Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בנוגע לטסט, הרשיון רכב שלי פג תוקפו ב-12-7.

אני קבלתי כבר את הנייר לחידוש רישיון רכב ואני מעוניין לשלם אותו כבר השבוע, אז אם נגיד שילמתי אותו ביום חמישי השבוע, אז אני אוכל כבר לגשת ביום ראשון הבא לטסט?

האם אני צריך לשלם גם את הביטוח מחדש, כי הוא מסתיים לי רק ב-12-7 גם, ואם אני אגש כבר בשבוע הבא אז הוא עדיין בתוקף יהיה , האם זאת בעיה ?

תודה לכולם.

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, כן, תוכל לגשת

בקשרלשאלה השניה, לא מעניין אותם מתי הביטוח ניגמר, העיקר שיהיה בתוקף מתי שאתה מעביר טסט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יופי תודה.

אבל אתה בטוח שלא איכפת להם מתי הביטוח ניגמר?

אם חשוב להם שהוא רק יהיה בתוקף אז אין בעיה, כי הוא יהיה בתוקף רק אני מפחד שהם ישלחו אותי הבייתה כי הוא נגמר עוד חודש .

פורסם

הם מכרחים להדביק מדבקות מכוערות מאחורי הרכב בטסטים?(כאלה זוהרים או משהו דומה).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...