Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה הזויה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים, אני בדרך כלל לא כותבת פה הרבה אבל תמיד צופה ונהנית.

אתמול קרה לי מקרה קצת הזוי ולא מובן... אולי מישהו יוכל להסביר לי...

נסעתי לי לתומי בכביש מס' 1 (ת"א - ירושלים), בסביבות השעה 12 בלילה, במהירות שיוט של 120, 130 קמ"ש. לפני התחברות של אחד המחלפים לפני ראיתי מרחוק ניידת משתלבת לכביש שלי (הניידת כחצי ק"מ לפני!!) האטתי את מהירות הנסיעה ל100 - 110 קמ"ש. הניידת כנראה ראתה אותי במראה, האיטה וחיכתה לי.

כשהגעתי לנתיב לידה, השוטר החל לקרוא לי וביקש ממני:

"להשאר בנתיב השמאלי, ולא לעקוף אותו"

השוטר נסע ליידי על 70 -80 קמ"ש, כשהניידת נוסעת עם 4 איתותים, הוא בנתיב האמצעי, אני בשמאלי.

מאחורינו פקק של שעה וחצי רכבים שמפחדים לעקוף(הוא השאיר את הנתיב הימני פנוי...)!!

הוא נסע איתי ככה בערך 15 דקות, עד שלפתע הוא עקף אותי, כיבה את ארבעת האיתותים וסטה שמאלה לכיוון חלק סגור בכביש ששם משפצים...

מה?!!!! הוא הזוי????????

70 קמ"ש במשך רבע שעה...... יש לך בעיה איתי?????

תעצור אותי בצד!!!!!!

זאת הייתה הטרדה לשמה!

עברנו כמה מחלפים בדרך הזו. ואם הייתי צריכה לרדת במחלף? מי הוא חושב שהוא?

מה היה הקטע שלו????? האם אפשר להתלונן?????

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה?!!!! הוא הזוי????????

לא. הוא אידיוט.

בעצם: לא כל כך אידיוט-

הוא עולה על המחלף, חונה על הגשר, צופה איך את משחררת קיטור אחרי שהוא עזב אותך, נכנס לניידת וממשיך אחריך (במקום לכיוון ההפוך להמשך הפטרול שלו). מכיוון שהקטע שהוא עשה (נסיעה במהירות איטית) גזל לך זמן יקר, את תיתני גאז כדי לפצות על זמן אבוד. ואז הוא מגיח לפתע ותופס אותך על מהירות.

הפיתרון כפי שיושם על ידי- ברגע שהוא עולה על הגשר כדי "כאילו" ליסוע לכיוון השני- לעצור בדיוק מתחת לגשר, להמתין דקה ,ללכת 50 מטר קדימה ברגל, לראות אותו עומד על הגשר ולעשות לו שלום. זה די מעצבן אותם....

אם זה כל כך "הטרדה לשמה", תרשמי שעה ומספר של הניידת ותעשי עם זה משהו-לוא דווקא משטרה. אפשר לשלוח מכתבים לעיתונים או לפרסם באתרי אינטרנטץ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
לא. הוא אידיוט.

בעצם: לא כל כך אידיוט-

הוא עולה על המחלף, חונה על הגשר, צופה איך את משחררת קיטור אחרי שהוא עזב אותך, נכנס לניידת וממשיך אחריך (במקום לכיוון ההפוך להמשך הפטרול שלו). מכיוון שהקטע שהוא עשה (נסיעה במהירות איטית) גזל לך זמן יקר, את תיתני גאז כדי לפצות על זמן אבוד. ואז הוא מגיח לפתע ותופס אותך על מהירות.

עד כדי-כך משעמם להם? אין גבול..
פורסם

אחרי שעברתי אותו והבנתי שמשהו אצלו במוח מפונצ'ר, הורדתי שני הילוכים ובהרבה רעש ותמרות עשן נעלמתי לו.

יש לו בעיה???? שיוכיח שנסעתי מהר!!!!

פורסם
הורדתי שני הילוכים ובהרבה רעש ותמרות עשן נעלמתי לו.

יש לו בעיה???? שיוכיח שנסעתי מהר!!!!

את אומרת את זה בצחוק, נכון?

כאילו...זה שוטר...ניידת...זה בדיוק הבן אדם שמקבל משכורת כדי להפעיל אמצעי מדידת מהירות ואכן "להוכיח" שנסעת מהר. זה לא גימלאי בפורד פיאסטה.

