Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלטתי להפטר מהבייבי שלי - הפיג'ו 205 שקניתי חדש מהחברה בשנת 1997, והגיע הזמן לקנות רכב חדש יותר:

רצוי אוטו קטן משנת 2001-2002 והלאה, ידני. אני נוסעת בערך 30 ק"מ ליום, וחשוב שיהיה אוטו חסכוני בצריכת דלק ואחזקה.

חשבתי על גטס/פולו/איביזה/סוויפט - ואשמח להצעות על רכבים אחרים שיכולים להתאים.

פורסם

פונטו ספייס.

ההתניידות שהייתה לי עד לא מזמן בשלוש שנים ולמעלה מ70,000 ק"מ האחרונים.

מומלץ בחום.

לשאלות - את מוזמנת.

צריכת דלק:

1 ל12 בעיר, פקקים, מזגן, נסיעה "חזקה".

1 ל14 ביומיום עירוני ובינעירוני.

1ל17 בינעירוני רגוע שיוט על 100.

תצפי ל1 ל14-15 ביומיום אם את נוסעת רגוע.

טיפולים:

בהנחה שהרכב שמור ומטופל אין הרבה מלבד טיפולים סדירים.

לוודא שטיפולים נעשו בזמן, טיפול גדול של 80 כולל החלפת טיימינג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כעקרון, קשה להמליץ על רכב ללא תקציב.

בכל מקרה , אם תמצאי יאריס למכירה עם מנוע 1000 (למרות שזה נישמע מעט ...) היא תעשה את העבודה מצויין.

גפ פיאט פנדה יכולה להיות פתרון טוב.

הגטס והסוויפט לא מומלצות.

פורסם

גם אני ממליץ על פונטו ספייס..

יש כאלו הרבה בשוק, מחיר שמאפשר לקנות משנתון גבוה יחסית..

אם הרכב שמור ובמצב טוב הוא יציג אמינות טובה, אצלי היא במצב די "קרוע" (השכרה לשעבר, נהיגה לא רגוע של אחרי קבלת הרישיון) ועדיין האמינות טובה.

חסכונית מאוד, בנסיעה רגועה מחוץ לעיר אפשר להגיע ל-1-18 ובעיר 1-14.

עלויות טיפולים וביטוח זולות.

פיליפ.

פורסם

דייהטסו סיריון/טויוטה יאריס , שניהן מבית טויוטה , שניהן מומלצות בחוםמבחינת אמינות , אחזקה , צריכת דלק , יש איכותיות יותר כמובן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כמו שכתבתי בשאלה - התקציב שלי הוא עד 45K

מהפיג'ו 205 הייתי מאוד מרוצה, אבל נראה לי שהמקבילה של 206 החל משנת 2001 קצת יקרה לי.

בגדול הפנטזייה שלי היא יאריס שתתאים לתקציב - יש למישהו מושג מה המחיר של יאריס 1000 שנת 2001/2002?

ושאלה לבעלי הפונטו ספייס - בתור בעלת פיאט ישנה בעבר אני ממש מפחדת לקנות פיאט. מה גם שבזמנו שקניתי את ה-205 ושקלתי גם פונטו - אז השדה ראייה היה לי ממש בעייתי, הקורה השמאלית בשמשה הקדמית הייתה לי ממש באמצע שדה הראיה וזה הפריע. האם הרגשתם את הבעיה הזאת?

פורסם

ההמלצה שלי, פאביה 2002-2004 סוס עבודה נטול יומרה ופוזה.

1.4 68 כ"ס ציבילי או 1.4 16V נמרץ הכל טוב בהנחה שמצאת רכב שמור ומטופל.

דרך אגב יש מספר יחידות באתר YAD2.

בהצלחה :-)

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

פג'ו 206 מנוע 1400 ידנית שנת 2001 לא נכנסת בתקציב?? מה המחירון שלה?

לדעתי היא תהיה בחירה טובה יחד עם הפונטו.

הפונטו שודרגה מאז 97', גם בטיחותית וגם מעוד כמה בחינות. שווה בדיקה לגבי תנוחת הישיבה, פשוט תמצאי אחת מכירה ותעשי סיבוב אחרי שהשקעת 5 דקות בכיוון המושב+מראות כמו שצריך.

גטס - ממש לא. אבל ממש. לא חסכון, לא איכות, רק אמינות, מזגן טוב ושעמום. וגם סחירות לא משהו - השוק בהצפה.

באופן כללי מאחר ואת רוצה רכב ידני הכיוון הוא יותר אירופאי כי הרכבים האירופאיים הרלוונטיים יציעו לך איכות נסיעה טובה יותר מהיפניות, וה"עונש" באמינות לא משמעותי. (עם גיר אוטומט התמונה משתנה...)

יאריס היא חריגה לטובה מהבחינה הזו - אוטו מאוד מוצלח ואם במקרה תמצאי אחת שמתאימה לתקציב שלך - תחטפי. אין הרבה היצע בשנתונים האלו והם נחטפות מייד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דגם היאריס הכי זול הוא סול שנת 2000 (1000 סמ"ק) ידני, ואף הוא חורג טיפה מהתקציב שלך. בהתחשב בעובדה שהיאריס רכב מאוד מוצלח, וששנת 2000 היא השנה הראשונה להשקתו בארץ, אין הרבה סיכוי למצוא אותו גם במחיר המחירון שלו, אלא יותר.

אין ספק שיאריס 1300 סמ"ק היא הקומפקטית הכי טובה שאפשר למצוא, אבל ידנית כזאת מגיעה רק בשנתונים מתקדמים יותר, וזו כבר חריגה מאוד משמעותית מהתקציב.

פורסם
הוספה לתיקון:

בארץ ה-75 כ"ס מגיעה עם תיבה אוט' בלבד... ול-101 כ"ס תיבה ידנית.

אתה בטוח? כי פעם רשמתי בפורום שלפאביה עם המנוע MPI יש 100 כ"ס ותיקנת אותי ואמרת שיש לה 75 כ"ס. אני שואל כי יש לי חבר עם פאביה ידנית ומנוע MPI, אז רציתי לדעת איך זה מסתדר לפי מה שאתה אומר.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

ושאלה לבעלי הפונטו ספייס - בתור בעלת פיאט ישנה בעבר אני ממש מפחדת לקנות פיאט. מה גם שבזמנו שקניתי את ה-205 ושקלתי גם פונטו - אז השדה ראייה היה לי ממש בעייתי, הקורה השמאלית בשמשה הקדמית הייתה לי ממש באמצע שדה הראיה וזה הפריע. האם הרגשתם את הבעיה הזאת?

לא נתקלתי בבעייה הזו, אולי את מדברת על הפונטו הרגילה ולא הספייס...?

ולמה את ממש מפחדת?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף להמלצות על הפונטו (איך לא). היא תתאים יופי לתקציב בגרסאות הידניות ELX ו SX. וגם בגרסה הרציפה של ה ELX.

ולפביה כמובן, ואוראל יכול להעיד על זה הכי טוב נדמה לי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...