Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעיף 7 תשובה לברוך שליט

נהג ונווט צריכים לקבל טופס זמנים עם הזמן בפועל, לא חישובים ולא נעליים, לא ללמוד ולא להכנס לשום

אתר

שיטת הזמנים שלך מסורבלת למרות הציוד המתקדם שבידיך, הדבר גורם לחוסר אמינות וחבל

מירוצי מכוניות

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר ניצן כתב :

לאמיר ולכל הדואגים הכל בסדר איתי והנווט שלי (אילן בנימין צנטרל)

ואם כבר מרשל האלו את הקטע הנ"ל אני אשתף אתכם בחוויה

קודם כל לו האמנתי שאני אראה את הקטע הזה בלייב

ובטוח שלו האמנתי שאני אראה את הקטע הזה ואחייך אך יש סיבה לחיוך

טוב אתחיל בסיבוב הראשון מגיעים מישורת די כדי לפתח מהירות של 130 קמ"ש לתוך סיבוב חד שמאלה ברקס חזק מוריד להילוך 2 וממשיך הלאה ישר המוח עובד סיבוב קל מידי

סטייג שני אותה מהירות אדירה מרביעי לשלישי וממשיך בשלישי וואי אני לו מאמין עדיין קל הסיבוב

כאן מתחיל הסרט שלי בסטייג השלישי אותה מהירות אך הפעם אני מחליט ברקס קטן וממשיך ברביעי כ 10 מטר ליפני הסיבוב הבנתי את הטמעות שלי ושזה הולך להיגמר לו טוב

אך עם תשימו לב בסרטון שהגלגלים מסובבים שמאלה ובכל זאת ובקור רוח אני מתחיל ומנסה לצאת מהצרה ומתחיל לסובב גלגלים ימינה ומכאן בא החיוך על פני כי בכל זאת ובאמת לו זכרתי מה עשיתי באותו רגע ולמעשה הסירטון העלה את זיכרוני

בי בינתיים

ניצן לוי

פורסם
דובי

יש זמן הזנקה בפועל שיוצא בדקה עגולה וזמן סיום הסטייג' ,איזה חישובים מתמטיים ? הכי פשוט בעולם

נניח הזנקה בפועל - 10.12.00

סיום - 10.22.18

זמן הסטייג' - 10 דקות ו-18 שניות

אריה

אם הכל היה כל כך פשוט לא הייתי מעלה את זה...אתה לא חושב ? אמנם אני דפוק שאני מתעסק בספורט הזה אבל לא דפוק עד כדי כך ....

שמרתי את כרטיסי הזמנים במיוחד , אתה מוזמן להסתכל מה כתוב בהם ואז תבין .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי , אכן התפלאתי , שכן כמו שדני לוי אמר הנווט לא צריך לעשות שום חישובי זמנים לחישוב הסטייג , את זמני הסטייג בפועל הוא מקבל מהמרשלים , לנווט אסור לרשום כלום בכרטיס הזמנים .

לפני שנה ערכנו ערב מפגש והרצאה לנהגי ונווטי הראלי והראלירייד במשותף ,את ההרצאה העביר זלמן דגן שהינו נווט מקצועי מנרווגיה ,לצורך ההרצאה הכנו מצגת על נושא הניווט

המצגת פורסמה פה http://www.marshals.co.il/files/Doc/Marshal-Presentation.ppt

אפשר לראות בשקופית מס' 15 את כרטיס הזמנים ,מצד שמאל למטה מופיע זמן הסטייג בפועל שנרשם ע"י המרשלים ,פשוט ולעניין .

עכשיו חידה קצרה - מי מגלה את הטעות בטופס ? :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה

חבל על ההתחכמויות והפרסומת הסמוייה....זה ממש לא היה כך בראלי האחרון וחבל...הרי אם זה היה כך , לא היתה לי כל בעיה .

מה שיותר מצער הוא שאתה כלל לא היית שם באמציה וראית את כל זה ....

הייתי מצפה לתגובה דווקא של אחד מהמארגנים או המארשלים ....

דובי

פורסם

דובי

נראה לי שלא הבנת את שכתבתי ,

הצגתי טופס של כרטיס זמנים שקיים בתחרויות בעולם כדי להראות איך נראה כרטיס זמנים .

אם תעיין בו ותקרא את שכתבתי תבין שכנווט אתה לא אמור לחשב את זמני הסטייג' ,

אם זה לא היה כך בתחרות אז כרטיס הזמנים שהיה לא היה נכון .

רמז לחידה - הטעות היא טעות אנוש .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
לפי דעתי, המרוץ היה מאורגן בצורה לקוייה ביותר!

אין שום התחשבות בחוסר הנסיון והאימון של הנהגים!

כמו שנאמר, 9 מכוניות פרשו! אם אני לא טועה 8 שברו את הרכב באותו הקטע...

גם ההתהפכות של אמפרזה על אמפרזה, נבעה מאותו הקטע המשובש!

10 קונוסים ומילת אזהרה בתחילת המרוץ הייתה משאירה את מצבת הרכבים במלואה באותו הערב! אם הגוף המארגן היה מכריח את המתחרים לקחת את המעקף הם לא היו שוברים מתהפכים וכ"ו. אני יודע שזה לא נהוג בעולם, אבל כבר סיכמנו שאנחנו יוצאי דופן לא? :roll:

זו נק' חשובה מאוד למחשבה! אי אפשר שלא לקחת בחשבון את הדבר! עד כמה שידוע לי בכל מקום בעולם היו מבטלים את הסטייג', ביחוד אחרי שחצי מהרכבים "גמרו" באותה הנק'.

