Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי

ניצן והנווט שלו בסדר??!?!

זה המקום שגם כמעט התהפכנו עם האוטו ...היינו על 2 גלגלים .....

יש מצב שיש לכם תמונות של זה אריה,מטי,תומר?????

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאמיר ולכל הדואגים הכל בסדר איתי והנווט שלי (אילן בנימין צנטרל)

ואם כבר מרשל האלו את הקטע הנ"ל אני אשתף אתכם בחוויה

קודם כל לו האמנתי שאני אראה את הקטע הזה בלייב

ובטוח שלו האמנתי שאני אראה את הקטע הזה ואחייך אך יש סיבה לחיוך

טוב אתחיל בסיבוב הראשון מגיעים מישורת די כדי לפתח מהירות של 130 קמ"ש לתוך סיבוב חד שמאלה ברקס חזק מוריד להילוך 2 וממשיך הלאה ישר המוח עובד סיבוב קל מידי

סטייג שני אותה מהירות אדירה מרביעי לשלישי וממשיך בשלישי וואי אני לו מאמין עדיין קל הסיבוב

כאן מתחיל הסרט שלי בסטייג השלישי אותה מהירות אך הפעם אני מחליט ברקס קטן וממשיך ברביעי כ 10 מטר ליפני הסיבוב הבנתי את הטמעות שלי ושזה הולך להיגמר לו טוב

אך עם תשימו לב בסרטון שהגלגלים מסובבים שמאלה ובכל זאת ובקור רוח אני מתחיל ומנסה לצאת מהצרה ומתחיל לסובב גלגלים ימינה ומכאן בא החיוך על פני כי בכל זאת ובאמת לו זכרתי מה עשיתי באותו רגע ולמעשה הסירטון העלה את זיכרוני

בי בינתיים

ניצן לוי

פורסם

אריה

תמונות מהממות, אין ספק שאתר "מרשל" מוסיף נופך של התמקצעות בענף.

זאב

אותו דבר (לא בא לי לכתוב פעמיים):-D

יודעים מה התמונה שמסמלת עבורי את תחילת ההתמקצעות של האירוע?

שני אנשי הבטחון שעוזרים להפוך את המכונית של ניצן לוי (ותחשבו על זה)

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
זה המקום שגם כמעט התהפכנו עם האוטו ...היינו על 2 גלגלים .....

יש מצב שיש לכם תמונות של זה אריה,מטי,תומר?????

אמיר

בתור המרשל שהיה בפניה 2 אני יכול להגיד בביטחון שאין תמונות מההתהפכות הצידית שלך כי רק אני ועוד שני מאבטחים זכינו לראות את הביצוע המרשים.

לגבי המכונית של ניצן אני יכול להגיד בדיוק את ההפך ממה שדני לוי אמר.

ניצן קיבל החלטה על דעת עצמו להפוך רכב שהיה מחוץ למסלול חזרה אל המסלול בזמן שעדיין מזניקים מכוניות. העובדה שבמקום לעצור בעדו הוא עוד זכה לעזרה מהמאבטחים ושאני לא הייתי מספיק אסרטיבי למנוע זאת לא צריכה לזכות אף אחד בעידוד.

פורסם

תודה רבה למארגנים על אירוע מעניין קשה ומבחינתי מוצלח.

תודה רבה לצוות המוצלח שהפעם היה להם קצת אקשן וחישוק ימני אחורי הלך לפח מאבן סוררת שפגשה אותו.

יש לי הרגשה שהרבה מהנהגים מתיחסים לאימונים אלו כראלי ספרינט מה שקצת משבש את שיקול הדעת לגבי קבלת החלטות לפני ותוך כדי האימון, כמובן יש תמיד את חוסר המזל אבל אחרי הכל, הזמן הכללי של כל הקטעים הוא הקובע ואסטרטגיה היא שם המשחק.

חבל לי שבמירוץ כמו זה לא באמת התאפשר לי לבדוק את עצמי מול נהגים אחרים בקטגוריה.

לטעמי במסלול מסוג זה אין מה לתת 100%

מחכה בקוצר לאימון הבא.

