Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח ואני ניסיתי לשכנעה את אבא להפסיק את המקיף האיש לא עשה תאונה כבר 15 שנה ומשלם מקיף כל הזמן אמרתי לו אבא בו נפסיק אתה לא עושה תאונות הם עושים עלינו קופה אבא לא הסכים עכשיו אני מבין למה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

"ירושלים כפרים סביב לה"..ברוב השכונות בעיר "דודינו" יהיו תוך דקות ספורות בתוך בשטחם,

ותוך שעות ספורות (אפילו לא זה) הרכב נשחט ומפורק..

אין טעם לבזבז זמן בחיפוש/איתור הרכב..(במיוחד לא כזה..) עשו בשכל והודיעו למשטרה, אם יש

ביטוח מקיף אז גם לו, קחו את הכסף והפיקו לקחים לפעמים הבאות (מיגון וכו'..)

1.8T 8)

פורסם

אין מקיף בפעם ה9002 !!!

היה מיגונים כמו אימובלייזר מקורי של הרכב ואזעקת ביפר גארד

הרכב פשוט נעלם כלא היה.

דווח למשטרה כבר בצהריים, אבל בכל זאת היות והם לא עושים כלום אז אנחנו מנסים את מזלנו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הרכבים הגנובים פה בירושלים מגיעים מהר מאוד לשטחים. ומפרקים אותם ישר.

אפשר להגיד שתוך 3 שעות הרכב כבר מפורק בחלקו בשטחים(נלקחים בדר"כ לבית לחם\חברון).

ירושלים קרובה מאוד לבית לחם וחברון כך שהרכב לא יהיה כבר בירושלים!

המשטרה לא יכנסו לחפש לך את האוטו-מה שיש לך לעשות זה רק להפעיל קשרים בתוך השטחים(שים דגש על חברון ובית לחם). יש הרבה מסחר של חלקים עם רכבים גנובים שמה.

רק תיהיה זהיר, מאוד מסוכן כל העסק הזה....

*ובכל מקרה נפתח עיניים פה בירושלים....

פורסם

סתם ככה.. היה לי עצור בן מיעוטים נרקומן, שפרץ למאזדה 3 חדשה והיה צריך לנסוע בה מאיזור חדרה אל איזור טירה וכל זה לטובת 500 מצלצלים.

• תוכן חדש...