בדיוק לקטע של "נתתי בגאז חזק ופירפרתי לו על התחת עם בקפיירים מטורפים והשארתי לו עשן ואבק, יא אללה איך גזרתי אותו" הם מחכים.

את גיל הגן כבר עברנו.

והג'וב שלהם הוא (הפתעה) אכן להוכיח שנסעת מהר. הוא לא נסע אחריך עם קורקינט, אלא עם ניידת שמצוידת בכמה צעצועים שמטרתם היא אכן להוכיח שנסעת מהר.

פורסם

אוליי חשבת שהיה איזהוא מרדף או ארוע משטרתי שהוא חשוב שיתפתח או מגיע אוטוטו לכביש שלך?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תומר, הוא לא נסע אחרי, הוא נסע לפני ולא נתן לי לעקוף, במהירות 70 קמ"ש במשך רבע שעה.

בכביש של 100 קמ"ש. זאת לא הפרעה לתנועה לנסוע 30 קמ"ש מתחת למותר וליצור פקק בכביש מהיר??

אוליי חשבת שהיה איזהוא מרדף או ארוע משטרתי שהוא חשוב שיתפתח או מגיע אוטוטו לכביש שלך?
בהתחלה חשבתי שהוא תוך כדי נסיעה, בודק במסוף (לפי מספר רכב) אם יש לרכב טסט וכו'..

פורסם
תומר, הוא לא נסע אחרי, הוא נסע לפני ולא נתן לי לעקוף, במהירות 70 קמ"ש במשך רבע שעה.

בכביש של 100 קמ"ש. זאת לא הפרעה לתנועה לנסוע 30 קמ"ש מתחת למותר וליצור פקק בכביש מהיר??

אז בשביל מה הקטע של "הורדתי 2 הילוכים ונעלמתי"?

ניסה לעלות לך על העצבים, חיפש תרוץ לעצור אותך ולהתחיל עם בדיקת צמיגים ומנוע-ולא הצליח. חיכה לרגע שתתעצבי - ולא קיבל את מה שרצה.

אז בשביל מה לתת לו לקינוח בדיוק את מה שהוא רוצה?

פורסם

קרן , אם אני לא טועה , ואולי לא שמת לב אל זה בגלל שהתרכזת בניידת - עובדים בכביש מס. 1 , בנתיב הימני.

יש מצב שהשוטר פשוט רצה להרחיק מכוניות מנתיב זה ולהאט אותן ?

אם לא - זה המקום להתלונן על אותו שוטר - אין שום סיבה שהוא יעכב את התנועה רק בתור משחק .

פורסם

בחלק שנסעתי לכיוון ירושלים, לא היו עבודות בכביש......

פורסם

האם שוטר יכול לדרוש מנהג שיסע לידו בנתיב השמאלי ושלא יעקוף אותו, גם אם השוטר נוסע במהירות נמוכה מן המותרת ומספיק להגיע ל-90 ע"מ לעקוף אותו?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היית יכולה לדעתי לעצור בצד כאילו את חושבת שזה מה שהוא מבקש...

טאו שהוא היה עוצר מקסימום בודק ועוזב.

או שהוא היה ממשיך,

והוא לא באמת יכול להגיד שעשית דוקא (בהנחה שעשית את זה בהתחלה)

שוטר אידיוט בסך הכל, משעמם לו בעבודה אז הוא מתחיל לשגע אנשים.

הייתה לו אוקטביה? (שאלה רטורית משהו)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הייתה לו אוקטביה!!!!

בהתחלה כשהוא פנה אלי, ישר הסקתי שהוא רוצה שאני אעצור בצד.. אותתי ימינה ורציתי לעבור לנתיב הימני אבל הוא שוב קרא לי וצעק:

"לא לעקוף אותי, להשאר בצד שמאל"

פורסם

הוא לא באמת חייב להוכיח לך שנסעת מהר, הוא פשוט יכול לתת לך ד"וח על נהיגה בקלות ראש עם זימון למשפט, ועד המשפט תישארי בשלילה גם.

זה כמעט קרה לי כי התוכחתי עם שוטר שניסה לתפור לי תיק אחרי שרדף אחרי כמו בסרט אמריקאי על דבר שלא עשיתי בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...