תודה

אהוד פוביצר

פורסם

דרור

אם זה כך הדבר חמור מאד (לא ידעתי, הייתי משוכנע שזו החלטה שלכם) העיניין ילובן

למען לא השנו דברים מסוג זה בעתיד.:oops:

תודה שהארת את עיניי

מירוצי מכוניות

פורסם

לפי דעתי, המרוץ היה מאורגן בצורה לקוייה ביותר!

אין שום התחשבות בחוסר הנסיון והאימון של הנהגים!

כמו שנאמר, 9 מכוניות פרשו! אם אני לא טועה 8 שברו את הרכב באותו הקטע...

גם ההתהפכות של אמפרזה על אמפרזה, נבעה מאותו הקטע המשובש!

10 קונוסים ומילת אזהרה בתחילת המרוץ הייתה משאירה את מצבת הרכבים במלואה באותו הערב! אם הגוף המארגן היה מכריח את המתחרים לקחת את המעקף הם לא היו שוברים מתהפכים וכ"ו. אני יודע שזה לא נהוג בעולם, אבל כבר סיכמנו שאנחנו יוצאי דופן לא? :roll:

זו נק' חשובה מאוד למחשבה! אי אפשר שלא לקחת בחשבון את הדבר! עד כמה שידוע לי בכל מקום בעולם היו מבטלים את הסטייג', ביחוד אחרי שחצי מהרכבים "גמרו" באותה הנק'.

אגב

גם קובי שבר את הקרטר באותו המקום, הוא פשוט הצליח לדדות כמעט עד קו הסיום...

צריך גם לציין את הזמנים והבעיות החוזרות עם שעון הזינוק שלא נפתרות על טווח של חודשים!

עוד לא נתקלתי באימון אחד שלא היו בו בעיות של זמנים, הנהגים הופכים את העולם טובעים בים של הוצאות שוברים את המכוניות בשביל מה? בשביל זמנים! כשאין את זה אין כלום!!! בשביל לנסוע לכיף לא צריך לארגן אירוע ענקי, בלי זמנים אין לא אימון ולא מרוץ!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
לפי דעתי, המרוץ היה מאורגן בצורה לקוייה ביותר!

אין שום התחשבות בחוסר הנסיון והאימון של הנהגים!

כמו שנאמר, 9 מכוניות פרשו! אם אני לא טועה 8 שברו את הרכב באותו הקטע...

גם ההתהפכות של אמפרזה על אמפרזה, נבעה מאותו הקטע המשובש!

10 קונוסים ומילת אזהרה בתחילת המרוץ הייתה משאירה את מצבת הרכבים במלואה באותו הערב! אם הגוף המארגן היה מכריח את המתחרים לקחת את המעקף הם לא היו שוברים מתהפכים וכ"ו. אני יודע שזה לא נהוג בעולם, אבל כבר סיכמנו שאנחנו יוצאי דופן לא? :roll:

זו נק' חשובה מאוד למחשבה! אי אפשר שלא לקחת בחשבון את הדבר! עד כמה שידוע לי בכל מקום בעולם היו מבטלים את הסטייג', ביחוד אחרי שחצי מהרכבים "גמרו" באותה הנק'.

אגב

גם קובי שבר את הקרטר באותו המקום, הוא פשוט הצליח לדדות כמעט עד קו הסיום...

צריך גם לציין את הזמנים והבעיות החוזרות עם שעון הזינוק שלא נפתרות על טווח של חודשים!

עוד לא נתקלתי באימון אחד שלא היו בו בעיות של זמנים, הנהגים הופכים את העולם טובעים בים של הוצאות שוברים את המכוניות בשביל מה? בשביל זמנים! כשאין את זה אין כלום!!! בשביל לנסוע לכיף לא צריך לארגן אירוע ענקי, בלי זמנים אין לא אימון ולא מרוץ!

בברכה נדב

נדב

1. ראשית תמיד יש מקום לשיפור

2. המכוניות לא "נשברו" בגלל המסלול, הם נשברו בגלל נהגים שחושבים שבכל מקום ניתן לתת גז עד הסוף כי זה מרוץ אין שום שיקול דעת ולמי שאין שיקול דעת מפסיד ובגדול.

