Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חירטוט אחד ענק - לא סליחה ענק זה קטן

עצום !

ולמה ? כי ברכבים שמכבדים את היכולות הבטיחותיות שלהם ניתן להזיז את תומך הראש גם בציר אורך המכונית ולא רק גובה

לדוגמא בפאסאט ניתן להזיז את התומך את מצב שהוא ילחץ על העורף....ככה שלא צריך שום תוספת

בוולבו הגדילו לעשות והתומך שם אינו שטוח אלא בצורה קמורה קדימה, בכל אופן לדעתי הצעת חוק כזאת לא תעבור כי היא נוגעת את עיקרון התקינה שאין להוסיף תוספות בטיחותיות לרכב אלא אם אושרו ע"י היצרן

והרי איזה יצרן יגיד "כן כן המשענת שלי לא בטוחה....תוסיפו לה אביזר חשוב ב3 דולר כי אני מתכנן מעפן"

פורסם
עכשיו משהו שלי לא נראה הגיוני כ''כ, כמה שנים כבר מייצרים רכבים עם משענות ראש? הרבה זמן נכון?

איך עם כל מבחני הבטיחות והריסוק לא חשבו על זה? למה במרצדס המהנדסים לא מספיק טובים? (מרצדס סתם דוג')

כנראה יש פה איזה בעייטיות אם לא ייצרו את זה קודם! זה לא כ''כ גאוני גם ואם זה היה כ''כ תורם כבר מזמן היה בא בכל משפחתית סדרתית.

נק' למחשבה...

עמית.

המעניין הוא שבדיוק את אותו טיעון אפשר לומר על המראה הפנורמית שבאופן אבסורדי מקבלת לגיטימיות אצל קרוב ל- 50% מהנהגים בישראל !!! הכיצד ? (וזה מבלי להכנס לצד המסוכן במראה הפנורמית)

אני אשמח לשמוע הסבר מאד משכנע מבעלי המראות הפנורמיות ....

לגבי משענות הראש - כוונון נכון, דהיינו פחות מ-7 ס"מ (גודל אגרוף ממוצע) נחשב לבטוח וימנע צליפת שוט. כמובן שמניעה טובה עוד יותר מושגת ע"י הצמדת הראש למשענת הראש רגע לפני הפגיעה מאחור. זאת תושג כמובן ע"י שימוש במראה הפנימית (ותראו איך חזרנו לעניין המראה) ובזמן.

דני G.

פורסם

והכי חשוב, משענת הראש לא צריכה לתמוך בעורף אלא במרכז הגולגולת.

תמיכה בעורף היא אולי משהו שיותר נוח להשעין עליו את הראש כשמתעפצים בפקק, אבל בזמן תאונה תגרום נזק!

headrest.gif

• תוכן חדש...