Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה בערוץ 10 תוכנית "הכרישים" שבה בין היתר הופיעו שני חברה שטענו שהם מצאו את הפתרון לפגיעות צוואר בתאונות של התנגשות מאחורה הרעיון מסתכם בכיסוי מוגדל של כרית הראש שבו דוחפים פלטות של קלקר שאמור לצמצם את מרווח הראש מהקרית הם אמרו שמוצרם כבר נמכר בארץ ובעולם ואפילו עבר את כל הבדיקות הבטיחות. בתוכנית כאמור אנשים מבקשים מהאנשים העשירים(הכרישים) להשקיעה במיזמים שלהם. ומה שהחברה ביקשו זה חצי מיליון בערך על מנת לשכנע את חברי הכנסת להעביר חוק שיחייב את כולם להשתמש במוצר שלהם (לי זה נראה ממש מסריח) והתוכניות שלהם זה השתלתות חוקתית כדי שכל יצרני הרכב ישלמו להם כסף כי הם יצתרכו להשתמש בפטנט שלהם כדי למכור רכבים בארץ. אבל מה שאותי מרגיז שיצרני הרכב משקיעים מיליונים אם לא מיליארדים על שיפור הבטיחות של הנוסעים והנה פה באים 2 שמנסים לכפות מוצר שהם אומרים שעולה 3 דולר על כולם.

ובמיוחד אני לא מבין שהרי משענות הראש ניתנות לכיוונון גם למעלה וגם למטה וגם קדימה אחורה ובתנוחת ישיבה נכונה הראש בכל מקרה נתמך על ידי כרית הראש ואם יש נפגעים אז זה כי אנשים לא מכוונין נכון את המשענות כך שלי הרעיון נראה הזוי וגובל בחוצפה.

פורסם

תן ללקוח את האופציה לבחור, אך לדעתי לנסות לדחוף קלקר לראש ועוד בכפיה חוקתית כאשר אני בטוח שהיצרן מציעה אלטרנטיבות לא פחות טובות מזה - זה כבר חוצפה לשמה

פורסם

גם אני חושב שזה בזבוז כסף.

ועוד להעביר חוק?

ממש שטויות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

יזמים דמיקולו וכרישים דמיקולו.

ה"כרישים" כביכול הם אנשי עסקים יחסית כושלים שצריכים יח"צ, לרבות אחד שהביא למשקיעים שלו ב5 השנים האחרונות תשואה שלילית פנומנלית של 98%. השקעת 100 ש"ח? נותרו 2.

יזמים רציניים עם רעיון טוב יכולים להצליח יופי בלי להתבזות בתוכנית הזו. כסף שמחפש לאן לזרום לא חסר היום. בסה"כ תוכנית חלשה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יזמים דמיקולו וכרישים דמיקולו.

ה"כרישים" כביכול הם אנשי עסקים יחסית כושלים שצריכים יח"צ, לרבות אחד שהביא למשקיעים שלו ב5 השנים האחרונות תשואה שלילית פנומנלית של 98%. השקעת 100 ש"ח? נותרו 2.

יזמים רציניים עם רעיון טוב יכולים להצליח יופי בלי להתבזות בתוכנית הזו. כסף שמחפש לאן לזרום לא חסר היום. בסה"כ תוכנית חלשה מאוד.

בכלל ערוץ חלש

ופטנט גרוע ביותר

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

בלי צחוק עכשיו, הם היו כאלה אפסים בהסברה שלהם. רובם שם לא באו מוכנים בכלל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם אני חשבתי שמדובר בבולשיט, אבל הם אמרו שהם עברו מבני ריסוק ויש להם אישור מכוני התקנים. עדיין אני חושב שזה דבר מיותר ומשענת הראש עם כיוונון נכון מספיקה ביותר.

הכרישים הם לא ממש כושלים כפי שליע ד תיאר אותם, אמנם אני לא סובל אותם אבל לג'קי בן זקן יש איזה כמה מאות מיליוני שקל, וגם לזאת מקבוצת שטיר לא חסר כסף, ככה שכושלים הם לא ממש, מעצבנים ומשעממים ומטומטים זה כן. :)

ROOONEEYY

פורסם

אני מאוד מקווה שלא יוציאו עוד חוק דבילי שיאלץ אותנו לקנות את הכריות הדביליות האלו!

טוב הם אולי מצילות חיים אבל שיפסיקו לנסות כל הזמן לעשות כסף עלינו!

שיכוונו את זה לקהל בכללי ולא שיהיה חייב בחוק לנסוע עם זה!

פורסם

עכשיו משהו שלי לא נראה הגיוני כ''כ, כמה שנים כבר מייצרים רכבים עם משענות ראש? הרבה זמן נכון?

איך עם כל מבחני הבטיחות והריסוק לא חשבו על זה? למה במרצדס המהנדסים לא מספיק טובים? (מרצדס סתם דוג')

כנראה יש פה איזה בעייטיות אם לא ייצרו את זה קודם! זה לא כ''כ גאוני גם ואם זה היה כ''כ תורם כבר מזמן היה בא בכל משפחתית סדרתית.

נק' למחשבה...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני דווקא רואה איך נוצר נזק בגלל הדבר הזה:

במקום שהגוף והראש ינוע לאחור ויעצרו בבת אחת יחדיו (במידה ומשענת הראש אכן מכוונת כראוי), אז בגלל הפטנט הזה, הראש יעצר במקום מסויים בזמן שהגוף ימשיך לנוע לאחור.

פורסם

הגוף לא ינוע אחורה כי הוא כבר נשען על הכיסא אבל הראש לעומת זאת יעוף אחורה בחוזקה מה שנקרה צליפת שוט יעוף אחורה בחוזקה ואז יחזור קדימה

הכרית באה לנסות לצמצם כמה שיותר את המרחב מהראש לבין הכרית כדי לצמצם את הפגיעה

זה לא סתם דבר אלה יכול לעזור ולמנוע סתם פגיעות

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

DINNNN תבין דבר אחד שאם הכיסא מכוון נכון והמשענת ראש מכוונת נכון תהיה תמיכה מלאה לגוף ולראש במקרה של תאונה.

אם תסתכל טוב אצל רוב הנהגים המשענת אפילו לא מורמת טיפה ונמצאת באזור העורף שזה מסוכן מאוד. ואם תוסיף את הפטנט הנ"ל ולא תכוון כמו שצריך זה אף יכול לשבור את הצוואר במקרה של פגיעה.

מצרף סרטוט תאורתי (בדקתי את הנושא של פגיעות צוואר לעומק כי עברתי אחת בעצמי והמשענת לא היתה מכוונת )לכן קודם כל צריך ללמד את הנהגים לשבת נכון, וזה יפתור את רוב הפגיעות.(ואני לא מתכוון לאלו שיש להם אוטו-ערס והכיסא נמצא במצב כמעט שכיבה ובקושי רואים את ראש הנהג, אלה עוד יגלשו עם הראש לתוך הגג במקרה של תאונה) .

כרית.JPG

• תוכן חדש...