Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהלכו לי הפיוניר:| 300 וואט לפי מה שהבנתי מהתגובה שלהם,אחד מהרמקולים נשרף (כנראה.)

תגידו? המורל פולס הרבה יותר טוב מהפיוניר?

ומה המחירים שלהם? 500 שקל ככה?

פורסם

המחיר שלהם אכן "500 שקל ככה"...

במידה ויש לך מגבר - אתה תרגיש מיד בהבדל! (לפי דעתי הפולס לא רואים את הפיוניר הבסיסיים)

במידה ואין לך מגבר - הם ישמעו כמעט אותו הדבר עם יתרון קל לפולס...

בכל מקרה - הפולס 6*9 מאוד מומלצים! (יש לי כאלה מוגברים ואני מרוצה עד הגג!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם אתה מחפש רמקול אחורי, לא הייתי שולל גם את הג'י בי אל. יש לו יתרון על הפולס וגם חיסרון.

היתרון הוא שהוא 3WAY (כמובן שיש גם 2), והפולס הוא 2WAY. זאת אומרת לפולס ימשע יותר הבאס.

ממליץ לך לשמוע את שניהם ולהחליט. שניהם רמקולים טובים.

סם.

פורסם

יש לי את הJBL (בדגם בחותמת) ותכלס זה רמקול סביר ולא יותר מזה.

וגם שמעתי את הפולס ה6/9 מוגבר עם מגבר של זתק!, והוא גם רמקול סביר ולא יותר מזה.

אם עכשיו הייתי מחליט לגבי האחוריים שלי אז בהחלט הייתי הולך אך ורק על פיונייר, כן כן פיונייר החברה ה"עממית הזאת" :) אבל רק על הדגם הזה 6991 80 רמס.

עם או בלי מגבר הוא ישמע פצצה.

בברכה.

פורסם

ממליץ על פולס או JBL כמו קודמי רמקולים באיכות גבוה במיוחד כשהם באים עם הגברה...

ופיוניר לא מתקרב אפילו לקרסוליים בדגמים הרגילים..

הסדרה הצהובה קצת יותר קרובה לאיכות שלהם אבל יקרה יותר מהם.

בקיצור ממליץ.

פורסם
יש לי את הJBL (בדגם בחותמת) ותכלס זה רמקול סביר ולא יותר מזה.

וגם שמעתי את הפולס ה6/9 מוגבר עם מגבר של זתק!, והוא גם רמקול סביר ולא יותר מזה.

אם עכשיו הייתי מחליט לגבי האחוריים שלי אז בהחלט הייתי הולך אך ורק על פיונייר, כן כן פיונייר החברה ה"עממית הזאת" :) אבל רק על הדגם הזה 6991 80 רמס.

עם או בלי מגבר הוא ישמע פצצה.

בברכה.

מעניין אותי אצל מי שמעת את הפולס מוגברים על זטק?... הייתכן שזה היה אצלי? (מגאן 5 דלתות כסופה?)

בכל מקרה - אני לא ממש מבין איך בכלל אפשר להשוות את מורל עם הסדרות ה"כחולות" של פיוניר...

את הסדרה הצהובה האמת לא יצא לי לשמוע, אבל הכחולים בהחלט בכמה רמות יותר נחותים מהמורל (כשהם מוגברים כמובן... כשהם בלי הגברה הם כמעט אותו הדבר)!

האמת אם היו מבקשים ממני לדרג אז:

במקום הראשון: מורל פולס

שני: פיוניר

שלישי: JBL... (לא יודע, לא אהבתי את הצליל שלהם כל כך...)

אבל איך שלא תסתכל על זה - הפולס נותנים תמורה הכי טובה לכסף...

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני לא חושב כמוכם. לי יש את הפולס מאחורה והם מוגברים ע"י מגבר, ואישית אני לא הכי מבסוט מהם. יש להם צליל באס מידי, ובגלל שהוא 2WAY חסרים בו את הצלילים הגבוהים... לדעתי הג'י בי אל הוא הפיתרון.

סם.

פורסם
אני לא חושב כמוכם. לי יש את הפולס מאחורה והם מוגברים ע"י מגבר, ואישית אני לא הכי מבסוט מהם. יש להם צליל באס מידי, ובגלל שהוא 2WAY חסרים בו את הצלילים הגבוהים... לדעתי הג'י בי אל הוא הפיתרון.

סם.

טוב... אני לא אכנס להסברים העמוקים, למה אודיופילים אמיתיים אף פעם לא ישימו 6*9 מאחור...

אבל בוא רק נגיד שהרעיון של רמקולים מאחורה הוא לא לספק את כל טווח התדרים, אלא לספק קצת "רקע" שתרגיש כמו באולם מופעים (כאשר רק חלק מהצלילים חוזרים מהקירות האחוריים של האולם - ו95% מהצליל מגיע מקדימה).

למי שאין מקום לשים סאב, או לא מעוניין לשים סאב - יכול ללכת על האלטרנטיבה של ה6*9, ו"לחתוך" אותם על תדרים נמוכים (70-80 הרץ), כך שהם ישמשו כסאבים קטנים.

אבל מה שאתה מתלונן עליו בנוגע לתדרים הגבוהים - לא אמור להיות בכלל רלוונטי! אם אתה רוצה תדרים גבוהים מאחורה, קנה עוד סט קומפוננט לאחורה...

כי עם כל הכבוד, התדרים הגבוהים של כמעט כל 6*9 קואקסלי שווים לז@#...

וההתייחסות לאיכות רמקול בהתאם לכמות הWAY שלו, זה דיי שטותי, כי בתאלכס החיתוכים והטוויטרים שעל הוופרים לא שווים הרבה, ואחוז העיוות שלהם גבוה...

בברכה!

יונתן.

פורסם

בהנחה ויש לך סאב באוטו אני לא הייתי חושב פעמיים וקונה MOREL PULSE קומפוננט.

אם אין לך סאב זה משו אחר, שמעתי את הפולס 6על9 והם סבבה לגמריי יחסית לרמקול קוואקסלי כמובן.

פורסם

כנראה שאף אחד מכם לא שמע עדיין את ה6X9 של פיניקס גולד..

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...