3. לא כל המכוניות "נשברו" באותו מקום הם השתדדלו להתפזר על מרחב גדול.

4. חלק מ"השבירות" לא היה לו כל סיבה כמו ה"אוטו קומותיים" כמו ניצן ויש לי עוד מספר דוגמאות.

5. חלק מהמסלול היה מהיר מידי ואימונים הבאים נעמיד קונוסים לשבירת המהירות.

6.לגבי הזמנים לאחר שנבדקו הטפסים מספר פעמים התוצאות מתפרסמות באתר כמו כן דובי מילר יצר קישור לתוצאות באתר וכל אחד יכול להכנס ולראות.

7. נכון להיום המרשלים מבחינת הזמנים תפקדו מצויין, ברור לנו שיש שחלק מהנהגים לא מצליח לתרגם את הזמנים הנרשמים לזמנים מעשיים נושא זה יוסבר באתר המועדון במהלך השבוע הקרוב ואתם מוזמנים להכנס ולקרוא.

8. נדב בכיינות !? זה לא ניראה לי הקטע שלך אז? "איך נפלו גיבורים".

ברוך שליט

פורסם
...7. נכון להיום המרשלים מבחינת הזמנים תפקדו מצויין, ברור לנו שיש שחלק מהנהגים לא מצליח לתרגם את הזמנים הנרשמים לזמנים מעשיים נושא זה יוסבר באתר המועדון במהלך השבוע הקרוב ואתם מוזמנים להכנס ולקרוא.

...ברוך שליט

קודם כל מילה טובה למארשלים והרבה תודה .

לגבי הזמנים הנרשמים על כרטיסי הזמנים ותרגום לזמנים מעשיים....למה צריך תרגומים ואי אפשר פעם אחת ולתמיד לרשום את הזמן האמיתי על גבי הכרטיס ?

מדוע כל תרגילי המתמטיקה הללו ? אני השתגעתי מזה .

העניין של הזמנים חוזר על עצמו גם מהראלי הקודם אלא שהפעם לפחות יש אחידות ברישום...:lol:

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

יש זמן הזנקה בפועל שיוצא בדקה עגולה וזמן סיום הסטייג' ,איזה חישובים מתמטיים ? הכי פשוט בעולם

נניח הזנקה בפועל - 10.12.00

סיום - 10.22.18

זמן הסטייג' - 10 דקות ו-18 שניות

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
נדב

1. ראשית תמיד יש מקום לשיפור

2. המכוניות לא "נשברו" בגלל המסלול, הם נשברו בגלל נהגים שחושבים שבכל מקום ניתן לתת גז עד הסוף כי זה מרוץ אין שום שיקול דעת ולמי שאין שיקול דעת מפסיד ובגדול.

3. לא כל המכוניות "נשברו" באותו מקום הם השתדדלו להתפזר על מרחב גדול.

4. חלק מ"השבירות" לא היה לו כל סיבה כמו ה"אוטו קומותיים" כמו ניצן ויש לי עוד מספר דוגמאות.

5. חלק מהמסלול היה מהיר מידי ואימונים הבאים נעמיד קונוסים לשבירת המהירות.

6.לגבי הזמנים לאחר שנבדקו הטפסים מספר פעמים התוצאות מתפרסמות באתר כמו כן דובי מילר יצר קישור לתוצאות באתר וכל אחד יכול להכנס ולראות.

7. נכון להיום המרשלים מבחינת הזמנים תפקדו מצויין, ברור לנו שיש שחלק מהנהגים לא מצליח לתרגם את הזמנים הנרשמים לזמנים מעשיים נושא זה יוסבר באתר המועדון במהלך השבוע הקרוב ואתם מוזמנים להכנס ולקרוא.

8. נדב בכיינות !? זה לא ניראה לי הקטע שלך אז? "איך נפלו גיבורים".

ברוך שליט

שליט, אני ממש לא מתבכיין!!!

אתה יודע כמה אני מעריך את הארגון והמאמצים להעמיד ראלי בארץ, אבל

1. אין בעייה

2. אנחנו נהגים מתחילים נווטים מתחילים ובכלל לא ממש מבינים דבר או חצי דבר בראלי, ובזה צריכים כולם להתחשב!

