Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הראדיאטור נסה להעביר לפנים הרכב, שים אותו לידך ותיבנה איזה קיר אש לידו כדי שאם הוא מיתפוצץ הוא לא יגרום לך כוויה...

כמו שמוטי אמר, את החיזוקים מהמיכסים אתה יכול להוריד ולהחזיק אותם ע"י תופסנים, כנ"ל לגבי הדלתות...

כלוב נורמאלי יעזור לך להישאר ולספר לנו איך היה.. במיוחד תשקיע במיגוני צד.

עד כמה שאני יודע אסור למגן את תא המנוע, אבל יש כאילו שעושים את זה, כמובן, בחוכמה...

המפלט, הצידה, לצד הנוסע...

לפרק, לפרק, לפרק... (ולדעתי אפשר לימכור בEBAY)

הריפודים היחידים שתשאיר הם אילו על הצינורות של הכלוב...

אני הייתי עוטף את הצמת חשמל באותו החומר שעוטפים איתו את הכלוב בטיחות כדי לימנוע "תקלות".

אגב, ראיתי שקושרים שרשרת בחור בגג איפה שהשימשה הקידמית כלפי מטה לכיוון הצד התחתון של השימשה הקידמית. למה?

רשת צד בצד הנהג...

זה מה שעולה לי בראש...

בהצלחה! וספר לנו איך היה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גילי -

קרא שוב את ההודעות של ארנון, הוא כותב שבקטגוריה שלהם אין כלובים וכו'.

זו גם הסיבה שלא אמרתי לו לחתוך את פנים הדלתות כדי להפחית משקל, אותן הייתי משאיר כמו שהן כדי לספק מיגון ברמה כלשהי.

ארנון -

הייתי נמנע מללכת על דלק מירוצים נטו, מקסימום מערבב איזה גלון או שניים בדלק פרמיום נורמלי.

לגבי הצמיגים - בדוק במודעות של חלקים משומשים לגבי צמיגי שלג, Craigslist הוא מקור לא רע, הנה מודעה לדוגמא בשבילך שהיא אפילו מקומית מבלטימור!

לגבי שינויי גובה המתלה האחורי, אם תצלם כמה תמונות אני אשמח לראות את הסט-אפ ולייעץ לך בהתאם.

מוטי

פורסם

- תעיף את הפילטר, תעטפו את המצערת באיזה בד מסנן, או ספוג עם רשת, התחרות על בוץ, ובוץ עף!

- תפרקו את ההגה כח. כולל המשאבה ההידראולית, וגם את המזגן. תוציאו את כל מה שקשור לדש בורד. תחסוך לפחות 60 ק"ג עלי! :smile:

תרכיבו תפוח על ההגה, להיגוי הנוח, ורבע דולר עם סלוטייפ על הבלם יד! הייתי מותח אותו עוד טיפה לתמרונים.

כמובן שכל הדיפונים וכל פנים הרכב יורד, את הטמבונים הייתי משאיר לספיגה של התנגשויות, הם יועילו פה יותר מבמשקל, ניתן לגלח אותם טיפה!

- תפרקו את הוישרים, המנוע יש לו משקל מסוים.

ורתמה 3 נק' עם עיגון זה מצוין!

בהצלחה ארני

תצלם תמונות, אין את זה ברחובות! (אולי אצל גועל)!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

מוטי, תודה על הקישור, אני אנסה למצוא משהו.

אני לא יודע עד כמה כדאי להוריד משקל על חשבון עמידות הרכב למכות...דווקא החלקים האלה, כמו מכסה תא מטען, מבחינתי שיעופו באויר בזמן מרוץ אם זה יספוג אנרגיה ויעזור לנו להישאר במשחק.

אגב זה אולי הזמן לציין שיש 4 סיבובים שכל אחד במשך 6 דקות, שיטת האלימינציה :twisted:

אז לא הולכים על כל הקופה ישר בהתחלה.

רמי, משאבת הגה כוח, מע' מזגן ווישרים כבר הוסרו.

לגבי תפוח הגה - החשש היחיד שלי הוא שמכת צד בגלגל תגרום להגה להסתובב במהירות ולאצבעות שבורות. את בלם היד אכן נמתח - טוב שהזכרת !

גילי, אם יש לך רעיונות איך לחזק את תא המנוע מבלי שיראו שנגעו בו - אשמח לשמוע. אנחנו כבר עובדים על כמה דברים משלנו... (ריתוכי חיזוק בתא המנוע, השחזתם וצביעה בצבע דומה לצבע הרכב, או בקיצור לגרום להם להיראות מקוריים 8)).

עידכונים בהמשך (המרוץ ב-30 לספטמבר ולא אוגוסט כמו שכתבתי)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בטוח שזה רעיון טוב לפרק הגה כוח?

נגיד והנהג יקלע למצב שהוא צריך לבצע נעילה מלאה של ההגה במהירות אפסית, לא יקח לו יותר מידי זמן?

אביחי

נ.ב

מוטי- האם לדעתך יש פה מקום לוותר על מוט מייצב קידמי (באם יש) ?

פורסם

בנסיעה על בוץ עם אחיזה אפסית אין שום בעיה לסובב את ההגה גם בלי הגה כוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תחתוך את קו הכנפיים מעל הגלגלים כדי שבמכה הראשונה לא ינעל הגלגל ,השתמש בגלגלים קטנים מאותה סיבה וכדי שהמסרק ישאר שלם ,מטף כבוי האלון פנימי אני מקווה שזה בתקנות ניתוק דלק, הייתי מסדר את הריצפה והכיסאות ומוט ההגה פאדלים בטור יושבים אחד מאחורי השני תלחים את הבולמים כך שהשפיעה תהיה שלילית כנל מאחור מקדימה הגלגלים יצרו צורת טרפז דלתות תלחים המכה לא תחדור פנימה בסרן האחורי תתקין מוט רוחב פנארד ושרשראות מולחמות בין הציר האחורי לבודי

יגאל

פורסם

קראתי פעם איפה שהוא שהצבע שעל האוטו אם אתה מסיר את כולו אתה יכול לחסוך 20 קילו(מאותה סיבה במרוצים של פעם הרכבים לא היו צבועים בצבע פחחות מטאלי)

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

ארני

אני גאה בך מאד.

אני רואה שאפשר לחגוג יופי בארה"ב.

תמשיך לעדכן אותנו,רק תעלה יותר תמונות.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

לדעתי, בעניין החיזוקים, פרק את הכנפיים, וחזק אותן מבפנים. אולי אפילו צוק בפנים פוליאוריתן מוקצף, ככה הוא יספוג את המכה + שלד ברזל טוב = תוספת לא גדולה למישקל וחוזק מירבי....

את ה"קדימה" אתה יכול לחזק בפרופיל U בחלק הפנימי של הפגוש...

אל תישכח לבנות לו חיזוק לשילדה.

עוד? סביר להניח שאפשר עוד, אבל אני צריך ליראות את הפנים של ה"אמבטיה" שלו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...