אם לרכב יש ביטוח חובה כלשהו, ואין עילה לטעון כי יש לך גישה חופשית לרכב, דהיינו איך מוגדר כ"משתמש קבוע" אין לך צורך בהחרבת הביטוח כי הוא מכסה אותך בכל אופן.

ובאשר להגדרת המונח "משתמש קבוע" - נכון לשבוע זה לא הייתה עוד טביעה מטעם חברת הביטוח לסרב בתשלום עקב "מסירת פרטים כוזבים" (זו הטענה היחידה שהם יכולים לעלות, למעט טענה זו - אין להם זכות ע"פ חוק להגביל את גיל הנהג, אלא לכל היותר לחייב למסור את גיל הנהג הצעיר ביותר המשתמש ברכב ע"מ לחשב את הפרמיה), ולכאורה אם אינך יכול להחליט מתי אתה נוסע ברכב, אלא המפתחות בידי משהו אחר - לחברה המבטחת אין עילה לטביעה. אמנם בשימוש קבוע, אף שאינו תדיר, כגון מוצ"ש (יהודי לא נוהג בשבת. זוכר?) עדיף לא להמר ולהרחיב את הביטוח.

פורסם
שוטרים לא בודקים תוקף ביטוח וגם לא מעניין אותם תוקף הביטוח, כל זאת ע"פ הוראה מגבוה.

אז זה אומר שמותר לעלות עם רכב בלי ביטוח חובה?

גם לא עוצרים כל רכב עם פנס לא עובד (קדמי או אחורי), מה שבארה"ב כן עושים

אז מה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה הקשר? איפה אמרתי שמותר לעלות לכביש ללא ביטוח? אני פשוט ציינתי עובדה ששוטרים לא בודקים תוקף ביטוח, ושהדבר האחרון שפותח התרד צריך לדאוג ממנו במקרה של ביטוח לא תקף זה בדיקה של המשטרה.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...