אגב

גם קובי שבר את הקרטר באותו המקום, הוא פשוט הצליח לדדות כמעט עד קו הסיום...

צריך גם לציין את הזמנים והבעיות החוזרות עם שעון הזינוק שלא נפתרות על טווח של חודשים!

עוד לא נתקלתי באימון אחד שלא היו בו בעיות של זמנים, הנהגים הופכים את העולם טובעים בים של הוצאות שוברים את המכוניות בשביל מה? בשביל זמנים! כשאין את זה אין כלום!!! בשביל לנסוע לכיף לא צריך לארגן אירוע ענקי, בלי זמנים אין לא אימון ולא מרוץ!

בברכה נדב

לפי דעתי, היה מסלול קשה אך מאתגר!! תודה לכל המארגנים

באשר למתלוננים,

אם המסלול נראה לכם קשה מידי, סעו לאט! מי ששבר את האוטו יכול להאשים רק את עצמו.

זה מירוץ ראשון שלי עם הנווטת שלי עינב רביב, שלא לדבר על זה שלא יצא לנו להתאמן לפני.

מסקנה... סעו לאט. חשוב לזכור, בשביל לסיים ראשון צריך קודם לסיים.

בהצלחה לכולם!!

פורסם
דובי

...רמז לחידה - הטעות היא טעות אנוש .

הפתרון לחידה - זו לא טעות אנוש , זה משהו שיטתי , כי גם בראלי חוות פיליפ היתה בעייה ברישום זמנים לא אחיד .

בכל מקרה , אני מאמין שהחבר'ה שם בסוף יתקנו את כל הטעויות שלהם , חבלי-לידה של הראלי .

לגבי מה שאיזי , הנווט של דני , כתב ב-IRDA , הרי זו בדיוק הטענה שאני מעלה כאן , אז אם נווט כמוהו מעלה את זה כאן , ואיזי זכה באליפות טורקיה בראלי אז יש לו קצת יותר ניסיון ממני , כנראה שיש משהו בדברים שאני אומר .

אריה , כאשר החלטתי להיות נווט , החלטתי שאני עושה את זה בצורה הכי מקצועית שאפשר , בין היתר דרך קורס ניווט , והוכחה לכך היא שיצרתי קשר איתך ועם זלמן , הבעייה מתחילה כאשר אתה מרגיש אשתה מנסה הכי בעולם ומתקדם (אני מקווה שיש התקדמות...אצלי ) ואתה מגיע לארוע כזה ורואה שאין הרבה התקדמות מול הארוע הקודם .

הספורט המוטורי בכלל והראלי בפרט מאד חשובים לי ואני משקיע בזה הרבה וחבל שבאים לארוע כזה ונשאר טעם קצת מר בפה בגלל דברים מסויימים .

לפחות נשאר טעם טוב בגלל יובל והאימפרזה :-D

דובי

פורסם

[quote name=בנס ואלילת המזל לצידנו האירוע לא נגמר ב.....!!!

אין הפקות לקחים,הזמנים לא נכונים,לא יכול להיות שנווט לא ידע את הזמן מיידית

מה לעשות האחריות חלה תמיד על מפיק האירוע.

לא נהניתי מהאימון ממש לא, ואני עדין בניסוח

פתרון?

לדעתי יהיה צורך אמיתי להעזר בגורמי חוץ מקצועיים על מנת לארגן ולהפיק אירוע כהלכתו

ע"י כך להכין קדר של בעלי מקצוע בתחום, באירוע הזה הכתובת היתה על הקיר

דני לוי[/quote]דני,

לגבי הפקת לקחים- אני חושב שכיוו"ר עמותת הנהגים אתה יותר ממודע לעובדה המצערת שבמקום לשבת פנים מול פנים ולסגור פינות ,רצונות, ובקשות עם המארגן(ממ"י) - אתה עסוק בכתיבת מכתבים בנוסח ....עורך דין

ככה לא בונים גוף מקצועי בישראל-נקודה!!

כבר כתבתי עשרות פעמים על ההשמצה חסרת התקדים שלך על ממ"י בפורום-אבל מעטים יודעים שאתה מגיע למירוצים "שלהם" בכורח ולא מרצון...כי מה לעשות ברוך והצוות שלו הם היחידים בארץ שיודעים מה הם עושים.

יש לך 2 אופציות:

או להצטרף לשולחן הדיונים ולנסות ביחד לשפר פלאים את המצב-מכיוון שהידע שלך הוא אדיר וביחד עם ממ"י אפשר להגיע להישגים גדולים.

או שפשוט תחפש מארגן אחר..ותרד כבר מההמצאות המטורפות וחסרות השחר על ממ"י-כי ביננו כבר נמאס!!

לא לכבודו של הפורום החשוב הזה שנועד לקידום הידע והספורט בישראל לשמוע זלזול מתמשך במקום עשייה משותפת

בכבוד רב

רוי

פורסם
הפתרון לחידה - זו לא טעות אנוש , זה משהו שיטתי , כי גם בראלי חוות פיליפ היתה בעייה ברישום זמנים לא אחיד .

דובי

דובי

אני עוד מעט בא להרביץ לך :-D

החידה היא - בטופס שהצגתי במצגת יש טעות (טעות אנוש ) זה רלוונטי מאוד לנושא ,מה הטעות בטופס במצגת ?

אגב -קיבלת תשובה למייל ששלחת

• תוכן חדש...