Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו לחבר טוב שלי הבוקר את הרכב שלו

פאסאט 98 לבנה מכוסחת לחלוטין עם מליון ק"מ דיזל, אבל עדיין זה אוטו, מספרו של הרכב:

7369118

כאמור צבע לבן מכוסח לחלוטין, ג'אנטים מגנזיום.

היה ברכב מערכת בהרבה כסף, הרבה נגנב ממבשרת ציון/קסטל הבוקר, נא לשים לב באיזור ירושלים

טלפונים ליצור קשר במידה וראיתם משהו:

0502430077 אור (אני)

0504445077 אבי (בעל הרכב)

תודה.

תמונה של הג'אנטים שהיו על הרכב, פאסאט כולם יודעים איך נראת, יש מספיק מוניות כאלו:

pic01469zz.jpg

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי השטחים, אבא שלו קבלן ככה שהוא מכיר מספיק אנשים שם, אמרו שזה עדיין מוקדם לחפש את האוטו, אבל מחר נתחיל לחפש, בנתיים מנסים ככה...

פורסם
לגבי השטחים, אבא שלו קבלן ככה שהוא מכיר מספיק אנשים שם, אמרו שזה עדיין מוקדם לחפש את האוטו, אבל מחר נתחיל לחפש, בנתיים מנסים ככה...

ידידי

בשטחים רכב גנוב ברוב הפעמים מספיק להחליף כבר 4-5 ידיים תוך יממה.

פורסם

מה שאדון סיקס שכח לציין שתוך יממה הוא אולי מחליף 4-5 ידיים וכל אחת מהידיים האלה אוספת איתה כמה חלקים, כך שאחרי יום אולי תמצאו את השאסי, וגם זה לא בטוח.

אלעד

פורסם

אם תשים תמונה מלאה של הרכב אולי זה יעזור כי ראיתי פאסאט חבוטה כזאתי אתמול באיזור פיתוח אני לא זוכר אם היה לה ג'אנטים מיוחדים משהו אבל לפי המכות ליד הג'אנט שהעלית זה נראה די דומה האם גם לרכב שנגנב היו מכות כאלה לכל אורך צד ימין של הרכב?

אבי.

פורסם

היה איזה סיפור על מישהו שלא עירב את המשטרה מצא את האוטו דרך איזה חבר שלו בשטחים קנה אותו חזרה ולמחרת אותם אנשים גנבו לו שוב. כנראה חבר שלו הוא חבר יותר טוב של הגנבים..אני חושב שדובר על איזה אוודי אז

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
ובאותו הנושא :

היום בשעה 20:50 בערוץ 10 תשודר תוכנית בנושא מכוניות גנובות (שידור חוזר).

יכול להיות שמדובר בטעות.

משום מה זה לא מופיע בלוח השידורים.

עמכם הסליחה

פורסם

מילא זה היה איזה רכב אקזוטי, אבל כולה פאסאט מעפנה עם מערכת...

לא שאני מקנא בבחור שגנבו לו את הרכב אבל יאללה - לך לביטוח וקח את הכסף.

גם ככה הרכב הזה לא היה מקבל מחירון או משהו שמגרד את המחירון מלמטה...

ולקוות שימצאו את האוטו? גורם לי להרהר איפה הגבול בין אופטימיות לנאיביות

בכל מקרה בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

OrSe: אני שמח שיש לך ולחברך עדיין אופטימיות בעניין..

בארועי גניבת רכב ב-99% לא מוצאים את הרכב, האחוז היחיד הוא שאיזה ילד בן 14 פרץ לרכב והצליח להתניעו וסתם עשה סיבובים באיזה פרדס צמוד וימצאו אותו למחרת, לפי מה שאתה מתאר אולי כדאי באמת שלא ימצאו את הרכב וירוץ לביטוח...

פורסם

אבי, הרכב נגנב היום בצהרים ככה שאם הוא היה אתמול בהרצליה זה בבעלות חבר שלי, אז אין לזה חשיבות אבל תודה, יש לי תמונה של כל הרכב כשהוא נרכש והיה לא חבוט בכלל ככה שזה לא ממש אפקטיבי.

רון, אין מקיף, זה הבעיה.

סורוק, הרכב היה עם חלונות פרספקט, כמובן אין שרידים של חלונות או משהו כלומר הרכב נפרץ במקצועיות, וידוע שרוב הרכבים שנגנבים באיזור ההוא זה ע"י ערבים מהסביבה ולא ילדים מהשכונה, אז התקווה שווה לנו.

• תוכן חדש...