Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה אתה חושב ככה שמישהו קנה מגבר במיטב כספו והוא יתן לך אותו? למגברים יש שוק יד שנייה אז תנסה לחפש ביד שניה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אם מישהו יתרום לך כזה מגבר, מן הסתם הוא לא יהיה שווה הרבה, ואם כך, הרי שמאוד מומלץ לקחת אותו לקישוט בלבד, כי יתכן ויגרום נזק לחלק ממרכיבי המערכת שלך, ככל שיש לך מערכת, והנזק יעלה על התועלת, וכמו שנאמר--

הזול יוצא יקר,

שלא לדבר על "חינם"...

עוד קצת למחשבה..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כך בחשבון שאני לא מכיר אותך - אמנם אתה חבר לפורום, אבל למה שאני אתן לך מגבר בחינם???

זה משהו אני מעדיף לתת לחברים קרובים או למשפחה...

תבדוק פה ביד שניה... יש דילים ממש טובים

האמת - לאחרונה מסרתי מגבר לחבר מהעבודה

מגבר של ERA 1000 וואט (50 RMS כפול 4 במקרה הטוב...)

בשביל להרים סאב וופר... המגבר הזה מכניס רעש אלטרנטור בצורה נוראית! יש לו זליגה בין ארבעת הערוצים - ממש תופעה - אבל סאב הוא מצליח להרים בצורה טובה.

שבועיים אחורה ואולי הייתי מוסר לך אותו - אבל אני לא בטוח שאתה רוצה כזה דבר...

משפט מהחיים: "זול מתחיל בז'"

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כך בחשבון שאני לא מכיר אותך - אמנם אתה חבר לפורום, אבל למה שאני אתן לך מגבר בחינם???

זה משהו אני מעדיף לתת לחברים קרובים או למשפחה...

תבדוק פה ביד שניה... יש דילים ממש טובים

האמת - לאחרונה מסרתי מגבר לחבר מהעבודה

מגבר של ERA 1000 וואט (50 RMS כפול 4 במקרה הטוב...)

בשביל להרים סאב וופר... המגבר הזה מכניס רעש אלטרנטור בצורה נוראית! יש לו זליגה בין ארבעת הערוצים - ממש תופעה - אבל סאב הוא מצליח להרים בצורה טובה.

שבועיים אחורה ואולי הייתי מוסר לך אותו - אבל אני לא בטוח שאתה רוצה כזה דבר...

משפט מהחיים: "זול מתחיל בז'"

נראה לי שאתה לא בדיוק מחבב את ה"חבר לעבודה" אם הבאת לו דבר כזה :wink:

פורסם

בסאב וופר לא שומעים רעשי אלטרנטור... זה תדר גבוה מידי בכדי שסאב יוכל לנגן אותו ולכן המגבר הזה יעשה עבודה טובה מאוד לצורך העניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על אותה נימה, מישהו מוכן לתרום לי 20Kש"ח מיותרים לסגירת האוברדראפט??

נו באמת...הרבה זמן לא נתקלתי בשאלה כזאת מטופשת.

רוצה מגבר? אין לך מספיק כסף?= רכוש מיד שניה, או שתחסוך קצת ותרכוש בעתיד.

עדיין סטריאו לרכב זה מותרות נטו, ולא מצרך חיוני.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...