Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה הזויה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה?

ואני נסעתי על 90 והוא עדין אמר שנסעתי 140, כשהתחלתי להתוכח איתו וראה שאין לו מה לעשות, הוא עבר לדו"ח על סטיה מנתיב ובגלל שהתוכחתי איתו שלא סטיתי (אולי רק במיטה) אז הוא איים שיתן לי שלילה עם זימון למשפט על נהיגה בקלות ראש.

בקיצור אם שוטר באמת ירצה הוא יוצא לך דוחות מתחת לאספלט ואז נראה אותך חכמה (אחרי שתוציאי כמה אלפים על עורך דין טוב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי עו"ד טוב באלפיה אחת, אני מסודרת מהבחינה הזו.

יש לי גם חברים דרדסים כחולים.

במידה ויעשה משהו באמת לא צודק ולא מוכח - מה הוא יכול לעשות?????

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם
אחרי שעברתי אותו והבנתי שמשהו אצלו במוח מפונצ'ר, הורדתי שני הילוכים ובהרבה רעש ותמרות עשן נעלמתי לו.

קודם כל, אני חייב להגיד שיצאת ממש גבר עם ההילוכים והעשן. הכנסת לו.

ולכל התוהים, במשך יותר מחודש כבר כחלק מהעבודות נוסעים באזור רכבים איטיים (שלא תמיד רואים אותם כי הניידת מאטה את התנועה הרבה מאחוריהם) וכל מטרת הנסיעה האיטית היא למנוע תאונה בזמן חציתם של הרכבים האיטיים את הכביש.

אז אולי אצלך משהו בראש מפונצ'ר ?

פורסם

היא ציינה שבקרבת מקום, לא התבצעו עבודות כאלה או אחרות בכביש.

לכן, אני לא רואה סיבה שיעבור רכב איטי במקום שבו לא מתוכננת עבודה.

פורסם

למרות שבעברי הפרוע אכלתי לא מעט חצץ ממשטרת התנועה, זה כבר טו מאץ'.

זה שלא מבינים את המניע שלו, לא אומר שלא הייתה לו סיבה. אף שוטר לא עושה כאלו דברים להנאתו הפרטית וסתם כי בא לו על מישהי/ו. לרובם יש פרנסה והלוואות על הראש. דווקא ההסבר של יניב ה. נראה לי הגיוני מאוד. אני יודע שנעשות שם עבודות והרבה רכבים חוצים במיוחד בלילה ובאיזור נתב"ג צפונית ודרומית. קרן את רואה מה קורה כשנוסעים לאט? רק צרות. בכל מקרה תוכלי פשוט להתקשר לתחנת משטרת התנועה ולברר, רק בשביל השקט הנפשי. חושב שהתחנה שאחראית על כביש 1 זו התחנה בחולון. תקנו אותי אם אני טועה.

נ.ב

לי בצעירותי זה לא היה קורה, כי המהירות שיוט שלי בסוד המשופרת הייתה ביום מאוד רגוע 150-160 :-D .

פורסם

יש לי גם חברים דרדסים כחולים.

במידה ויעשה משהו באמת לא צודק ולא מוכח - מה הוא יכול לעשות?????

להוריד הילוך, לפרפר על התחת, להשאיר לו אבק ולהביא בבקפיירים גבררררררר!!!!!!!!

ד"ש לגרגמל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
הורדתי שני הילוכים ובהרבה רעש ותמרות עשן נעלמתי לו.
הרבה עשן? בדקי גומיות שסתומים.

יש מצב שצריך לעשות ראש...

:lol:

פורסם
היא ציינה שבקרבת מקום, לא התבצעו עבודות כאלה או אחרות בכביש.

לכן, אני לא רואה סיבה שיעבור רכב איטי במקום שבו לא מתוכננת עבודה.

אם תעשה איזה גיחה לאזור, תוכל לראות בעצמך את העבודות שמתבצעות שם.

וגם לפעמים, כמו שאמר (חכמנו) ז"ל זוהר ארגוב "יש דברים נסתרים, לא נבין, לא נדע". לא תמיד אנחנו באמת יודעים את הסיבה לכל דבר ובכל זאת אין לנו שום זכות להתרברב ולהשמיץ אנשים (או שוטרים במקרה הזה).

פורסם

לי היה מקרה דומה בשישי, אבל עם רכב של בילוש ועזבו אותי לאחר 5 דקות נסיעה..

גם אני לא הבנתי מה הם רוצים בדיוק :idea:

פורסם

קרן, עדיף שיעצור אותך, גם ככה בסוף זה יהיה שוטר שיוותר לך בגלל ש:"אני אוהב אלפות"

הרבה עשן? בדקי גומיות שסתומים.

יש מצב שצריך לעשות ראש...

:lol:

לא ראש, ראשים

פורסם

כרגיל כולם צועקים ומקללים.

כפי שאמרו לפני, רוב הסיכויים שהשוטר רצה לעכב את התנועה בגלל העבודות, אבל לא הייתה עוד ניידת באזור, אז הוא השתמש בך.

רוב הסיכויים שהוא עשה את זה למען ביטחונך וביטחון שאר הנהגים בכביש.

• תוכן חדש...