3.אם אני לא טועה, חוץ מניצן, כל המכוניות נשברו באותו הקטע, תקן אותי אם אני טועה, וזה הקטע המשובש הראשון!

4. ניצן הוא באמת יוצא דופן, אבל אוטו קומותיים, זה לא היה קורה אם הרכב הראשון לא היה נעמד על המסלול מלכתחילה ויוצר הפרעה שצריך לעקוף אותה מהשדה הלא נודע (רווי האבנים כפי שלמדנו)

5. חלק מהמסלול באמת היה מהיר, לא כל כך נורא לטעמי, היה באמת עדיף לשבור ע"י שיקיינים למינהם

6. בקשר לזמנים, אני יכול להעיד מה היה אצלי, השעון של הזינוק התקלקל פעם אחר פעם (בזינוק הראשון, עד שבפעם השלישית יצא לגמרי מכלל פעולה! בסופו של דבר ג'י סימן עם היד (כמו התנועה לשחרור האישה :wink: ) סעו סעו כבר וכך יצאנו, מיותר לציין שלא משנה מה עושים הזמן הזה לא שווה הרבה (לא שאני נותן תרוצים). אותו הדבר קרה לניצן בראלי לכיש 2, רק שאז (והוא יכול להעיד) הוא קיבל קנס בלתי מוסבר של 40 שניות על איחור בזינוק ללא כל סיבה, הוא לא ערער כי גם כך היה רחוק בזמנים באותו אירוע.

7 כנ"ל

8. שוב זו לא בכינות!!! לא ולא!!!

בברכה נדב

נ.ב. תסתכל שוב על מרבית ה"שבירות" ותראה שאם הייתה חוסם את המעבר המשובש בקונוסים ומאלץ את האנשים לנסוע מסביב, היו הרבה יותר מסיימים באירוע הזה (כולל קובי שנתקע אח"כ גם כתוצאה מאותו המעבר) וזה אינטרס של כ-ו-ל-ם

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

עכשיו ראיתי את הסרטון ב 4 על 4 (בזכות ניצן לוי - שהשאיל לי את שם המשתמש שלו). לא יאומן...

אצלנו בארץ? זה מטוס? זה ציפור?

זה הרכב של אהוד לביא (הבנתי שהנהג היה אחר? - מי הנהג?) - ש....

רציתי לומר טס בגובה נמוך.... אבל -

זה עונה לקריטריונים של:

טס בגובה שיוט!!!

מדהים! שימו לב לעבודת המתלים בנחיתה - לראות ולקנא!!!

הרכב נוחת, נדבק למסלול וזהו...

מישהו יכול לפרט לי קצת על המתלים הללו? מה יש שם?

באמת עם כל הכבוד,

אלון

פורסם

כשנווט מנוסה כמו איזי ארגמן (הנווט שלי) אומר לי משעמם? לא הבנתי למה הוא מתכוון

הוא בדרך כלל מקלל בטורקית.

והוא אומר כך: חלק ראשון בסטייג סע הכי מהר אין "נוטס",חלק שני נווט קל, חלק שלישי בולדרים סע לבד

אח"כ נווט קל, חלק אחרון סע לבד, זה אומר שהסטייג לא טוב לאימון מקצועית.

אכן בחירת המסלול לא היטיבה עם הנהגים, כשליש מהמכוניות סיים, השאר שבורות.

הארגון לא מצליח לעלות שלב ועדיין מדדה שכונתית.

בין הרצון הכנה של המארגן למציאות בשטח יש תהום ולא משנה מי אשם .

בנס ואלילת המזל לצידנו האירוע לא נגמר ב.....!!!

אין הפקות לקחים,הזמנים לא נכונים,לא יכול להיות שנווט לא ידע את הזמן מיידית

מה לעשות האחריות חלה תמיד על מפיק האירוע.

לא נהניתי מהאימון ממש לא, ואני עדין בניסוח

פתרון?

לדעתי יהיה צורך אמיתי להעזר בגורמי חוץ מקצועיים על מנת לארגן ולהפיק אירוע כהלכתו

ע"י כך להכין קדר של בעלי מקצוע בתחום, באירוע הזה הכתובת היתה על הקיר

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...